Som zadaná a zamilovala som sa do iného
Nemozem si pomoct stale nanho myslim. Nepozname sa osobne stale cestujeme tym istym autobusom do prace. Citim sa ako pubertiacka.
Si sa zamilovala aj keď ste spolu ešte ani neprehovorili? Zaujímavé
No a? Úplne normálna vec. Láska je výber cesty lásky, a vernosť, vernosť, VERNOSŤ výberu 🙂 zamilovaná či pobláznená budeš ešte veľakrát. Otázka je, čo s tým spravíš. Ja som vydatá skoro 10 rokov. Môj manžel vždy vie ako prvý, keď sa na niekoho takto namotam. (Zatiaľ 2 krát). Potom si z toho spolu robíme srandu. Po pár týždňoch/mesiacoch to prejde. On zatiaľ nebol takto poblazneny do nikoho odkedy sme spolu. Zato to má ale náročnejšie v každodenných situáciách - ako muž je oveľa vizualnejsie vnímavý voči ženám, než ja voči mužom. Keď stretáva hocikde na ulici ženy so sukňou trochu širšou než opasok a výstrihom väčším, než ja keď kojím, je pre neho prirodzene náročnejšie strážiť svoje oči, svoju vernosť voči mne aj v pohľadoch či myšlienkach. Ale proste to sú normálne veci, o ktorých vieme, a zároveň vieme, že sme si verní v pohľadoch aj myšlienkach. Že pocit, ktorý príde a odíde, nijako nepodporujeme, nerobíme ani jeden nič proti našej vernosti, jednote.
A na čo konkrétne myslíš?Nič o ňom nevieš. Iba ako vyzerá-ergo ťa priťahuje sexuálne.
No hneď by som ho oslovil
nepozname sa ale chodime spolu autobusom doprace :D a ty si zamilovana :D kolko mas rokov :D
Takto mi prepisali admini nazov. Ja som tam pisala ze sa mi zapacil velmi fyzicky ten chlap nie ze som sa zamilovala.
Napísal správne...cítim sa ako pubertiacka, stále na neho myslím.
Trošku si úpravc v hlave, lebo on zjavne nemysli na teba inak by sa už ozval.
No veď začni chodiť do práce na bicykly ,aj je to zdravé aj si postavu vyrisuješ a henteho neuvidíš.Ak náhodou nemá bicykel🤷
ked sa ti az moc niekto paci, nikdy sa mu ty nebudes pacit na sto percent. Vyskusane, overene, 25rocna prax. Mozes ho oskusat oslovit ale pochybujem ze to bude opatovane, priroda to totiz zariadila inak.

🤷🏼♀️ aj tak by si o pár rokov zas pozerala po inom, kým by si tomuto prala trenky.. stojí to za to?