icon

Speed dating laskatu

18. aug 2025

Ahojte, mate niekto realnu skusenost so speed datingom laskatu? Vyskakuju na mna dost reklamy a vyzera to zaujimavo. Ja som uz frustrovana zo zoznamiek co sa tyka vypisovania, ktore nikam nevedie. Muzi tam chcu len sex, pisanie ale nie rodinu dobuducna. Mam 36, pracujem v zenskom kolektive a co sa tyka mojich zalub, tam su len zadani muzi. Budem rada ak napisete svoje skusenosti alebo ak ste poculi z okolia.

tajomny1991
19. aug 2025

nápodobne u mňa, odkiaľ si?

ibrunova
19. aug 2025

Mne sa to celkom pozdáva

majlo1234
19. aug 2025

Moja sestra bola raz, ako cca 25 rocna. Z 10 muzov boli 8 podivini a zvysni dvaja byvali trvalo 2 hodiny od bratislavy(my sme z bratislavy🤣)

autor
19. aug 2025
@tajomny1991

nápodobne u mňa, odkiaľ si?

@tajomny1991 zapadne Slovensko

tajomny1991
19. aug 2025

škoda ja som stred

marco88
19. aug 2025

Rýchle rande organizované Láska.tu je super akcia a dobrý zážitok a odporúčam vám ísť tam. Vezmite si zo sebou úsmev a dobrú náladou. Možno sa na prvom rande s nikým nematchnete, ale nenechajte sa odradiť a prídite na dalšie.

PS: Pustite si podcast: Letná šichta s
matchmakerkou Dianou Fabiánovou I. a II.
Ona založila Láska.tu a hovorý tam aj o Rýchlom rande a celkovo o dnešnom zoznamovaní.
Držím palce.

simona_racz
19. sep 2025

Ale pozor len 3x za rok sa dá ísť tuším. Aspon tak to uvádzajú pri predaji lístkov. Kamoš sa tam chcel trepať každý mesiac (vraj super akcia) ale musia to obmedzovať, lebo je viac záujemcov ako zvládaju. Popozerala by som sa aj po podobných menších lokálnych projektoch.

sockar
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
19. sep 2025

Niečo podobné mi vyskakuje na fb Rande v meste

sockar
Odpoveď bola odstránená
sockar
Odpoveď bola odstránená
sockar
Odpoveď bola odstránená
simona_racz
21. sep 2025

A žiadna ťa nechcela, a ani na tej ďalšej akcii ťa žiadna nechcela že? Tak načo som ti vysvetlovala že niesi typ muža čo priťahuje ženy? Jaaaaaj pomôžte mi! Hilfeeee. Ako mám chlapovi vysvetliť že, nezadanosť nieje o tom že je niekto introvert, alebo hanbí sa osloviť atď. Ale ak je typ čo nemá charizmu, nepriťahuje baby, 10000000 žien mu povie že “niesi môj typ” a on sa ti ajtak bude trepať na rýchle rande, plesy pre osamelých, a všetky možné podujatia pre nezadaných, vymetať diskotéky, prihovárať sa ženám kade tade, keď raz nieje ženami žiadaný?

Nech nerieši že sa simča vydala do rómskej osady kde perie v rukách, a denisa sa dala dokopy s násilníkom čo vyšiel z basy, a že haňa musela volať mestskú políciu na priateľa psychopata. Proste všetko je o chémii/príťažlivosti! Na to sa ty nepozeraj že za kristínou chodil slušný chalan a dala sa dokopy s grázlom čo ju skoro zabil. Proste bola chémia a dovi dopo bodka. Keď neni chémia tak bohužial, to nikoho nezaujíma aký si.

Nemáš proste také črty, nemáš správne gény, nesrší z teba testosterón čo ženy roztápa. @sevrin kde si? Pomôž mi. Lebo s tým nikdy v živote neprestane.

anonym_87e4a6
10. dec 2025
@simona_racz

Ale pozor len 3x za rok sa dá ísť tuším. Aspon tak to uvádzajú pri predaji lístkov. Kamoš sa tam chcel trepať každý mesiac (vraj super akcia) ale musia to obmedzovať, lebo je viac záujemcov ako zvládaju. Popozerala by som sa aj po podobných menších lokálnych projektoch.

@simona_racz vies ako funguje reklama? Lebo inde zase place ze im chybaju muzi. Asi nechcu zbytocne vyhadzovat peniaze ked aj tak nic.