icon

Správa od cudzej ženy na sociálnej sieti

28. nov 2025

Viac krat mi prisla na facebook ziadost o priatelstvo od jednej zeny, meno ani fotky mi nic nehovorili tak som stale odmietla. Vcera mi prisla ziadost uz asi 5ty krat, tak som jej napisala, ci sa pozname. Napisala mi, ze mam nechat jej priatela na pokoji a nemam mu vypisovat lebo neviem co a ze nech som taka laskava a necham na pokoji. Nechapala som co to ma znamenat, pretoze jej priatela nepoznam a ani ziadnym chlapom nevypisujem. Napisala som jej ze to asi bude omyl, lebo neviem kto je ani ona ani jej priatel a ja mam svoj vztah a nestaram sa do nikoho a chcem aby nechala na pokoji ona mna. Zacala byt este viac ofenzivna, ze to nie je ziadny omyl a ze ma ziada aby som mu prestala vypisovat a obtazovat ho, ze vie velmi dobre o co mi ide a ze dufa ze mam rozum a prestanem sama pre svoje dobro. Nechapem vobec co to ma byt, tych ludi vobec nepoznam. Co by ste si mysleli?

thereisabear
28. nov 2025

Že má nesprávne informácie a zablokovala by som ju.

lealikk
28. nov 2025

tak su len dve moznosti podla mna - bud sa pomylila alebo mas priatela, ktory nie je len tvoj priatel 😀

autor
28. nov 2025
@lealikk

tak su len dve moznosti podla mna - bud sa pomylila alebo mas priatela, ktory nie je len tvoj priatel 😀

@lealikk haha, tiez moznost. Ale no aspon dufam, ma tam toho svojho priatela na fotkach, aj oznaceneho.

sense
28. nov 2025
@anonym_autor

@lealikk haha, tiez moznost. Ale no aspon dufam, ma tam toho svojho priatela na fotkach, aj oznaceneho.

@anonym_autor sa jej spytaj na meno toho priateľa.

tykat
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak napis jemu, ze nech sa laskavo prizna svojej milej s kym ju podvadza lebo ty to nie si 😀 a ju daj do kopie 😝

sissy27
28. nov 2025

@anonym_autor napísala by som jej "ok" a viac neriešila 😀 nech sa hádajú doma 😀

anonym_fb3573
28. nov 2025

Nemohol niekto ukradnúť tvoju identitu, fotky a vydáva sa za teba a vypisuje mužom?

anonym_89b00d
28. nov 2025

@anonym_autor bože, treba ľuďom dajaké faceboky?? Ozaj, tomu nerozumiem, komu naviac treba riešiť problémy z nejaký soc. sietí. Ja to nemám a nemám ani problémy.

anonym_f80a49
28. nov 2025

@anonym_autor robí si z teba srandu

anonym_070ab4
28. nov 2025

podla mna by si mala zrusit facebook. Alebo ju.. alebo partnera. mas vela moznosti.

bomba36
28. nov 2025
@anonym_89b00d

@anonym_autor bože, treba ľuďom dajaké faceboky?? Ozaj, tomu nerozumiem, komu naviac treba riešiť problémy z nejaký soc. sietí. Ja to nemám a nemám ani problémy.

@anonym_89b00d lebo bez Facebooku si chlap s nikým iným už písať nebude 🤦

anonym_b0f732
28. nov 2025

bud zablokuj, alebo ved nech ti posle nejake dokazy

mandzula
28. nov 2025
@anonym_89b00d

@anonym_89b00d Len tak mimochodom, aj ty si na socialnej sieti a riesis problemy inych ludi.

anonym_dfe430
28. nov 2025

@anonym_autor vysmiala by som ju , keďže sú si 100% ista že je to omyl a ona stále niečo má

anonym_5590db
28. nov 2025

@anonym_autor hned by som ju blokovala a neriesila to na koniku.

misanthropicdann
28. nov 2025

@anonym_autor odpis jej ze to teda určite nenechas lebo spolu čakáte dieťa 😀

anonym_7a6c13
28. nov 2025

@anonym_autor Kedysi som chodila s jednym chlapom, ale skoncila som to asi po 4mesiacoch, lebo som zistila,ze je zaletnik. Dal sa dokopy s jednou babou z jeho mesta, ale az polroka na to, co som sa s nim rozisla a ziaden kontakt. My dve sme sa nepoznali, nijako ani pisomne ani osobne. A ona co my sme polroka neboli uz v kontakte mi potom zacala vypisovat ziarlivostne sceny a vobec som nevedela kto je, co je😄 A raz som sa stretla s kamosom jeho a kamoskou (nasi spolocní kamosi) a az on mi povedal, ked som mu povedala,ze mi vypisuje baba a ukazala fotku,ze to je toho mojho ex aktualna priatelka🤦‍♀️😄 Tak potom ju ex ked mu to kamos povedal aj s touto nasou kamoskou upratali a on sa este aj s nou rozisiel za tie ziarlivostne sceny, pritom nebol dovod, lebo sme sa polroka nevideli, nepoculi, ja som ex aj blokla,cize ziaden kontakt. Netusim ako sa ona ku mne dostala🤷‍♀️ Nuz ziarlivost robi svoje a takí ludia vypatraju aj spod zeme niekoho, ked chcu🤦‍♀️😂 Opytaj sa jej na meno priatela, ja som jej vtedy neodpisovala nic, lebo som ani nevedela kto ona je🤷‍♀️ Alebo si vymente fotky frajerov😄 Alebo ju zablokuj. Ja som ju blokla po tom co sa s nou ex rozisiel za tie sceny, lebo potom zas vypisovala blbosti ako za to mozem atd., proste chora ziarlivostna hlava.

lentakyterapeut
28. nov 2025

Zablokovat a mas pokoj

anonym_3bdf05
28. nov 2025

zrejme si menovnyka milenky jej priatela, tak si myslela, ze si to ty

ankare
28. nov 2025

@anonym_autor napíš tomu chlapovi, že čo to má znamenať a nech to uvedie na správnu mieru. Lebo tá žena môže byť pokojne aj daka psychopatka a nikdy nevies, či Ti je schopná aj ozaj ublížit.

anonym_4638e7
28. nov 2025
@ankare

@anonym_autor napíš tomu chlapovi, že čo to má znamenať a nech to uvedie na správnu mieru. Lebo tá žena môže byť pokojne aj daka psychopatka a nikdy nevies, či Ti je schopná aj ozaj ublížit.

@ankare akému chlapovi má písať?

ankare
28. nov 2025
@anonym_4638e7

@ankare akému chlapovi má písať?

@anonym_4638e7 frajer tej slečny, čo písala autorke

anonym_be23c4
28. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ja by som ju blokla.

rozculena
28. nov 2025
@ankare

@anonym_4638e7 frajer tej slečny, čo písala autorke

@ankare ale veď autorka toho frajera nepozná

ankare
29. nov 2025
@rozculena

@ankare ale veď autorka toho frajera nepozná

@rozculena slečna ma na FB napisane, s kým je vo vzťahu

rozculena
29. nov 2025
@ankare

@rozculena slečna ma na FB napisane, s kým je vo vzťahu

@ankare to,že to tam má napísané,neznamená,že autorka ho pozná.načo by písala úplne cudziemu chlapovi o tom,že ju otravuje jeho frajerka,ktorú tiež vôbec nepozná.
Dotyčná náhodou nájde tú správu a použije to ako dôkaz proti autorke,že vypisuje jej frajerovi.
zablokovať a hotovo.