icon

Správanie partnera sa zmenilo

25. okt 2025

Ahojte.. potrebujem sa vyrozprávať a pomôcť spracovať toto sklamanie. 3 mesiace som sa stretávala s jedným chlapom, boli sme spolu takmer každý deň, písali sme si, boli sme v kontakte. Bolo očividné, že mal o mňa záujem, plánoval rôzne rande, chodili sme do kina, na večere, už sme sa rozprávali o tom, že by ma rád zoznámil s mamou proste všetko šlo super. Pred týždňom sme si boli sadnúť s mojou najlepšou kamarátkou a jej priateľom, chceli sa s ním zoznámiť a aj on vyzeral že chce. Troška sme popili a zrazu sa začal správať divne, potom sme šli k nemu domov, kde som mala tam aj spať a začali sme sa hádať a bol strašne zvláštny, pýtala som sa ho bežné otázky ako som sa pýtala vždy , že čo bude robiť zajtra a podobne a ako bol opitý tak mi divne odpovedal typu: čo odomňa chceš a záleží na tom čo zajtra budem robiť a čo si zvedavá a takéto. Potom mi hovoril že som najkrajšia žena na svete a neviem čo a nechal otvorený telefón a ja som videla, že mu tam niekto píše. Tvárila som sa, že nič a videla som ako píše nejakej babe komplimenty. Keď som ho konfrontovala začal mi nadávať a že jemu je to jedno, že som to videla a čo akože teraz tak jej to napísal a takto.. Brala som to, že je opitý. Dvihla som sa a odišla. Odvtedy sa správa ako vymenený, ja som čakala, že sa porozprávame a a aspoň si to vydiskutujeme ale z jeho strany absolútne žiadny záujem a som v šoku ako sa dokázal takto otočiť.. Predtým, keď som hocičo si chcela vydiskutovať, tak hneď sa snažil to riešiť, pomaly mi za riťou chodil.. Mrzí ma to, pretože sme mali dosť spoločného a bolo mi s ním dobre.

bomba36
25. okt 2025

Omrzela si ho a už si našiel ďalší objekt záujmu. Buď rada že si s ním nezabila viac času.

anonym_04b5a3
25. okt 2025

@anonym_autor je sobota. Otvor si 🥂 a osláv že si sa debila zbavila po 3 mesiacoch. Niektoré ženy odhalia pravú tvár po rokoch a majú spolu deti a pod.
Správal sa k tebe ako princ a pri tom vypisoval iným? A ty si ešte sklamaná že je odmeraný?
Neblázni! 🥂 na zdravie

tundra
25. okt 2025
@anonym_04b5a3

@anonym_autor je sobota. Otvor si 🥂 a osláv že si sa debila zbavila po 3 mesiacoch. Niektoré ženy odhalia pravú tvár po rokoch a majú spolu deti a pod.
Správal sa k tebe ako princ a pri tom vypisoval iným? A ty si ešte sklamaná že je odmeraný?
Neblázni! 🥂 na zdravie

@anonym_04b5a3 🥇🥇🥇

enmery
26. okt 2025

Vieš, raz som počula od starého muža, ako hovoril, že jeho dcéra má doniesť domov frajera a že ho teda synovia musia pripísal, lebo presne vtedy sa ukáže, čo človek má vo svojom vnútri a ako reaguje as takým človekom by potom žila jeho dcéra.
Takže daj zajtra na omšu, že si to zistila po IBA 3 mesiacoch a viac sa s ním nekontaktoval alebo potom nesťažuj.

anonym_7f8cdb
26. okt 2025

@anonym_autor stretávate sa 3 mesiace, panáčik sa opil a správal sa ako debil a ty sa tým načo zaoberáš? Už mal byť minulosťou. Buď rada, že sa vyfarbil po troch mesiacoch, nie po troch rokoch

motylik2559
26. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, co ti doslo teraz luto? Ze ta ten kratky cas opijal rozkom ake je vsetko dokonale? Ukazal pravu tvar, zistila si,ze komplimenty hadze v mobile na vsetky svetove strany, spraval sa k tebe v podnapitom stave hnusne...toto ti nestacilo? Kde mas zaruku, ze taketo komplimenty nehadzal dalsim cele 3 mesiace aj za triezva? Sama vies, ze alkohol neospravedlnuje a ked nevie pit a spravat sa nasledne normalne, je dost zle. Bud rada,ze ho viac nemas na krku, teda dufam,ze nemas nim zas nejak zalepene oci a uz s nim niesi.

1sally12
26. okt 2025

Dobre že sa vyfarbil takto na začiatku.

bielasovicka
26. okt 2025

No keď sa zmenil vtedy keď ste boli vonku s kamoškou a jej frajerom, tak možno žiaril na to ho jej frajera, a vykľul sa z neho ziarlivec. Preto bol taky hnusný k tebe, len to nepovedal. A žiaril by na každého tvojho známeho. Od takého ruky preč, bud rada ze sa to ukázalo teraz, po 3 mesiacoch.
@anonym_autor

anonym_bcc788
26. okt 2025

netrap sa nad debilom, je to neverny typ o chvilu by si sa zblaznila, lebo by si robila kgb a fbi v jednom, rozist sa

domkakvet
26. okt 2025

@anonym_autor bola si len prechodnou stanicou, bud rada, ze to netrvalo dlhsie.

lentakyterapeut
30. okt 2025

Vela muzov ale aj zien to hra sucastne na viac stran. Pisu si s viacerymi. Priklad pises si s 5 muzmi (priklad ok?) a vsetkych namotavas. Jeden je alfa ktoremu venujes najviac casu ale ked tam nie je su dobri aj ti dalsi. A s jednym sa zacnes motat lebo bol.sikovnejsi a alfa tam zase nebol. 3 mesiace sa motate ale ty aj tak po veceroch riesis dalsich potencionalnych. A takto to.je muzi aj zene. Hod to za hlavu.