icon

Správanie priateľa v spoločnosti

17. aug 2025

Ahojte mam jednu otázku neviem ci som už hlúpa ja alebo hysterka naozaj. Mam priateľa mame spolu už aj deti , ide o to ze sme boli s jeho kamošom a jeho priateľkou vonku a kráčali sme a môj priateľ nás oby dve capol po zadku a mne to vadilo , neviem ci je toto normálne správanie podľa vás?? Počula som ze v minulosti s nou tiež niečo mal ale neriešila som to doteraz , keď som mu povedala ze mi to vadilo prečo to urobil tak vznikla hádka ze to bola len sranda a ze som hlupana.

kacena4
17. aug 2025

nie capanie zien po zadku nie je sranda, povazuje sa to za sexualne 9btazovanie, a mlademu "harasi" otazka je ci si to dovoli ken na kamaratku ci aj na cudzie... asi by sa mal chlapec zamysliet nad svojim sexistickym spravanim. spytaj sa ho pre koho to bola sranda????

anonym_13c321
17. aug 2025

Ožratí ste boli?

doriiis
17. aug 2025

No nie.Nie je vhodné cápať kamosovu frajerku po zadku pred kamošom a vlastnou frajerkou.Je to taká úroveň pojasenych hormónov 18 ročných detí.

autor
17. aug 2025
@anonym_13c321

Ožratí ste boli?

@anonym_13c321 nie mali dve piva chlapi a mi nič

anonym_7305fb
17. aug 2025

@anonym_autor Nie je to v poriadku a aj keď v minulosti mal bližšie k spomínanej mladej žene, čudujem sa, že jej to neprekážalo... myslím, že brať ohľad na svoju aktuálnu priateľku a priateľa svojej bývalej je základ partnerskej korektnosti

autor
17. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_13c321 nie mali dve piva chlapi a mi nič

@anonym_autor ja som mala meniny tak sme ich zavolali von s nami tiež majú dieťa jedno mi dve a kvôli tomu sme sa dosť pohádali a teraz sa tvoríme že sa nič nestalo lebo podľa neho on nič zlé neurobil

sense
17. aug 2025

Čudujem sa že to vadilo len tebe a nie hlavne aj kamošovi, že mu iný chlap cape frajerku po zadku

autor
17. aug 2025
@sense

Čudujem sa že to vadilo len tebe a nie hlavne aj kamošovi, že mu iný chlap cape frajerku po zadku

@sense vadilo to aj jemu potom odišli a mi sme sa pohádali ale pre neho sa nič nestalo ako mu mam vysvetliť nech sa správa slušne ved ja už neviem ci som s pubertiakom alebo co takto sa nemá správať 28 ročný chlap

sense
17. aug 2025

Ja by som sa nehľadala povedala by som mu že si to nezel a že ma to uráža, či jemu by sa páčilo keby osahavas v jeho prítomnosti iných chlapov

kavasmliekom
17. aug 2025

A jeho kamoš co na to?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
laurinka27
17. aug 2025

Sexualne obtazuje ine zeny a este ti aj nadava do hlupani, no idealny vztahovy material. Trkvas primitivny.

svetlonos
17. aug 2025

Dokážeš existovať financne bez neho? Ak áno, posli ho plieskat zeny po rituály.
A ty budeš mat pohodu. Ten jeho kamoš a ta zena co k tomu povedali? Všetci som myslia o mom ze je ch-j, ale on sa tvári ako lietadlo. Kkt korunovaný!

anonym_8c63a4
17. aug 2025

@anonym_autor tak mal dve pivá, možno je chudý a nezvyknutý logať pivečká, tak mu stúplo do hlavy. Každopádne je to primitiv.👎

domkakvet
17. aug 2025

@anonym_autor ano mas dovod byt urazena, neviem sa takto na rychlo vyjadrit ohladom tejto situacie zalezalo by aj od jeho reakcie, ale ak by mi na to este vyslovene povedal aj ze som hlupana, mal by kufre zbalene.

anonym_f7e8dc
17. aug 2025

Povedala by som, nemám potrebu sa za partnera hanbiť ani byť pre partnera hlupana, pá pá a koniec bodka