icon

Spravila som chybu, keď som odišla?

4. aug 2025

Ahojte, pár krát som sa stretla s jedným chalanom, ktorý sa mi veľmi páči, ale nemôže byť medzi nami vzťah, pretože býva odo mňa 7hod autom a nemalo by to zmysel..
Pred včerom prišiel niečo pracovné vybaviť do mesta kde bývam, tak mi napísal, že príde či sa vidime 2x sme sa spolu vyspali prvykrát to bolo v apríli a druhykrát prevčerom no netrvalo to dlho resp to bol sex o ničom a predvčerom to isté sex netrval ani minútu a chalan sa spravil..čo mu bolo aj trápne videla som to na ňom 🫣 bolo 7hod ráno už som sa obliekla a on mi prekvapene povedal, že to už ideš? Tak som si ľahla ešte ku nemu do postele, pritúlila som sa ku nemu na takých 10min, dala som mu pusu ako som sa obúvala sa spýtal prečo tak skoro idem, tak som mu povedala, ze idem si niečo vybaviť, lebo mám toho veľa a úplne tak nepríjemne mi povedal no tak čau hovorím mu ty sa hneváš? Ani mi neodpovedal...ako mohla som ostať dlhšie, ale cítila som to tak, že je na čase odísť bolo mi úplne trápne z toho večera 😐 neviem či mu mám normálne napísať, že som si potrebovala vybaviť veci, alebo kašľať na to..

lindous
4. aug 2025

Zjavne medzi vami nič nebude, je tam diaľka, v posteli to neklape, nemá to žiadnu budúcnosť, nepíšeš proste nič o tom, že by si s ním chcela byť... môže ti byť úprimne jedno či sa hnevá alebo nie, nemáš voči nemu žiadny záväzok, ale bolo by fér mu povedať, že nemáš záujem sa znova stretnúť a pokračovať v tomto príležitostnom čomkoľvek, viac si potom už zbytočne nekontaktovať a nedávať mu nádeje...

autor
4. aug 2025
@lindous

Zjavne medzi vami nič nebude, je tam diaľka, v posteli to neklape, nemá to žiadnu budúcnosť, nepíšeš proste nič o tom, že by si s ním chcela byť... môže ti byť úprimne jedno či sa hnevá alebo nie, nemáš voči nemu žiadny záväzok, ale bolo by fér mu povedať, že nemáš záujem sa znova stretnúť a pokračovať v tomto príležitostnom čomkoľvek, viac si potom už zbytočne nekontaktovať a nedávať mu nádeje...

@lindous ja som chcela len radu či som spravila blbosť keď som sa takto náhle vyparila resp hneď ráno som išla preč aj keď som ešte mohla ostať no..mne sa páči je to pekný a dobrý chlap lenže býva veľmi ďaleko..

lindous
4. aug 2025
@anonym_autor

@lindous ja som chcela len radu či som spravila blbosť keď som sa takto náhle vyparila resp hneď ráno som išla preč aj keď som ešte mohla ostať no..mne sa páči je to pekný a dobrý chlap lenže býva veľmi ďaleko..

@anonym_autor spravila si ako si to cítila, načo tam byť na silu, keď si sa cítila blbo...

senta_sofia
4. aug 2025

@anonym_autor z tohto ako si to popisala tazko sudit. Vrzli ste si, mozno mal chut este rano, ty si odisla, tak bol zmateny. Aj jemu moze kadeco bezat hlavou, ze ho nechces alebo ze si si prisla len zasexovat. Neviem, co si od toho vecera ocakavala, zas to, ze chlap sa rychlo spravi, no tak bol nadrzany ocividne. Ked je medzi vami taka dialka, asi dufal, ze budete spolu dlsie.

marca12
4. aug 2025

Mali ste si dat druhe kolo a snad by vydrzal dlhsie. Tym,ze si zmizla,si mu dala najavo,ze si prisla za nim len kvoli sexu. Mozno s tebou chcel este pokecat pri kave,dat si ranajky...

autor
4. aug 2025
@marca12

Mali ste si dat druhe kolo a snad by vydrzal dlhsie. Tym,ze si zmizla,si mu dala najavo,ze si prisla za nim len kvoli sexu. Mozno s tebou chcel este pokecat pri kave,dat si ranajky...

@marca12 tak už to nevrátim ja som mu normálne pekne popriala nech sa mu dnes v práci darí, pozdravila som a žiadna odozva..

domkakvet
4. aug 2025

@anonym_autor podla mna by si mala na neho zabudnut.

maminkadeticiek
4. aug 2025

A co by si tam robila???Evidentne si to necitila tak ze chces ostat tak si urobila to co si citila ze urobit chces.Absolutne sa k tomu nevracaj a zi si dalej ako doteraz.

anonym_79c589
4. aug 2025

@anonym_autor a na čo s nim chrapes keď vieš že to nemá zmysel? 🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_54c519
5. aug 2025

@anonym_autor kasli na to nemas sa mu co spovedat, bez tak nieste spolu len ste sa odbavili a dovi, naco viac

anonym_939b72
5. aug 2025
@anonym_79c589

@anonym_79c589 králikáreň 😁

anonym_25034a
5. aug 2025
@anonym_79c589

@anonym_autor tak ked si mu ty nestala za to, aby sa posnazil znova alebo pouzil ine techniky aby ta uspokojil, tak nevidim dovod, preco by si mala zostavat a hrat to na pohodu. Ja by som mu na drzovku povedala, ze idem najst niekoho kto dokonci co on rozbabral, ked sa k nicomu nema.
@anonym_79c589 Lebo chcela a mohla?? Ci len chlapi mozu trtkat kade tade bez toho, aby to niekoho uplne cudzieho pohorsovalo?

autor
5. aug 2025
@anonym_25034a

@anonym_autor tak ked si mu ty nestala za to, aby sa posnazil znova alebo pouzil ine techniky aby ta uspokojil, tak nevidim dovod, preco by si mala zostavat a hrat to na pohodu. Ja by som mu na drzovku povedala, ze idem najst niekoho kto dokonci co on rozbabral, ked sa k nicomu nema.
@anonym_79c589 Lebo chcela a mohla?? Ci len chlapi mozu trtkat kade tade bez toho, aby to niekoho uplne cudzieho pohorsovalo?

@anonym_25034a Máš pravdu..žiadna snaha tam nebola 🤦🏼‍♀️ včera som mu napísala či sa nahneval na to, že som išla tak skoro ráno a ani si to neprečítal...hlavne, že príbeh ktorý som pridala si pozrel..

because
6. aug 2025

Bože,ved je evidentné že si ho nasrala svojim správaním,čo to potrebuješ mať úradne potvrdené? Vrátiť čas nevieš, evidentne ani čo chceš nevieš,tak načo sa v tom rýpeš? Nechaj to tak.Takto to vyzerať nemá.