icon

Stáva sa vám, že nie ste jeho typ?

6. sep 2024

Aj vám sa to stávalo?

Strana
z2
katkaseiner
6. sep 2024

jasne, nepises kolko mas rokov... ja som mala platonickych lasok az az 😝
raz to proste vyjde,... niekto ta zaujme a budes jeho tip

dskjhfdlkdjhl
6. sep 2024

Pre mna je podstatne, ze moj manzel sa mi od prvej chvile pacil a a aj ja som jeho typ a ti predtym ma uz davno nezaujimaju😉 Treba si opakovat-pre kazdu opicu, ma Pan Boh truhlicu😉

petraa2022
6. sep 2024

Samozrejme😉

cookie29
6. sep 2024

to ze si nebola jeho tip este neznamena ze nemozes byt jeho typ 😉

autor
6. sep 2024

@katkaseiner už som za zenitom ;).

autor
6. sep 2024

@cookie29 áno, ale to by bolo už také silené, nie?

cookie29
6. sep 2024

preco? ked sa opytas nemalo zien, ako si predstavovali svojho vyvoleneho, tak urcite nie bruskateho plesateho a podobne 😉 a predsa...

autor
6. sep 2024

@cookie29 u mužov viac zaváži tá prvotná iskra myslím si.

moonlight1210
6. sep 2024

za zenitom je cca aky vek?

katica06
6. sep 2024

@cookie29 ano. predsa to bola láska na prvý pohľad z oboch strán, aspoň v tom našom prípade.
Isto ani ten môj neskákal od radosti že mal výraznú plešinu už v 25ke, a 30 omnoho viac. Vnútorné hodnoty dávno prevážili tieto nedostatky.

mojemenonikto
6. sep 2024

No vidíš, a ja som to mal presne naopak. Keď sa mi nejaká páčila, tak som ako odpoveď dostal otázku, či by sme nemohli byť dobrí kamaráti. Neznášam tú vetu 😀

autor
6. sep 2024

@mojemenonikto mne nenavrhli ani kamarátstvo :D.

robertoo1
6. sep 2024

Približne asi máš pravdu😉

h2
6. sep 2024

Typ.
Nie tip.

andrejka2424
6. sep 2024

Možno vysoko rúbeš...

petamich
6. sep 2024

Myslim, ze to je bezna vec, roky to tak bolo, ti co boli moj typ, tym som sa nepozdavala ja a naopak 🙂 az som stretla manzela

mojemenonikto
6. sep 2024

To je strašné 😁 A chceš byť moja kamarátka? 😜

autor
6. sep 2024

@mojemenonikto :D. Vidíš, aj ty si mi dal košom.

mojemenonikto
6. sep 2024

Taký je život 😜 Veď sama si povedala, že si už za zenitom. Ja som ešte pred zenitom, tak čo už s tebou 😂

autor
6. sep 2024

@mojemenonikto výhovorky, výhovorky. Koľko máš rokov ak sa smiem spýtať?

mojemenonikto
6. sep 2024

Som Husákove dieťa 😉

autor
6. sep 2024

@mojemenonikto tak to si starý daj presný vek.

mojemenonikto
6. sep 2024

Ale, ale si nejaká prísna. Nie som starý, to si ako na to prišla? Môj vek zistíš jednoducho. Zober jedinú polohu pri milovaní, ktorá sa nazýva číslom a tie číslice vynásob. A máš môj vek 😂

autor
6. sep 2024

@mojemenonikto 54 … ak myslí tú polohu ktorú ja :D. Keď čítam tvoje komentáre, vždy mám z teba dojem, že si 30čný panic s ty si seriózne muž za zenitom.

mojemenonikto
6. sep 2024

Ale, ale. To sú reči. Vek je len číslo. Vôbec si nemyslím, že som za zenitom a celkom je mi ľúto ľudí ktorí ostatných posudzujú podľa roku narodenia. Stretol som veľa tridsiatnikov, ktorí pôsobili akoby sa zajtra chystali do hospicu a veľa šesťdesiatnikov, ktorí žijú úplne rovnakým spôsobom ako naozajstní tridsiatnici. Neposudzuj ľudí podľa toho, čo majú napísané v dátume narodenia 😉

autor
6. sep 2024

@mojemenonikto súhlasím, aj v 70tke vie niekto vyzerať lepšie ako mnohí mladí. Malo to vyznieť troška ako kompliment a troška ako prekvapenie z teba. Pôsobíš veľmi mladícky, až nepobozkane.

mojemenonikto
6. sep 2024

To som celý ja 🤭 A ďakujem za kompliment ❤️

moonlight1210
7. sep 2024

Mozno je problem aj v tomto.
Ked sa ti niekto paci a chces byt mila, vtipna, zaujat, tak sa ti zadari nieco podobne ako s tymto komplimentom. Ty chces povedat nieco mile a vyznie to ako sarkazmus. Takze ten muz ma z teba zmiesane pocity a nie je mu to sympaticke.

Kdezto pri niekom, koho si zaujala uz aj tak, ani ten nechtiac vytvoreny sarkazmus nevadi, lebo je ochotny brat to ako sposob, ako nadviazat kontakt. Neberie si to az tak a obracia to rad na zart.

thunderdome
7. sep 2024

Mne sa to stáva celý život.

autor
7. sep 2024

@moonlight1210 je pravda, že som sarkastická bežne. Aj sa mi stalo, že mi raz jeden muž povedal že nikdy nevedel o mne utvoriť mienku. Že raz som sa mu zdala taká, raz onaká. Zaujímavé, že som si vôbec nevšimla, žeby ma nejako sledoval. To bol náš prvý rozhovor, takže sarkazmom to nebolo.

Strana
z2