Ste verní vo vzťahu?
Povedzte úprimne, ste všetci verní vo vzťahu? Nedávno tu bol príspevok ako ma muž 2 milenky, pýtala som sa na to medzi známymi, muži bez problémov priznali, že sa to dá zvládnuť, pokiaľ ženy niesu finančné a časovo náročné. Ja osobne teda nedám ruku do ohňa za muza
Netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca, su chlapi, ktory by nedokazali byt neverni a nemali by ani na to cas. Pokial maju vsetko to, co potrebujuj so svojou zenou tak podla mna nemaju dovod hladat inu zenu
@katpizur veľmi naivná predstava. Väčšinou nemajú neveru malo atraktívni a tí, ktorí na ňu nemajú príležitosť. Ja viem, že títo je odpoveď na hejt. Ale je to tak. Sú samozrejme aj páry, ktoré sú pevné.
@anonym_autor 5:55??? To si chlape robis srandu?
Lascivne zeny aj muzi su ludia co nemaju potrebu ani nevidia vyznam byt verni. Ziju pre svoje potesenie. Tam nejde o jednu neveru ale o desiatky a beru to ako normalnu vec. Nevedia povedat prilezitosti nie. Je to kazdeho volba.
Netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca, su chlapi, ktory by nedokazali byt neverni a nemali by ani na to cas. Pokial maju vsetko to, co potrebujuj so svojou zenou tak podla mna nemaju dovod hladat inu zenu
@katpizur to je blbost , osobne nepoznam muza ktory by svoju zenu nepodvadzal
@katpizur to je blbost , osobne nepoznam muza ktory by svoju zenu nepodvadzal
@anonym_8eceb7 to máš teda dosť biednu spoločnosť 🙈.
To isté by sa potom dalo povedať aj o ženách? Pochybujem. Každý je iný a zodpovedný za svoje správanie a zovšeobecňovanie na všetkých len na základe svojich skúseností je vraj známka nižšieho intelektu. To že mňa aj známeho pohrýzol 🐕 neznamená že všetky 🐕 sú nebezpečné. To že mňa okradol róm neznamená že všetci kradnú atď.
ja prajem, aby kazda podvadzana zena to co najskor zistila s akym netvorom zije, lebo tie roky ked pre neho bola h..o jej nikto nevrati a o absolutnej bezcharakternosti a vystaveniu partnerky pohlavnym chorobam ani nehovorim, bol tu jeden co dostal s tymto konickom rakovinu prostaty, nic sa nedeje len tak
Viem ti povedat iba sama za seba, pre mna je nevera neakceptovatelna. Za manzela sa zarucit neviem ale sudiac podla rezimu jeho dna a beznych cinnosti a zaroven, ze stale verim, ze viem koho som si zobrala za manzela, tak ziadnu bokovku nema 🙂. Ci je to skutocne tak 🤷♀️.
Ja pri práci a 2 malých deťoch na to nemám čas, chuť a ani len energiu
Vo Británii robili anonymný prieskum manželských párov na neveru.K nevere sa priznalo 53% mužov a 57% žien.😁Konštatovanie....Ženy v emancipácii dobehli a už aj predbehli mužov.😁
@katpizur veľmi naivná predstava. Väčšinou nemajú neveru malo atraktívni a tí, ktorí na ňu nemajú príležitosť. Ja viem, že títo je odpoveď na hejt. Ale je to tak. Sú samozrejme aj páry, ktoré sú pevné.
@anonym_5ccdf4 väčšiu idiotinu som dnes nečítala. Omyl. Neverní sú ľudia bez hodnôt a s naštrbeným charakterom.
@anonym_autor zial, ja mam par znamych a kamosiek, ktore nemaju tusenia, ze ich muzi podvadzaju. Maju pocit, ze doma im to funguje. Nemiesam sa do toho, je to smutne. Kedze mame spolocnych znamych, tak o nejakych pletkach ich muzov som sa dozvedela 🙄 cize nemyslim si, ze je pravidlo, ze spokojny muz doma je verny. Prave naoko ti, o ktorych by som ani ja nepovedala, skveli tatikovia, manzelia a aj tak hladaju aj inde prilezitosti....
To je ako povedať o všetkých ženách, že toto alebo toto. Ľudia sú rôzni. Niekto je neverný nonstop, niekto ma iná charakter a vernosť je preňho dôležitá. Nedá sa to zovšeobecniť. A mimochodom, aj ženy bývajú neverné, nielen muži.
Trápne je byt neverný v dobe ,ked človek nieje nútený byt vo zväzku a každý si tak hrdo zariaduje svoj život
Takže čím ďalej je toho menej našťastie a ľudia si žijú radšej,,na voľnej nohe,,
môj stále vraví že na to nemá energiu ani čas - a to mu verím 🙂 ak by sa jeho správanie čo sa týka časovej organizácie dňa nejako zmenilo, veľmi rýchlo by som si to všimla ...
@anonym_autor Už áno…
@anonym_autor verná som ale tiez ruku do ohňa za muža nedám.
Vo Británii robili anonymný prieskum manželských párov na neveru.K nevere sa priznalo 53% mužov a 57% žien.😁Konštatovanie....Ženy v emancipácii dobehli a už aj predbehli mužov.😁
@bruno1 tiez som citala studiu, ze viac podvadzaju zeny. A je to mozne. Lebo chlap sa rad pochvali a zena radsej mlči. Takze ta studia moze byt pravdiva. Pre mna aj tak sokujuce cisla. Dufam, ze sa nam to vyhne.😀
Ano som. Je to moja zasada. Ak by to malo byt inac nemalo by vyznam zostavat vo vztahu.
Ako muz, ano som. sme spolu 20 rokov. Viem sa ovladat, aj keby pre si nejaka lahla predo mnou. Ale to budem asi skor vynimka. Na druhu stranu som manzelka v tomto zlyhala s mladym kolegom. Prisiel som na to, da sa povedat ze sme to zvladli, aj ked sa toho clovek nikdy nezbavi. V okorenili sme si vztah trojkou ci uz muz alebo zena, pripadne s inym parom, tak to spestrilo zivot
Konkretne ja som nikdy nepodviedla snubenca ani on mna. V tomto si verime a nikdy som nemala najmensi dovod pochybovat. To je o povahe. Ak je niekto nevernik tak bude podvadzat, nezavisi ci sa ma vo vztahu dobre alebo zle, proste ma v sebe tie sklony k nevere 💁
@anonym_5ccdf4 hovadina. Z môjho pozorovania neverní bývajú tí menej atraktívni, menej úspešní ľudia. Predstav si, že si úplný loser a zrazu si nájdeš partnera/partnerku, čo je o niekoľko levelov vyššie. Tvoje sebavedomie vystrelí do výšin a začneš vymýšľať, budeš chcieť viac a viac. A preto aj podvedieš, keď sa ti naskytne príležitosť. Samozrejme, netvrdím, že vždy je to tak, ale z môjho okolia tak usudzujem.
Neviem, či všetci, môžem hovoriť len za seba a ja teda verná som. A rozhodne to nie je o tom, že by som nemala príležitosť, čas a priestor, akurát nemám tú potrebu, viem totiž, o čo by som mohla prísť a to teda nechcem. Svojho muža ľúbim a vážim si ho.
Neviem, či všetci, môžem hovoriť len za seba a ja teda verná som. A rozhodne to nie je o tom, že by som nemala príležitosť, čas a priestor, akurát nemám tú potrebu, viem totiž, o čo by som mohla prísť a to teda nechcem. Svojho muža ľúbim a vážim si ho.
@mandzula aj toho prvého?
Ako muz, ano som. sme spolu 20 rokov. Viem sa ovladat, aj keby pre si nejaka lahla predo mnou. Ale to budem asi skor vynimka. Na druhu stranu som manzelka v tomto zlyhala s mladym kolegom. Prisiel som na to, da sa povedat ze sme to zvladli, aj ked sa toho clovek nikdy nezbavi. V okorenili sme si vztah trojkou ci uz muz alebo zena, pripadne s inym parom, tak to spestrilo zivot
@anonym_a48b2b máš sa čím chváliť 😆. Väčší hnus, ako nevera.
@anonym_a48b2b máš sa čím chváliť 😆. Väčší hnus, ako nevera.
@anonym_0142ce Preco? Sme pritom spolu, nieje to nasilu, tajne...a je to obcasne, nie kazdy vikend