icon

Ste vo vzťahu, ale cítite nešťastie?

15. okt 2025

Ktora z vas dokaze verejne napisat, ze je zadana ale nestastne? ze je vo vztahu v ktorom nieje stastna ci trpi? a co robite pre zmenu?

Strana
z4
anonym_10a761
15. okt 2025

@anonym_autor ano ja som. Som
Stále zamilovaná do niekoho iného. Ale milujem aj môjho priateľa

anonym_a838f4
15. okt 2025

Zadana nestastne? Verejne som sa priznala, ked som sa rozviedla

minenkaa
15. okt 2025

@anonym_autor vdaka bohu za rozvody

anonym_9d50cf
15. okt 2025
@anonym_10a761

@anonym_autor ano ja som. Som
Stále zamilovaná do niekoho iného. Ale milujem aj môjho priateľa

@anonym_10a761 to je blbé, vitaj v klube

anonym_964cfe
15. okt 2025

ja som vo vzťahu, kde nie som šťastná, posledné dva roky. Blíži sa koniec...

anonym_d99e08
15. okt 2025

Tiež som vo vzťahu, kde nie som šťastná. A nejako stále naivné dúfam, že on si to uvedomí. Aj keď samozrejme viem, že sa to nestane.

anonym_b12af5
15. okt 2025

@anonym_autor ked to neklape,ked je to dlhodobo trápenie treba to ukončiť,ja som vždy najskôr hľadala cestu rozprávania sa potom psychologička parová terapia ale ked ma vzťah viac ubijal ako mi dával trebalo ist od seba a bolelo to ale po bolesti je ta spokojnosť potom fajn.

domkakvet
15. okt 2025

@anonym_autor treba odist z nefunkcneho vztahu.

anonym_f7a575
15. okt 2025

@anonym_autor ano ja cele roky uz je koniec, a moje kamaratky to maju tiez tak....kazdy iba ide na zotrvacnost ... podla mna polovica parov nemaju spolu co robit

anonym_5b6312
15. okt 2025

Odísť, netýrať sa, raz sa vám to vypomstí.Život a zdravie máte len jedno..Dve kamošky takto žili, ako spolubývajúci, jedna už rozvedená, šťastná a druhá sa rozvádza.

anonym_91d6cd
15. okt 2025

Niesom nešťastná v manželstve, ale pred 2 rokmi som stretla niekoho z koho idem do kolien. A je to obojstranne.

anonym_bfe66f
15. okt 2025

som aktualne, ale ze dost nestastna, prechadzame si manzelskou krizou, neviem ci to ustojim a prestala som verit ludom, je tazke sa vysporiadat s novymi informaciami, ked som si myslela, ze je vsetko v poriadku, no a obaja sme sa zacali snazit a spravat sa k sebe lepsie, ale dovera je tak narusena, ze mam pocit, ze nezijem s tym istym clovekom s ktorym som bola 20 rokov, je to hnusny pocit

anonym_e2f80f
15. okt 2025

@anonym_autor nerobim nic. Stastna nebudem ani sama. A vobec, ve dvou se to lepe tahne. Bodka.

anonym_ad3282
15. okt 2025

Ano, som velmi nestastna vo vztahu. Teraz je muz tyzden na sluzobke a ja mam pocit, akoby som konecne otvorila okna a nadychla sa cerstveho vzduchu, akoby konecne vsetok zatuchnuty smrad z domu bol prec. Mam viac energie a radosti, ked tu nie je. A uvedomila som si, ze nie hadky a trapenie, ale tento pocit slobody je to, co ma presvedcilo k rozchodu..

anonym_193374
15. okt 2025

Už ma nebaví citova manipulácia. Urazí sa a odíde, na moje správy neodpovie ani telefón nezdvihne. Vráti sa po niekoľkých hodinách s tým, že mi bol ukradnutý a že som sebecká a neviem aká, že mi na ňom nezáleží a že sa ukázalo, čo vo mne je. Chlapec je nezrelých, vedela som to, moja chyba.

anonym_0a1538
15. okt 2025

A co same budete stastnejsie?S detmi na krku,s dotahovanim sa o vyzivne majetky hypotekou a zit z mesiaca na mesiac z ruky do huby?Nie dakujem neprosim.Stastie neprinasa muz ani vztah,stastie treba hladat sam v sebe a kym to nie je peklo nekomplikovat si zivot rozvodmi.Neviem sa divkat dovolenky sama so sebou.
ps-v pripade nasilia to hore neplati

maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
anonym_d5bed0
15. okt 2025

@anonym_autor končíme. Ako niekto napísal, "našťastie sú už rozvody" a nikto Ta za to neodsudzuje, neodhovara od toho ,a nenúti zachovať manželstvo za každú cenu. Zostávame priatelia. A verím ze to bude ok aj keď mé dve deti. Priznala som to medzi svojimi aj v práci a dostala som veľa podpory a zároveň príbehov od ludi čo sa otvorili a priznali že to majú tak isto, pripadne sa rozviedli. Aspoň sa necítim ako vadný kus a rozbíjač rodiny.

anonym_d5cd4b
15. okt 2025

@anonym_autor verejne ako anonym pisem, ze som v takom vztahu. Mozno je to aj toxicky vztah, neviem 🙁
Co ma v nom drzi? Asi viac veci. Obojstranna laska ale aj zavislost a zvyk, vlastne psych. problemy, strach, ze uz si nikoho nenajdem a ostanem sama, strach zacat bez neho po tolkych rokoch.
Cim dalej tym viac vychadza na povrch, ze sme ine povahy. On domased, ja dobrodruh. On rad travi volny cas hranim hier PC a playstation, serialy, filmy. Ja tuzim cestovat, objavovat svet. On si kupi drahsiu vec a uz automaticky ma pocit, ze musi setrit a robit nadcasy. Z jeho strany navrh cestovat nepride, pre mna nie su hry nic ine len zabijanie casu. Ja chcem zivot realne zi, nechcem ho len hrat ako unik z reality alebo pozerat v serialoch, filmoch, casto fanstamgorie, superhdinovia, marvel atd. Pride mi kvoli tomu nevyspely, nedozrety. Pritom rad by sa uz zenil so mnou a zalozil rodinu. Ale o realny zivot sa zaujima menej ako o ten ,,virtualny". Ja mu verim, ze porebuje aj oddychnut, vypnut po praci. Ale neviem, ci to nie je utek z reality. A ak chce mat svoju rodinu, dom, hypoteku, atd. tak ten stret s realitou moze byt viac nez kruty... 🙁
Vsetko platime pol na pol lebo sa striedame v plateni. Este povedal, ze pri mne viac mina! Akoby to bola moja chyba! Pritom restiky, nakupy, platime na striedacku, niekedy mu zaplatim aj naftu, ziadne dary okrem sviatkov mi nedava, na vylety, dovolenky, nikde ma neberie a poslednu dovolenku pred dvomi rokmi som platila z prevaznej casti ja. Vsade ho treba nutit, nikde nechce chodit, nic a nikto ho nezaujima. U jeho rodiny sme strceni kazdy vikend u mojej nebol takmer dva roky. Hovori, ze ma depresiu. Ja to beriem, chapem. Toto vsetko by sa dalo pochopit a prepacit. ALE ak by chcel zmenu a nieco preto robil!
Do toho sa casto oduva a uraza, ak pride nejaky problem. Co pre mna nie je problem pre neho je a neda sa vykomunikovat, max. zamiest pod koberec 😢
Zeny prosim o reakcie, napiste mi nieco, ci ste zazili nieco podobne... 😥 Podelte sa so skusenostami zo zivota, rady, veci co mi otvoria oci!

anonym_d99e08
16. okt 2025
@anonym_d5cd4b

@anonym_autor verejne ako anonym pisem, ze som v takom vztahu. Mozno je to aj toxicky vztah, neviem 🙁
Co ma v nom drzi? Asi viac veci. Obojstranna laska ale aj zavislost a zvyk, vlastne psych. problemy, strach, ze uz si nikoho nenajdem a ostanem sama, strach zacat bez neho po tolkych rokoch.
Cim dalej tym viac vychadza na povrch, ze sme ine povahy. On domased, ja dobrodruh. On rad travi volny cas hranim hier PC a playstation, serialy, filmy. Ja tuzim cestovat, objavovat svet. On si kupi drahsiu vec a uz automaticky ma pocit, ze musi setrit a robit nadcasy. Z jeho strany navrh cestovat nepride, pre mna nie su hry nic ine len zabijanie casu. Ja chcem zivot realne zi, nechcem ho len hrat ako unik z reality alebo pozerat v serialoch, filmoch, casto fanstamgorie, superhdinovia, marvel atd. Pride mi kvoli tomu nevyspely, nedozrety. Pritom rad by sa uz zenil so mnou a zalozil rodinu. Ale o realny zivot sa zaujima menej ako o ten ,,virtualny". Ja mu verim, ze porebuje aj oddychnut, vypnut po praci. Ale neviem, ci to nie je utek z reality. A ak chce mat svoju rodinu, dom, hypoteku, atd. tak ten stret s realitou moze byt viac nez kruty... 🙁
Vsetko platime pol na pol lebo sa striedame v plateni. Este povedal, ze pri mne viac mina! Akoby to bola moja chyba! Pritom restiky, nakupy, platime na striedacku, niekedy mu zaplatim aj naftu, ziadne dary okrem sviatkov mi nedava, na vylety, dovolenky, nikde ma neberie a poslednu dovolenku pred dvomi rokmi som platila z prevaznej casti ja. Vsade ho treba nutit, nikde nechce chodit, nic a nikto ho nezaujima. U jeho rodiny sme strceni kazdy vikend u mojej nebol takmer dva roky. Hovori, ze ma depresiu. Ja to beriem, chapem. Toto vsetko by sa dalo pochopit a prepacit. ALE ak by chcel zmenu a nieco preto robil!
Do toho sa casto oduva a uraza, ak pride nejaky problem. Co pre mna nie je problem pre neho je a neda sa vykomunikovat, max. zamiest pod koberec 😢
Zeny prosim o reakcie, napiste mi nieco, ci ste zazili nieco podobne... 😥 Podelte sa so skusenostami zo zivota, rady, veci co mi otvoria oci!

@anonym_d5cd4b nepotrebuješ otvárať oči. Vidíš to. A máš to omnoho, omnoho ľahšie ako väčšina žien z príspevkov v tejto téme. Nemáte deti. Urob ten krok. A čo najskôr. Začni žiť bez neho. Lebo takto len prežívaš. A nezmení sa nič.

autor
16. okt 2025

Dobre. toto vsetko je vas pohlad, ale co ak vas ta druha strana miluje ?

autor
16. okt 2025
@anonym_d5cd4b

@anonym_d5cd4b ako najpravdepodobnejsia verzia toho co v tvojom texte je napisane je ze to pise clovek manipulator ktory sa snazi nieco docielit ale nie odpoved, dalsie co ma v tvojich slovach napada je ze to pise chlap. za dalsie trochu sa ti tam bije cestovanie a neschopnost ziskat financie, to by napisalo akurat tak dieta.

anonym_b20ba4
16. okt 2025

@anonym_autor nie, som vo vzťahu šťastná, keď som bola vo vzťahu nešťastná, rozviedla som sa. Život mám len jeden, neviem, prečp by som ho mala prežiť vo vzťahu, v ktorom ńie som šťastná. A trpieť to už ani náhodou, ja sa mám celkom rada

anonym_b20ba4
16. okt 2025
@anonym_0a1538

A co same budete stastnejsie?S detmi na krku,s dotahovanim sa o vyzivne majetky hypotekou a zit z mesiaca na mesiac z ruky do huby?Nie dakujem neprosim.Stastie neprinasa muz ani vztah,stastie treba hladat sam v sebe a kym to nie je peklo nekomplikovat si zivot rozvodmi.Neviem sa divkat dovolenky sama so sebou.

@anonym_0a1538 áno, kým som spoznala súčasného muža, tak som sama s dieťaťom bola šťastnejšia, ako v nefunkčnom vzťahu. A to neporovnateľne. Prečo z ruku do huby? Veď mám toľko detí, koľko som schopná uživiť sama aj bez muža, keby sa niečo stalo. Aké doťahovanie? Výživné určí súd, existuje náhradné výživné. Majetok išiel na polovicu. Je to ťažšie jedine v tom, že ak sú deti choré, OČR si berie väčšinou iba žena, prácu musí mať väčšinou takú, aby deti mohla vyzdvihnúť zo školy, škôlky a učiť sa s nimi, ale ani toto by ma nedonútilo ostávať vo vzťahu, kde som nešťastná. Hľadala by som všetky možnosti, ako odísť a byť šťastná. A deti toto veľmi citlivo vnímajú, je tu veľa tém, kde píšu ženy, že boli nešťastné z toho, že sa ich mama nedokáže odhodlať k rozvodu a oni žijú v ovzduší plnom napätia, hádok a často aj oveľa horších vecí

anonym_a3bf21
16. okt 2025

Som. Plánujem útek. Po dobrom to žiaľ nejde, jeho ego by to neznieslo, za každú cenu to musí byť moja vina.

anonym_fd1248
16. okt 2025
@anonym_91d6cd

Niesom nešťastná v manželstve, ale pred 2 rokmi som stretla niekoho z koho idem do kolien. A je to obojstranne.

@anonym_91d6cd aj on je zenaty? Ako fungujete? Deje sa mi podobne...

anonym_91d6cd
16. okt 2025
@anonym_fd1248

@anonym_91d6cd aj on je zenaty? Ako fungujete? Deje sa mi podobne...

@anonym_fd1248 slobodný. Písanie, stretávanie ako sa da. Jeden cas sme uz mali pauzu, skončili to no zas sme v tom az po uši nema to konca

vev82
16. okt 2025

@anonym_autor bola som, trpela som 2 roky a konecne som to ukoncila. A pocas toho procesu som nasla niekoho, s kym som stastna ako nikdy.

zuzubb007
16. okt 2025

Na riešenie tvojho problému existuje len jedno riešenie to snáď vieš? a nemusíš sa pýtať, skončiť vzťah a budeš najviac happy na svete

vev82
16. okt 2025
@anonym_0a1538

@anonym_0a1538 tak toto je strasne smutne citat. Je mi ta luto

Strana
z4