Štekajúci pes v bytovke
Ahojte, bývam už nejaký ten čas v bytovke… a máme takých susedov ktorý si zaobstarali psa…mali ho sice od šteniatka ked to bolo maličke bolo rozkošne ale potom už čo vyrástol to nič ine len agresívny a šteká…po dvore ked bol tak na človeka aj vybehol vyskočil trhal zaa nohavice tak sme sa niektori sťažovali a pri venčeni používajú vodítko…ale to je tak nenormálny pes že my v dome máme obrovského a nešteká toľko koľko on…oni ho celé dni púšťajú na balkón A tam vyčakáva a ked niekto ide breše jak nenormálny…a ak ho chodia venčiť tak odkedy vyjde z bytu az kym nevyjde z bytovky von piští šteká alo by ho dreli…a to niekolko keat do dna a podotýkam niekedy aj v noci o 2 ráno…uz som zufala, je to taky sused ze jemu nič človek povedat nemože lebo hned sa zduri… teraz leto tak v podstate okna otvorené stále…no clovek nemoze cez den ani pospat lebo sa toho štekotu zlakne…idem z nakupu on zrazu vybehne na balkon a steka jak nenormalny a ja sa furt tak zlaknem že… nejaké rady? Moze vlastne tak pes v bytovke štekať? A cele dni byt na balkone jak v nejakej klietke a vyštekavat na celu bytovku?
Ako radia vyssie, ak je to po 22.00, rovno volaj policiu za rusenie nocneho kludu.
Jednych (policajtov) alebo druhych (majitelov) to za chvilu prrstane bavit a vyriesia to (mozno) tak aby bol pokoj a majitelia si to nejak zabezpecili.
Nielen nočný kľud, ale ani cez deň nemôže obťažovať sused susedov , prachom, svetlom, hlukom, viď Občiansky zakonnik

Môže, pokiaľ neruší nočný kľud. Ak šteka v noci, môžete to riešiť. Skúsila by som najprv správcu, ak by to bolo neznesiteľné v noci, volala by som políciu kvôli rušeniu nočného kľudu. Ale to je už ozaj extrém. Je to veľmi nepríjemná a ťažko riešiteľna situácia. Dobre by bolo, ak by ste sa dali dokopy viacerí susedia. Sama toho asi veľa nezmôžeš