icon

Strácam city k priateľovi vo vzťahu na diaľku

sofiau
22. mar 2025

Ahojte,vedeli by sme mi poradiť?..
Mám 16 a vzťah na diaľku už 10 mesiacov. Viem že som asi ešte mladá na riešenie takýchto vecí,ale mám pocit že strácam k priateľovi city.. je to úžasný chalan a aj napriek diaľke sa snaží ale ja s ním neviem už ani normálne stráviť čas..

barka1
22. mar 2025

@sofiau áno, to sa stáva, aj ked vztah nie je na dialku. Skusila si to, nejde to. Hladaj a skusaj dalej.

isis234
22. mar 2025

Lepšie ak sa môžete stretávať. Vidíš jeho reakcie.

sofiau
autor
22. mar 2025

s týmto je problém, pretože nám to rodičia nedovolia

glade22
22. mar 2025

Si naozaj veľmi mladá. Rodičia majú pravdu. Nič vám neutečie. Ale bez stretávania sa sa vzťah nedá budovať v žiadnom veku. Dajte si pauzu. Možno sa o 2 roky dáte dokopy normálne alebo možno aj nie. Celý život máte pred sebou.

vevebono
22. mar 2025

Wau, prečo ti ho zakazujú?

januska12323
22. mar 2025

Niekedy vzťahy nevyjdú a nie je to nikoho vina. Diaľka tiež ničomu nepomáha.

sofiau
autor
22. mar 2025

@vevebono kedže nie som plnoletá tak ma za ním nechce pustiť. ale on by chcel toto leto prísť

micusa2222
22. mar 2025

@sofiau šup šup..školička a potom rozmýšľať nad dospeláckymi témami...si ešte neplnoletá.

alickapusinka
22. mar 2025

koľko km ste od seba čo chvíla budeš dospela najdite si podnájom a môžeš odisť.

vevebono
22. mar 2025

@sofiau rozumiem ti, ale musí mať dôvod, prečo ta nechce pustiť. Napríklad ja mam syna 15rocneho, ma rovnako starú priateľku, presťahovali sme sa, ale oni sa naďalej stretávajú. Akurát ze nejde ku nej po skole, ale dovezieme ho na deň- dva, alebo ona príde k nám na deň-dva. A nebojíme sa, ze by spravili niečo, lebo sú pod kontrolou rodičov, bud nás, alebo jeho priateľky. Chápeš? Takže to, že ta nechcú pustiť musi mať nejaký hlbší dôvod. Lebo celkom úprimne, keby sa chceli pelešiť, tak to môžu spraviť hocikde a hocikedy, a ani by sme o tom nevedeli

sofiau
autor
22. mar 2025

@alickapusinka on je z Prešova a ja Ružomberok

sofiau
autor
22. mar 2025

@vevebono s mamou nemám veľmi dobrý vzťah..

lubomirko2
23. mar 2025

Z toho čo vidím mám pocit že ste sa ešte nikdy nevideli a chodíte spolu len cez sociálne siete a telefón, je to tak?

sofiau
autor
23. mar 2025

@lubomirko2 videli mavame videhovory