icon

Strata dlhoročnej kamarátky kvôli jej toxickému vzťahu

22. máj 2025

Baby ja normálne neverím.. asi som pred pár minutami došla o najlepšiu kamošku s ktorou sa poznám 15 rokov. Dva roky je v toxickom vzťahu, ktorý je naprd od začiatku a ja som už vybuchla a povedala jej čo si o nej myslím a o tom celom. Ten chlap, tiež nieje úplne v poriadku. Doslovne s ňou zametá, robí si z nej srandu pred ostatnými ponižuje ju, uráža a potom dojde vyplakávať ako bez nej nevie žiť. Ona mu dala zas ďalšiu šancu a zas mu prispôbila celý svoj volný čas kedy sa to jemu hodí.. ja niekedy normálne neverím..

zuzka2610
22. máj 2025

Povedz jej to všetko a bude dobre ak to kamarátstvo ukončite. Mala som to podobne. Teraz nemám žiadnych kamarátov a je mi fajn aj bez nich a ich starosti

kavasmliekom
22. máj 2025

Budem hnusná, ale ja by som bola aj rada, že skončilo také kamarátstvo, aspoň mi neveša na hlavu svoje starosti, ktore by trápili hlavne mňa a ona ako keby sa ani nič nestalo. Nenechaj sa stiahnuť do ich vzťahu aj ty. Predpokladám, že máš vlastný život.

evienmk
22. máj 2025

Jediné, čo môžeš urobiť, je povedať jej svoj názor. Ale netreba zabúdať, že zodpovednosť za svoj život nesie každý sám.
Nie si jej matka a ona nie je Tvoje maloleté dieťa.
Treba rešpektovať , že ona si musí vyberať ľudí do svojho života. A Ty si tiež vyberáš ľudí v tom svojom.

malalala14
22. máj 2025

Tiež som mala takú kamarátku. Veľmi mi na nej záležalo tak som sa do toho zamotala a povedala jej svoje. Už nemám kamarátku. A ešte som z toho vyšla najhoršie. Ale poučila som sa už sa nestaram nech si každý robí čo chce len už som sa nemohla pozerať ako sa trápi, ale očividne nie až tak veľmi aby si dala povedať. Ale neľutujem to. Keby sme boli ozajstné kamošky tak asi by to takto nedopadlo.