icon

Stratí muž záujem po sexe na začiatku vzťahu?

8. feb 2025

Ahojte, bojím sa že som to pokašlala. Poznám sa s jedným chlapom vyše pólroka. Snaží sa o mňa odvtedy, vypisoval mi, vyvolával, a volal ma na rande, ja som vtedy ešte mala s ex nevyriešené veci a aj som mu to povedala, tak som ho neriešila. Tohto nápadnika som najprv nechcela, mala som voči nemu predsudky, že je sukničkár. Predtým sme si vela písali, volali a on stále trval na tom, že nedostal šancu, že ma nesklame a má o mňa velký záujem. Ide o to že som mu dala šancu, a zistila že je fajn, velmi fajn. Avšak naše 3. Rande skončilo výletom, pôvodný plán bol, že jednodňový ale ostali sme tam prespať a došlo k sexu, ktorý trval celú noc. Všetko bolo super, deň perfektný, ale hryzie ma troška svedomie, či teraz nestratí záujem, že dostal čo chcel a či o mňa neprestane snažiť. Ja som to tak cítila a chcela som to ale nechcem oňho príst. Bude ma to mrzieť.. myslíte že je to úplne stratené? Urážky si prosím nechajte pre seba.

janai1
8. feb 2025

A my odkiaľ máme vedieť o čo ide jemu? Však uvidíš

moni141
8. feb 2025

ak som dobre pochopil, bojíš sa, že stratí záujem, lebo si sa s ním už vyspala? Podľa mňa takto netreba uvažovať. Je možné, že sa to stane, ale ak záujem seriózne nemal, nechal by ťa tak či tak. Možno neskôr, na čo to predlžovať. Ale možno naozaj má záujem vážny a bude ťa stále chcieť 🙂 Veď sama píšeš, že si to tak cítila, možno práve to je dobre. Mňa chlap nechal aj keď som s ním ešte nespala, pritom viem že chcel, ale necítil že by to inak fungovalo. Tak z toho nebolo nič. S mojím terajším priateľom som sa vyspala po 2m od zoznámenia a sme spolu vyše 2 rokov.

barka1
8. feb 2025

Presne tak. Počkáš a uvidíš.

h2
8. feb 2025

A to sa stalo včera, či kedy? Veď odvtedy hádam už vidíš, či má stále záujem, alebo nie.

lindus_esterka
8. feb 2025

Ak mu celu dobu slo len o sex tak bud rada ze to zistis uz teraz a nestracas s nim zbytočne dalsie tyzdne/mesiace. Ak ma seriozny zaujem, tak ste sexom nepokazili nic

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

A z toho vyletu ste sa vratili dnes rano?

autor
8. feb 2025

@vanilkovazmrzka nakoniec sme este tu. Zajtra naobed ideme domov

bambibam
8. feb 2025

Tak Ži teraz...nikto nemá veštiacu guľu... A načo popredu vyrábať problém keď nieje ešte žiadny

dankabg
8. feb 2025

Tak po takom týždni/ dvoch už podľa mňa zistíš, či má alebo nemá záujem. Sex bol dobrý, užila si si to, nemáš čo ľutovať.

danica2711
8. feb 2025

Bože, to je ako z románu z červenej knižnice zo začiatku minulého storočia... "dostal, čo chcel..." - veď si hádam chcela aj ty, užili ste si to, späť to už nevezmeš, tak čo riešiš? Vyčkaj, uvidíš...

dankabg
8. feb 2025

@danica2711 tak ono v ženách je stále zakódované( a aj v mužoch) že ak je sex priskoro, baba je a aj samu seba automaticky považuje za k🏵️rvu. Neviem kedy sa cez toto už prenesieme.

dankabg
8. feb 2025

Inak autorka odkiaľ vieš, že je/ bol sukničkár?

h2
8. feb 2025

Čiže vy ste tam stále spolu, až do zajtra obeda, hoci pôvodne to mal byť jednodňový výlet??? Tak asi, ak by nemal záujem, nepredlžoval by neplánovaný pobyt o ďalší deň.

h2
8. feb 2025

@dankabg No lebo "je/bol" (jebol). 😂😂😂

dankabg
8. feb 2025

@h2 mňa by zaujímalo, či s ním mala autorka sex aj po tej jednej noci, behom dňa, alebo jej to už výčitky nedovolili

dankabg
8. feb 2025

@h2 😄😄😄 toto som si ani nevšimla, bol to taký neúmyselny joke 😀

jana_eyre_2
8. feb 2025

Ak chlap.strati záujem po sexe, znamená to jediné: že mu išlo iba o sex.. tak si daj otázku, chces niekoho komu ide iba o sex?

Ja som sa s mojím mužom vyspala hneď po prvom rande.. ostal u mňa byvat hneď po prvom rande.. sme spolu 20rokov.. to preto, lebo mu nešlo len o sex ale o vzťah.. prečo by sexom mal jeho záujem končiť, keď môže pokračovať? 😉

Ak je tvoj priateľ normalny chlap, žiaden sukničkár, tak žiaden záujem nestratí..

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

No ja neviem uz ze ako velmi sa clovek musi nudit aby pocas spolocneho vikendu vypisoval dumky na anonymne forum :D nikto tu nema vestecku gulu, mozno skoncite po peknom vikende mozno po mesiaci a mozno az po niekoho smrti

romiada
8. feb 2025

Neviem prečo ludia spravnemu načasovaniu sexu pripisujú taký prehnany vyznam. Chlap ktoremu s Tebou bude dobre tak s Tebou ostane. T.j.to ze mu budes par mesiacov odolavat Ti nezvysi hodnotu ak sa vo vzťahu budeš spravat tak,že ho na ten sex aj chuť prejde aj keby si bola modelka svetoveho formatu. Zaleži či si ľudsky sadnete. Sex je už len čeresnička na torte. Takisto nepovazujem za spravne ocakavat ze ak si budete rozumiet a dlho sa oťukavat ,tak zakonite bude dobry sex lebo sa poznate, rozumiete si a bla bla....

michal_dr
8. feb 2025

@autorka

Osobne mi príde z tvojej strany troška smutné, že si sa stretla s chlapom tretí krát (čo znamená, že "chceš" s ním byť v jeho prítomnosti), ste spolu niekde... mali ste spolu spontanne sex, ešte ste spolu na výlete a ty píšeš z toho výletu na fórum MK, či bude mať chlap záujem ešte o teba po sexe..

Ja žasnem a v podstate nemám slov. Vieš autorka, mne ako chlapovi, to príde... neviem to definovať🙄
Miesto toho, aby ste... ja neviem, rano dali ešte sex, potom ranajky, dali dalšie kolo...dali sprchu a išli sa ruka v ruke spolu obaja vyškerený von prejsť, potom dali obed, nejaky bazem, saunu, proste niečo spolu... ty tu píšeš otazku "bude mať záujem..?"
Ach 🙄

Poviem ti takto...nepoznám teba, nepoznám jeho... môžete byť spolu do smrti a možno sa rozíde on, možno sa rozídeš ty... Nikto nie je Boh, nikto nevidí do duše toho druhého nikdy.

@autorka Ži a nechaj žiť, keď chcete, buďte spolu, ale nikdy nepremýšľaj..., akonáhle začneš premýšlať, pôjde to dolu vodou.. 😉

marca12
8. feb 2025

Neries a uzivaj si. Ak natrafis na debila,tak aj keby si ho rok natahovala a odkladala sex a po tom roku na to pride a opusti ta,tak je to len jeho chyba a nie tvoja. Ak najdes dobreho muza,ostane s tebou aj po po sexe pocas prveho rande.

domkakvet
8. feb 2025

Odradilo by ma to, ze je suknickar. Aj ked su aj taki, co zenu poriadne nemali a podviedli by ju.