icon

Stretávanie sa s inými mužmi

19. aug 2023

Ahojte,
som 2 tyzdne po rozchode.
Dnes som sa rozhodla ze pojdem von s jednym chalanom (vobec sa mi nepaci, nie je to moj typ ani nic podobne)
Mam v sebe rozne zmiesane pocity.
Na jednej straane nechcem uz sediet doma a plakat do vankusa, na druhej strane citim, ze este nato nie som pripravena.
Este k tomu trpim Adaptačnou poruchou, ktora moj rozchod a stahovanie sa od ex priatela samozrejme vyhrotila.
Ziem v meste kde nemam kamaratky. Nemam sa komu vyplakat ani nic podobne.
Teraz neviem čo robit.

marca12
19. aug 2023

Mala si si dat este cas na zotavenie sa po rozchode. Randenim si nepolepsis. Kazdeho budes porovnavat s nim a mozu sa ti muzi aj zhnusit. Rande si odtrpis a prides domov s placom.

tosomja
19. aug 2023

Ja by som išla, ak to má byť len v rámci vypnutia, že sa porozprávate, prejdete, tak možno ti to pomôže. Ale viac by som neriešila (sex a flirtovanie)

mickao
19. aug 2023

Ahoj, odkiaľ si? Momentálne prežívam to isté

aaaa1111
19. aug 2023

daj sa zas dokopy s byvalym. naco chodis von s inymi, ked lubis byvaleho?

stanislavicenka
19. aug 2023

@autorka ja som takto isla von s muzom, ktory sa mi nepacil, a nemala som chut niekoho "zase" spoznavat. Teraz je to moj manzel. On je to najlepsie, co ma v zivote stretlo. Takze aj take veci prinasa zivot. Mozno na povzbudenie🙂

barborachors
19. aug 2023

boze chod s nim na kavu, lepsie ako sedieť doma a ľutovať sa, cim viac kontaktov, tým väčšia šanca, ze spoznáš nových ľudí, kamarátstvo sa uz neráta?

beata_k
19. aug 2023

Teba niekto nuti 2 tyzdne po rozchode randit? Ci preco ides?

mandzula
19. aug 2023

@aaaa1111 to si sa kde docital?

rillwen
19. aug 2023

Chudák chlap s ktorým dnes ideš.

autor
19. aug 2023

@mickao kosice

autor
19. aug 2023

@aaaa1111 lebo on ma nelubi

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
aaaa1111
19. aug 2023

tak stava sa obcas v zivote, ze sa dvaja pohadaju a potom spravia nieco, co budu lutovat. nebolo by lepsie skusit ten vztah zachranit?

autor
19. aug 2023

@aaaa1111 nie je to mozne, nakolko ma nelubi, necitil ku mne uz nic

aaaa1111
19. aug 2023

ma uz inu? ak nie, vzdy je sanca. niekedy aj vtedy, ked ma inu

autor
19. aug 2023

@aaaa1111 nema inu, len ma nelubi, takze sanca tam nie je.

aaaa1111
19. aug 2023

aj mna kedysi nechala byvala, nasla si ineho. tak som chodil do kostola, modlil som sa. netrvalo dlho a rozisla sa. a po rozchode sa chcela dat dokopy. mozno to chce len trosku casu a veci sa nejako utrasu same

autor
19. aug 2023

@aaaa1111 uz mam dost rokov aby som verila v zazraky

aaaa1111
19. aug 2023

lenze ja som sa s nou uz dokopy viac nedal. u mna ten zazrak bol taky, ze ta vsetka bolest sa stratila a do mojho zivota prislo uzasne dievca. zivot je velmi zvlastny, niektore veci sa zdaju byt nepochopitelne. aj v tom tvojom zivote ta caka este velmi vela veci, ktore pochopis az s odstupom casu. a niektore nepochopis nikdy, aj ked mas dost rokov a tych rokov bude este pribudat... v kosiciach je krasny kostol, dom sv. alzbety. skus tam niekedy zajst, mozno v zazraky zacnes verit znova...