icon

Stretnutie s bývalým kamarátom, ktorý sa mi kedysi páčil

Dnes o 12:27

Ahojte,
mam kamarata, no lepsie povedane znameho. Nevideli sme sa 9 rokov , pretoze isiel robit do zahranicia a mal dlhorocny vztah. Ked sme boli na strednej, pacil sa mi. Teraz prisiel domov na sviatky a zacal sa mi celkom intenzivne ozyvat. Intuicia mi hovori, ze to bude dost blbe sa s nim stretnut a mam pocit , ze si hlada nalepku po vztahu na tych par tyzdnov co pride domov. Stretli by ste sa alebo si mam drzat odstup a nespominat na stare casy.

anonym_f1be6e
Dnes o 12:32

Ved na kávu by si mohla ísť. Nie je nič na tom zle.

danica2711
Dnes o 12:34

@anonym_autor nechápem, prečo sa treba dopredu obávať pri takejto, pravdu povediac, nepodstatnej záležitosti a už vôbec nie, prečo sa na to treba pýtať cudzích žien - veď choď a uvidíš! Buď bude fajn alebo nebude a vtedy snáď vieš zareagovať operatívne

autor
Dnes o 12:36
@danica2711

@anonym_autor nechápem, prečo sa treba dopredu obávať pri takejto, pravdu povediac, nepodstatnej záležitosti a už vôbec nie, prečo sa na to treba pýtať cudzích žien - veď choď a uvidíš! Buď bude fajn alebo nebude a vtedy snáď vieš zareagovať operatívne

@danica2711 no piseme si, ale on nepriamo odboci na intimnosti. Vyberala som restiku, kde by mohlo byt cez sviatky otvorene, pripadne vylet nejaky, a on ze co planujem, ci nestaci sa stetnut vecer na 2-3 hodky. Preto mam divny pocit.

lindous
Dnes o 12:38

Dala by som v tomto prípade na intuíciu a keď sa ti do toho nechce, máš z toho blbý pocit, tak nechoď...

personality
Dnes o 12:38

Je jasné, že chce len sex. Keď ty nechceš, tak nechoď. Neviem čo nechápeš. Určite ho nezaujima tvoja duša.

anonym_f1be6e
Dnes o 12:52

Keď nechceš ísť tak nechoď. Ja by som sa chlapovi vopred vyjadrila len na kávu . Ak chce sex tak odmietni a choď domov. Ak sa chlap vyjadril alebo nepriamo naznačil, že sex tak by som nešla.

anonym_48de41
Dnes o 13:13
@anonym_autor

@danica2711 no piseme si, ale on nepriamo odboci na intimnosti. Vyberala som restiku, kde by mohlo byt cez sviatky otvorene, pripadne vylet nejaky, a on ze co planujem, ci nestaci sa stetnut vecer na 2-3 hodky. Preto mam divny pocit.

@anonym_autor sno chce sex nic viac
Ver intuicii

sova7
Dnes o 13:19
@anonym_autor

@anonym_autor keď sa chces nechať použiť ako zábava na tých par dní čo tu bude kvoly nostalgii za minulosťou tak kľudne. Ja by som na neho nereagovala ani s ním nehovorila. Veď je jasné ze si chce len užiť a ty celá nadšená že na teba konecne po rokoch pekne pozrel a hádam už s toho dačo bude.

zuzanka.zuzu
Dnes o 13:20

možno sa mu len nechce s tebou trepať na žiadny výlet 🙈😂 keď po 9 rokoch niekoho vidím, tak určite nechcem ísť na výlet, to čo ti napadlo? 😀

marca12
Dnes o 13:31
@anonym_autor

@anonym_autor Tak po tomto by som ho poslala do pecka. Nech si hlada iny matrac. Jemu ide o jedine a nahodou si spomenul na buchtu,ktora po nom isla a tak ti napisal na istotu.

anonym_b39e92
Dnes o 14:36

@anonym_autor išla by som s ním von, prečo nie? Veď to boli staré časy, možno pekné…

simona1306
Dnes o 18:09

a potom som tu ja, ktorej sa stalo podobne .... kamarat mal dlhorocny vztah a musel somnou prerusit vsetky kontakty ... o niekolko rokov sa s priatelkou rozisiel a zacal mi intenzivne vypisovat ... samozrejme ze som vedela ze mu ide len o sex a o vyplnenie casu kym pojde do zahranicia ... ale, ja som bola nezadana a povedala som si ze jedna kava ma nezabije ... ked sme sa stretli bolo to super, on fesak, vysportovany , uplne iny ako som si ho pamatala ... po kave samozrejme mal navrhy ale ja som mu povedala nie a isla som domov... potom mi este vypisoval, stale viac a viac , ale nic dotierave, prave naopak ... rande sme si znova zopakovali, tentokrat uz aj mne islo o sex ... a nakoniec dnes, po 10rokoch je to moj manzel , mame spolu dcerku , dom a je to ten najlepsi chlap a otec 🙂 pozri, za kavu nic nedas, ked mu ide o sex, stale mas usta a vies povedat nie ... ak ho odmietnes s ponukou na sex a uz sa ti neozve, o nic neprides ...

p.j.jacky
Dnes o 18:56

@anonym_autor ja by som dala na svoju intuíciu a nešla by som s ním nikam