Stretnutie s bývalým priateľom
Ahojte baby.. chcela by som sem napísať moje aktuálne myšlienky a pocity, ktoré nemám moc komu povedať a asi aj ľahšie sa mi to napíše sem anonymne.. Som rok od rozchodu, neboli sme síce spolu nejak dlho, rok a pól ale mala som ho úprimne rada, bola medzi nami chémia, bolo mi s ním príjemne.. Dnes sme sa stretli pretože máme spolu psa a striedame si ho, doteraz mu ho mama bola odovzdávať pred náš dom ale dnes som šla ja, že už som v pohode, rozprávali sme sa, bol neutrálny a všetko fajn jemu som nedala nič pocítiť ale keď odišiel som mala slzy v očiach.. Cítila som medzi nami stále tú chémiu aj keď si uvedomujem, že nemáme budúcnosť, preto som to vlastne ukončila, pretože sa naňho nedalo spoľahnúť - stalo sa viackrát, že sľúbil niečo a nedodržal okrem toho dosť fajčil, čo mne ako športovkyni a nefajčiarke vadilo, aj pil viac ako viem tolerovať a proste boli tam dôvody na rozchod, ale na druhú stranu ma strašne mrzí to, že odvtedy som nestretla jedného muža, ktorý by sa mi páčil a zaujal ma.. Snažím sa vidieť celé to racionálne, prečo som to ukončila, že by nebol schopný mať so mnou dieťa lebo nie je naň spolah.. Mrzí ma to, že sú muži, ktorí majú o mňa záujem, nerobili by také "fopa" ako on ale fyzicky sa mi absolútne nepáčia, jednoducho ma ničím nezaujali.. len toľko..
V žiadnom prípade nechcem aby to vyznelo ako výsmech , ale fakt mám problém nájsť vhodné slová ako začať. A teda rovno k pointe - jeden z vás potrebuje byt zlý psí rodič a opustit toho psa. Rok a pol vzťah + rok a pol od rozchodu, ten pes ma maximálne 3 roky a teda ti ostáva ešte okolo 10 rokov striedavky... vrahovia dostanú menej... 🫣
Jeden z vas bude musieť ustúpiť, kúpiť si nové šteňa a oslobodiť vás oboch. Moj tip je, ze on by to spravil uz dávno, ale drží toho psa ako zámienku ako zostať v tvojom živote. To, ze si nestretla nikoho iného, je z časti aj preto, ze ho stále držíš vo svojom živote a ostávaš emocionálne nedostupná. Čas sa posunúť ďalej. Oplakat vzťah, psa aj investovany cas. Čím skôr, tym skôr sa dostaneš do pohody pripravená vysielať von pozitívnu s prístupnú energiu svojmu okoliu a pritiahnuť si k sebe nový objekt záujmu.
@anonym_autor žiš mária! Striedavka psa🙈🙈🙈
Do prdele to nemyslite vážne
To je vymyslená téma. Tvoje spomienky a pocity sú úplne v poriadku. Ešte rok a už si na neho ani nespomenieš. Hlavne že si sa rozhodla správne a si pri zdravom rozume že neuvažuješ vrátiť sa ale kvôli tomu psovi som presvedčená že si troll.
@anonym_autor žiš mária! Striedavka psa🙈🙈🙈
Do prdele to nemyslite vážne
To je vymyslená téma. Tvoje spomienky a pocity sú úplne v poriadku. Ešte rok a už si na neho ani nespomenieš. Hlavne že si sa rozhodla správne a si pri zdravom rozume že neuvažuješ vrátiť sa ale kvôli tomu psovi som presvedčená že si troll.
@anonym_31e4a1 niesom troll prisaham 😂 nevedela som, že to niekoho tak pobúri
Neboj sa. Pride taky, co Ti bude aj vyhovovat, aj Ta pritahovat. Na hentoho zabudni. Psa chcete mat v striedavke cely jeho zivot? Ci aky je plan?
@anonym_68b5b9 neriešili sme to a doteraz mi to nejak nevadilo kým mu ho bola mama vydávať 😂
bože dúfam, že sa ráno nezobudím a nebude ma tu čakať výsmech za toho psa.. mne je len smutno za ex
Ty nemáš rada jeho. Ty si mala rada obal, do ktorého si si vložila svoj "softver", teda to, akého by si si priala mať. Ale to realita nie je a nikdy nebude.
Ak si toto uvedomíš, už nebudú žiadne slzy v očiach. Fajčiar, nespoľahlivý s nabehom piť, no fakt terno.
Skus jeho charakterové vlastnosti, tie skutočné, vložiť do muža, ktorý Ťa opticky vôbec nepriťahuje-ani myšlienku a slovo by si oňho neoprela.
Ty nemáš rada jeho. Ty si mala rada obal, do ktorého si si vložila svoj "softver", teda to, akého by si si priala mať. Ale to realita nie je a nikdy nebude.
Ak si toto uvedomíš, už nebudú žiadne slzy v očiach. Fajčiar, nespoľahlivý s nabehom piť, no fakt terno.
Skus jeho charakterové vlastnosti, tie skutočné, vložiť do muža, ktorý Ťa opticky vôbec nepriťahuje-ani myšlienku a slovo by si oňho neoprela.
@enmery máš pravdu, ďakujem❤
V žiadnom prípade nechcem aby to vyznelo ako výsmech , ale fakt mám problém nájsť vhodné slová ako začať. A teda rovno k pointe - jeden z vás potrebuje byt zlý psí rodič a opustit toho psa. Rok a pol vzťah + rok a pol od rozchodu, ten pes ma maximálne 3 roky a teda ti ostáva ešte okolo 10 rokov striedavky... vrahovia dostanú menej... 🫣
Jeden z vas bude musieť ustúpiť, kúpiť si nové šteňa a oslobodiť vás oboch. Moj tip je, ze on by to spravil uz dávno, ale drží toho psa ako zámienku ako zostať v tvojom živote. To, ze si nestretla nikoho iného, je z časti aj preto, ze ho stále držíš vo svojom živote a ostávaš emocionálne nedostupná. Čas sa posunúť ďalej. Oplakat vzťah, psa aj investovany cas. Čím skôr, tym skôr sa dostaneš do pohody pripravená vysielať von pozitívnu s prístupnú energiu svojmu okoliu a pritiahnuť si k sebe nový objekt záujmu.
@haley7897 Ti napísala pravdu-poriešit psíka. To tiež pomôže.
chudák pes. myslíš že to berie v pohode? však ani nevie prečo musí takto pendlovať , kde ma vlastne svoje teritórium.
k chlapovi len toľko, ak sa na neho nedalo spoľahnúť tak niet o čom.
@anonym_autor takže mužom, ktorí sa ti fyzicky nepáčia, nedáš ani len šancu, vlastnosti, povaha to je všetko nič.
Pred pár dňami keď som v inej téme nadhodil, že pre muža je dôležité, aby sa mu žena páčila po fyzickej stránke, tak niekoľko zmijí na mňa zasyčalo aký som povrchný.
Tu hlupost so psom si porieste cim skor aby si sa mohla odstrihnut
Striedavka so psom?vy si uvadomujete, že to nieje moc ok pre nikoho ani pre psa?na čo umelo udrziavas kontakt?
Jasne by som sa dohodla, ze koho bude pes a podla rozhodnutia sa prisposobila. Chces psa, bude tvoj, chce ho on, bude jeho. A ziadna "striedavka", je to hlupost jednak pre obidvoch z vas a tiez pre toho psa. Byvala kolegyna tiez mala takto "striedavku na psa", len ona dufala, ze sa k nej ex vrati, lebo ineho hlupaka s peniazmi nenasla. Vsetko skoncilo v momente, ked on si nasiel frajerku a tam mu vysvetlila, ako sa veci maju. Cize pes ostal byvalej kolegyni a on prerusil kontakty s nou.
Mňa by zaujímalo, koho nápad bola tá striedavka.
Pre tých, čo im príde divná striedavka psa: A ako ináč to majú riešiť, keď obaja toho psíka milujú a nedokážu sa ho vzdať? Pravdepodobne ho vychovali od šteniatka, majú k nemu vzťah, tak ináč ako striedavou starostlivosťou sa to asi riešiť nedá. Tí, čo k psom nemajú vzťah a nikdy žiadneho nemali, to ťažko pochopia.

Neboj sa. Pride taky, co Ti bude aj vyhovovat, aj Ta pritahovat. Na hentoho zabudni. Psa chcete mat v striedavke cely jeho zivot? Ci aky je plan?