Sú vaši muži gentlemani?

domkakvet
16. mar 2024

Ahojte, chcem sa opytat, ci su vasi muzi gentlemani, ci vam otvoria dvere, nechaju aby ste vstupili prva a podobne? Dakujem.

crazy_cat_lady
16. mar 2024

Moj manzel nie uplne vzdy, ale vo vacsine situacii ano

orangiiina
16. mar 2024

@domkakvet absolútne vôbec 🫢 ale milujem ho pre iné, pre mňa omnoho podstatnejšie veci.

jaass
16. mar 2024

@domkakvet áno. Nestalo sa ani raz aby šiel a neotvoril 😉 a nejde o to, ci su to viac alebo menej podstatne veci ale aj to ukáže o mužovi niečo 🙂 💪

vera0123
16. mar 2024

Áno je ..👌

hankab
16. mar 2024

@domkakvet ano, je. Nenecha ma nosit tasky (nakup), dvere mi nie vzdy otvori, ale vacsinou ano. Na zaciatku vztahu otvaraj pravidelne aj dvere na aute 🤭 ale uz to nerobi.

jarnajar
16. mar 2024

Väčšinou áno, také základné veci. Ale nie som si istá, čo tým myslíš, lebo také, že podržať dvere, netlačiť sa dovnútra, atď., to urobí aj susede. Rovnako ako ja, to je taká základná slušnosť, ani nie gentlemanstvo.

domkakvet
autor
16. mar 2024

@jarnajar napriklad cez tie dvere, keby si krok za nim, ci ta necha ist prvu, aj ked teoreticky by mohol ist on prvy bez toho aby sa tlacil, proste je tam blizsie, tak myslim.

domkakvet
autor
16. mar 2024

@hankab ked mate styri tasky, tak zoberie vsetky on?

domkakvet
autor
16. mar 2024

@jaass presne tak, tiez si myslim, ze to ukaze nieco, preto sa aj pytam, len som si to chcela potvrdit.

hankab
16. mar 2024

@domkakvet ano 🙈 ovesa sa ako oslik len aby som sa s nimi nenatahovala. Parkrat sme sa za to uz aj dotahovali, ze sa nemusi hrat na majstra sveta, ani zo mna neubudne ked vezmem 3kg tasku. Ale zbytocne. No som zanho rada.

domkakvet
autor
16. mar 2024

@hankab super a dakujem za odpoved ☺

aniele
16. mar 2024

Samozrejme, aj kabát či bundu mi podrží, aby som si mohla obliecť. Ale nielen mne, každej žene, mojej mame, susede, kamarátke... tak bol naučený z domu.

sheila121
16. mar 2024

@domkakvet dobrá otázka 🙂 keď sa nad tým zamyslím tak áno je. Tašky nosí on, aj ma pusti prvú, ale to je tak všetko 🙈😂😂

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaass
16. mar 2024

@kosican1 🤣 dristy? Si inak ok? Poznáš ma, že si to dovoluješ? 🤣 mám našťastie skvelého muža, ktorý si ma veľmi váži, neviem ako žiješ ty, asi nie dobre🙂 ale to je už tvoj problém

annm81
16. mar 2024

Môj áno a to vždy. Neexistuje aby ma nechal niesť nákup alebo mi nepomohol do kabáta. Dvere otvorí a nechá ma vojsť prvú, s výnimkou reštaurácie, čo je vtipne staromódne, ale on bol takto vychovávaný, tak to robí automaticky.

pralinka25
16. mar 2024

aj moj je. dvere mi otvori aj ma necha ist prvu aj tasky nosi. a ani ma nenechaval ani nenechava nikdy platit.
inak ked tak nad tym premyslam ja som asi ani nikdy nemala takeho nejakeho "hulvata" (berte s rezervou) dokonca aj pubertaci ked sme boli mali chalani take nejake snahy a to rozhodne neboli len mili slusni chlapci. dokonca aj moji dvaja kolegovia z kanclu su gantlemani. vacsinu chlapov co stretavam aj celkovo v meste a niekam vstupujem alebo tak, tak ma nechaju prejst prvu alebo dokonca otvoria dvere.

lindusss2016
16. mar 2024

@domkakvet áno 😍

ronie338
17. mar 2024

A aký aj dvere na aute mi otvára, na začiatku keď som si sama otvorila ich zavrel a otvoril, pomáha mi sadnúť do auta aj z auta najmä teda ak ideme sami, do bundy aj z bundy podrží mi dvere, keď máme výročie alebo mam narodeniny alebo meniny tak aj donášku kvetov, nikdy nezabudne na nič z toho... kade co som si musela zvyknúť na veľa vecí ale teraz niektoré menej ale preto lebo berie syna z auta alebo podobne ale keď ideme sami tak vždy. Aj na rande ma pozve

jarnajar
17. mar 2024

@domkakvet tak to áno, do dverí ma pustí, aj tašky automaticky vezme, v divadle odnesie kabáty do šatne... Tiež si myslím, že je dobre mať základy spoločenského správania, ale zase nie je to všetko. Môj muž má v tomto fakt tie spomínané základy, ale je rešpektujúci, empatický. Pred rokmi som mala nápadníka, ktorý bol v tomto smere dokonalý, na pohľad učebnicový džentlmen, ale popritom ma nonstop za niečo kritizoval. Takže za mňa základy sú dôležité, burana nechcem, ale nemusí byť ani dokonale znalý týchto vecí 🙂

domkakvet
autor
17. mar 2024

@kosican1 kto takeho muza nepozna este neznamena, ze neexistuje, ja osobne tiez takych poznam, akurat som chcela vediet, ci su to vynimky, podla tvojho komentara asi su, ked takych nepoznas.

rorino
17. mar 2024

@domkakvet áno,stará škola😉ani nákup nenosim

inaemre
18. mar 2024

Vacsinou ano, jedine, ze sa pozabudne lebo je myslienkami niekde inde. Tak otvorim dvere ja jemu. My sa skor predbiehame kto komu pomoze 😃