Sú zoznamky skôr závislosťou na písaní než zoznamovaní?
Zoznamky - nie sú už ľudia závislí na vypisovaní? 🤔
Myslíte, že má dnes ešte zmysel ísť na zoznamku? Mnohí ľudia tam majú profil roky. Nie je to už o tom, že sú vlastne závislí na vypisovaní hocikomu? Kedysi som bola na zoznamke, ale nikdy som si nepísala s viac ako tromi naraz. Ak sa s niekým schyľovalo ku stretnutie, už som prišla iba s ním.
Úplne ma odpudzuje to, ako majú niektorí či niektoré "rozdrobených" viacerých, ako hrajú na viac strán. Ako nejaká hra, zbieranie konverzácií. Akosi pochybujem, že by toto nerobili aj neskôr počas vzťahu, vypisovať cudz ľuďom.......
Za mňa je isto lepšie spoznať niekoho osobne - na ulici, v parku, v obchode, v práci, na nejakej akcii, v kaviarni. Než cez net....
aj ja si to myslím.Preto som sa na to vybodla a našla si normálne medzi ludmi a dobre som spravila 😊 tiež sa mi toto rojilo hlavou že ktovie s kým všetkým si vypisujú a stretávajú sa okrem mňa.A to sa ti nikto nepochváli jasné že zatlkaju ako sa dá.No toto pre mňa nikdy nebolo.Ale niekomu sa môže aj tam pošťastiť.No podla mňa je tam normálny jeden človek zo 100 😃 aj to som prestrelila
@anonym_autor skúsil som raz vztah so slobodnou matkou, ktorá bola na materskej. Ja som chodil normálne do práce a ona bola doma, nudila sa tak si začala písať s inými, stretávať sa a potom keď som to zistil tak jej to príde normálne a že my dvaja už nemáme budúcnosť a keď sme skončili tak bola hneď s ďalším. To robia aj ženy bohužiaľ.
Zoznamky už neslúžia pôvodnému účelu. Ľudia sa nudia je to len ďalšia závislosť unik zabíjanie nudy pre ľudí ktorých nebavia knihy alebo na ne nemajú čas alebo ich nebaví telka
@anonym_autor skúsil som raz vztah so slobodnou matkou, ktorá bola na materskej. Ja som chodil normálne do práce a ona bola doma, nudila sa tak si začala písať s inými, stretávať sa a potom keď som to zistil tak jej to príde normálne a že my dvaja už nemáme budúcnosť a keď sme skončili tak bola hneď s ďalším. To robia aj ženy bohužiaľ.
@anonym_b2183e ta potrebovala sponzora nie partnera
Ja ked som si hladala vztah na zoznamkach sa mi potvrdilo pravdilo kto mal zaujem o vztah a teda sa aj stretnut do tyzdna sme sa stretli najcastejsie cez vikend aspon na hodinku na kavu v mojom pripade muz navrhol vzdy prvy. Mna nebavilo pisanie takze kto sa nemal k stretnutiu toho som nechala tak.

niekedy je to tak, ze vyskusam viacerych, strach ze co ak nic nevyjde. Niektori na zoznamkach ani nechcu dlho pisat, hned volaju von na kavu.. a to je aj neprijemne. Ved si cudzi chlap, nijako sme sa zatial nespoznali... Ale ano, obavam sa ,ze su aj taki, co su na tom zavisli a dalej budu vypisovat desiatim denne, aj ked su vo vztahu. tiez zalezi na tom, aka zoznamka. Ak je platena, je vacsia
sanca, ze su na nej ludia, ktori sa ozaj zoznamit chcu.