icon

Súkromný život a správanie pedagogičky je dlhodobo plný toxicity

Včera o 09:07

Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor..
Je podľa vás normálne, ak súkromný život a správanie pedagogičky, je dlhodobo plný toxicity?. Mám na mysli najmä výrazne konfliktné a vyhrotené vzťahy s bývalým partnerom, manipulatívne správanie voči okoliu a neschopnosť prevziať zodpovednosť za vlastný podiel na problémoch..Zároveň ktorá v rámci malej obce udržiava sexuálny pomer so ženatým mužom a o tomto vzťahu hovorí pomerne otvorene , bez ohľadu na dôsledky pre seba či svoje deti, ktorým sa to prinasa z druhej ruky. Je podľa vás v poriadku, ak sa takýto spôsob života odohráva verejne a zasahuje aj do jej rodinného prostredia? Ďalšou vecou je výchova vlastných jej detí. Je normálne, ak pedagog vedome či nevedome zhadzuje svoje deti pred okolím, alebo pred neznámymi ľuďmi, pričom dokonca otvorene rozoberá psychické ochorenie jedného z nich, čím mu môže spôsobovať ďalšiu ujmu?.. Aleob mi napadá otázka hraníc v medziľudských vzťahoch.... Je v poriadku, ak pedagogička verejne koketuje s mužmi, cielene využíva flirt na získavanie výhod .. Je normálne, aby človek pracujúci v oblasti výchovy a vzdelávania v súkromí fungoval ako extrémny manipulátor, presviedčal svoje okolie o"svojej pravde" udržiaval viacero paralelných vzťahov a dlhodobo vytváral konfliktné, toxické až neznesitelne prostredie? Má podľa vás takto vyzerať súkromný život pedagóga, alebo už ide o správanie, ktoré je v rozpore s etickými a osobnostnými predpokladmi tejto profesie?

Strana
z2
anonym_b0d5d2
Včera o 09:10

Samozrejme nie je to spravne... a co teraz?

a0
Včera o 09:10

@anonym_autor zasahuje jej morálka do výkonu jej profesie? Ak nie, tak sa nestaraj. V tvojej profesii je v poriadku, ak verejne ohováraš cudzích ľudí?

viestta
Včera o 09:13

Aj ucitelka je clovek, moze mat sukromny zivot. Ma na neho dokonca pravo ako lekar, upratovacka, predavacka....
Len by ma zaujimalo preco zrovna ty potrebujes riesit sukromie prave tejto osoby. Dotyka sa ta to osobne, teda si jej byvaly partner? Predpokladam, ze takto riesis aj sukromny zivot prednostu stanice vo vasej obci. Aj Maru co byva na hornom konci.

anonym_1ba032
Včera o 09:14

Je to jej vec, ked to neovlyvnuje jej pracu s detmi. Tebe tiez nikto nezasahuje do sukromneho zivota

anonym_b2ba52
Včera o 09:15

Pedagog ma študijné plány,tak neviem čo a ako zazahuje jej súkromie do práce

patrike
Včera o 09:17

Nestaraj sa cudzim ludom do zivota. Vykon profesie a sukromny zivot su rozdielne veci. Su rozne kauzy spickovych vedcov alebo hudobnikov, ktori boli pedofili. Pred 100 rokmi bola nemoralne aj homosexualita.

autor
Včera o 09:18
@a0

@anonym_autor zasahuje jej morálka do výkonu jej profesie? Ak nie, tak sa nestaraj. V tvojej profesii je v poriadku, ak verejne ohováraš cudzích ľudí?

@viestta
@anonym_b0d5d2
@a0 Jej správanie sa postupne prenieslo aj do samotného chodu školy, kde sa o nej začalo hovoriť, dokonca aj medzi deťmi, ktoré má vyučovať.

jimbean
Včera o 09:18

Vies, kolko plochozemcov a prevracacov historie uci na skolach? A ucia to casto aj deti. Zial, nic s tym nenarobis, ze sa niekto minul povolanim.

viestta
Včera o 09:23
@anonym_autor

@viestta
@anonym_b0d5d2
@a0 Jej správanie sa postupne prenieslo aj do samotného chodu školy, kde sa o nej začalo hovoriť, dokonca aj medzi deťmi, ktoré má vyučovať.

@anonym_autor hlavne sa jej zivot prebera doma, medzi dospelymi ludmi, takymi ako si ty, co sa staraju do toho do coho ich nic nie je. Deti to pocuju. Takze prestante ju preberat, nebudu ju preberat ani deti. Vybavene, mozes kludne spavat.

anonym_1ea7e0
Včera o 09:29
@anonym_autor

@viestta
@anonym_b0d5d2

@anonym_autor si myslíš že za našich čias učiteľky neflirtovali s kolegami? alebo nebodaj nemali mimomanželský styk s niekym zo svojho okolia ? Prosím ťa, to bolo a aj bude. ako to im chceš zakázať.

anonym_5de8e5
Včera o 09:33

no ja som napríklad načapala triednu s riaditeľom a to medzi nimi bol generačný rozdiel...mala som 9 rokov a veru do dnešného dňa to mám pred očami ... a čo teraz ..ich vec ....

anonym_836cad
Včera o 09:50
@anonym_1ea7e0

@anonym_autor si myslíš že za našich čias učiteľky neflirtovali s kolegami? alebo nebodaj nemali mimomanželský styk s niekym zo svojho okolia ? Prosím ťa, to bolo a aj bude. ako to im chceš zakázať.

@anonym_1ea7e0 ked som bola v skole este na lyžiarskom zo sprchy vyšli naraz nas triedny a telocvikarka ktorá bola s nami...obaja v manželstve 😂 nejak nečakali ze este budeme na chodbe 😀

barka1
Včera o 10:15

A čo s tým chceš robit? Vyhodit ju z práce? Postavit pred inkvizicny sud a upalit na hranici ako bosorku?
Milujem tychto moralizatorov...

patrike
Včera o 10:16
@anonym_autor

@viestta
@anonym_b0d5d2

@anonym_autor A co ? Kvoli tomu uci zlym sposobom ? To nie je klastorna skola a ona nie je mniska. Este raz : ci si kolegyna alebo matka ziaka, nic ta do toho nie je, ani keby ucitelka chodila do satne na grupak s celym timom.

patrike
Včera o 10:18
@jimbean

Vies, kolko plochozemcov a prevracacov historie uci na skolach? A ucia to casto aj deti. Zial, nic s tym nenarobis, ze sa niekto minul povolanim.

@jimbean Aj Mgr. Ing. Kotleba bol ucitel ....

anonym_0e41ae
Včera o 10:28

@anonym_autor pozri nechala ta, si ohrdnuty tak hladas na nej vsetky mozne chyby. To ze zdoraznujes ze je pedagogicka len poukazuje na to, ze velmi chces aby s tebou okolie suhlasilo "ako taka... moze ucit deti".
Osobny zivot byvalej nechaj na pokoji, do toho ta nic. Co sa tyka vykonu prace pedagoga, ma svojho zamestnavatela, ten hodnoti jej pracu a nie to s kym sa stretava vo volnom case.

a0
Včera o 10:37
@anonym_autor

@viestta
@anonym_b0d5d2

@anonym_autor a mení to niečo na jej výkone? Ak nie tak to nie je tvoja starosť.

minenkaa
Včera o 11:07

Ja som mala triednu na prvom stupni alkoholicku, na druhom stupni triednu zas muz bil ,aký príklad dávali tieto učiteľky deťom ,mne osobne boli a sú uplne ukradnuté ,jeden učiteľ bol štyri krát ženatý fajčiar ,nepokazil nikomu zivot iba svojim ženám

stormie
Včera o 11:24

Ja poznam pripad kedy si zenaty pan ucitel na gymnaziu zacal pomer s vydatpu pracovnickou skoly a opustil koli tomu manzelku a male deti - vedela o tom cela skola, studenti si z toho robili srandu a vedenie/riaditelka (ticho) tolerovala. Obidvaja sa rozviedli a su este stale spolu - nikto to uz neriesi

viestta
Včera o 11:31
@stormie

Ja poznam pripad kedy si zenaty pan ucitel na gymnaziu zacal pomer s vydatpu pracovnickou skoly a opustil koli tomu manzelku a male deti - vedela o tom cela skola, studenti si z toho robili srandu a vedenie/riaditelka (ticho) tolerovala. Obidvaja sa rozviedli a su este stale spolu - nikto to uz neriesi

@stormie a co podla teba mala ta riaditelka robit? Take veci sa stavaju. Aj v skolach, aj v uradoch, aj vo fabrikach, aj v susedstve. Co s tym maju nadriadeni robit? Zvolat inkvizicny tribunal?

minenkaa
Včera o 11:37
@stormie

@stormie a čo sa ako stalo ,že by to malo vedenie školy riesit?

alison11
Včera o 11:38

ja ke´d som bola 5tačka tak náš triedny ženatí bol prichytený zo slovenčinárkou a dali mu ultimátum musel opustiť školu a nájsť si inkde prácu už potom nebol učiteľom ale dovážal tovar do nejakých obchodou a pár rokov otvoril vinotéku.Čiže ak by to neja ovplyvňovalo jej profesiu má zamestnávateľa a ten má nastarosti jej riešenie.Pokiaľ je spokojný zamestnávateľ a nik sa na ňu nesťažuje v práci,tak nemá čo riešiť.

anonym_965703
Včera o 11:43

@anonym_autor co to ma spoločne s jej výkonom prace? Len preto, že je pedagóg? Veď nežijeme v praveku. 🫣 hoci kto žije hocijaký život a pracuje. Je úplne jedno kde.

viestta
Včera o 11:50
@alison11

ja ke´d som bola 5tačka tak náš triedny ženatí bol prichytený zo slovenčinárkou a dali mu ultimátum musel opustiť školu a nájsť si inkde prácu už potom nebol učiteľom ale dovážal tovar do nejakých obchodou a pár rokov otvoril vinotéku.Čiže ak by to neja ovplyvňovalo jej profesiu má zamestnávateľa a ten má nastarosti jej riešenie.Pokiaľ je spokojný zamestnávateľ a nik sa na ňu nesťažuje v práci,tak nemá čo riešiť.

@alison11 no velmi by ma zaujimalo akym paragrafom zdovodnili to ultimatum.

anonym_1ea7e0
Včera o 11:54
@anonym_836cad

@anonym_1ea7e0 ked som bola v skole este na lyžiarskom zo sprchy vyšli naraz nas triedny a telocvikarka ktorá bola s nami...obaja v manželstve 😂 nejak nečakali ze este budeme na chodbe 😀

@anonym_836cad pred pár rokmi bola dcéra na Erasmus v Taliansku. Jej triedny sa zamkol v izbe s angličtinárkou Táničkou. keď vyšiel slipy mal oblečené naopak. Dcéra sa smiala.

mizoko
Včera o 12:04
@viestta

Aj ucitelka je clovek, moze mat sukromny zivot. Ma na neho dokonca pravo ako lekar, upratovacka, predavacka....
Len by ma zaujimalo preco zrovna ty potrebujes riesit sukromie prave tejto osoby. Dotyka sa ta to osobne, teda si jej byvaly partner? Predpokladam, ze takto riesis aj sukromny zivot prednostu stanice vo vasej obci. Aj Maru co byva na hornom konci.

@viestta ja si myslím že je to jej ex

stormie
Včera o 12:09
@minenkaa

@stormie a čo sa ako stalo ,že by to malo vedenie školy riesit?

@viestta
@minenkaa za mna nic, ja len pisem autorke o podobnom pripade ako ona opisuje v uvodnom prispevku, proste v dnesnej dobe je to tak ze ucitel uz nie je stelesnenim moralne cisteho zivota

viestta
Včera o 12:16
@mizoko

@viestta ja si myslím že je to jej ex

@mizoko pravdepodobnost toho, ze to je ten ohrdnuty ex sa blizi k istote. A teraz si potisku nadava, ze sme vsetky rovnake ako ta jeho. On si tu prisiel pre pochopenie a pochopenie akosi nedochadza

viestta
Včera o 12:19
@stormie

@viestta
@minenkaa za mna nic, ja len pisem autorke o podobnom pripade ako ona opisuje v uvodnom prispevku, proste v dnesnej dobe je to tak ze ucitel uz nie je stelesnenim moralne cisteho zivota

@stormie a kedy bol? A vobec, co je moralne cisty zivot? Kolkokrat ti co navonok vyzeraju nevinni ako lalia su najhorsi zvrhlici, len to vedia dobre skryvat.

svetlonos
Včera o 12:29
@viestta

@alison11 no velmi by ma zaujimalo akym paragrafom zdovodnili to ultimatum.

@viestta
vztah medzi kolegami - u nas tak odisla personslistka, oficialne do inej pobocky - sef si ju vzal za zenu 🙂

Strana
z2