Švagor sa do mňa zamiloval
Svagor sa mi priznal, ze sa do mna zamiloval. Povedal, ze mi to nevravk preto, ze v nieco dufa, bratovi by to nespravil a vie, ze ja manzela milujem a sme stastny.. Ze to vravi, ze ten pocit ho zoziera a dufal, ze ked to povie aspon mne, tak sa mu uľaví. Chvíľu som nevedela ani co povedat. Prekvapil ma lebo nevidame sa az tak casto, nevedieme spolu az take rozhovory aby ma naozaj vyslovene spoznal. Potom mi to doslo, povedala som mu, ze chapem, ze ho to zoziera, ale skor si myslim, ze sa mu paci ta predstava rodiny co ma jeho brat. Dieta, manzelku. Svagor je starsi a stále nenašiel tu pravú. Snazila som sa ho nejak "upokojit", ze isto najde aj on raz tu svoju. Nakoniec ma poziadal, nech to nevravim manzelovi. Odhliadnuc na moje pocity, ze sa citim teraz velmi neprijemne vo svagrovej spoločnosti, ja.. Ja kebyze si predstavim, ze to je opacne, ze to povie moja sestra mojmu manzelovi, chcela by som aby mi to povedal. Nemam tajnosti pred ním a trapilo by ma, kebyže to raz zistim a mi to nepovedal. Na druhej strane, manzel ma dobrý vztah a bratom, pomahaju si, bojim sa, ze tem vztah im pokazim.. Ale je mi divne nepriznat mu to. Asi mu to nakoniec aj poviem, ale chcela by som si precitat aj ine nazory prosím.
....Nakoniec ma poziadal, nech to nevravim manzelovi.... ano, pokazíš im vzťah.
Radšej ti to nemal hovoriť.
Nepovedala by som mu to. Nechaj veci plynúť. Nezaoberaj sa tým. Ak ľúbiš manžela, dieťa, venuj sa im. Ber to len ako informáciu, na ktorú zabudneš- je to nepodstatné
Ak by som vedela, ze im tym pokazim dobry vztah, nepovedala by som to.
Navyse si mozes aj ty pokazit vztah so svagrom.
Rozhodne by som to nepovedala. Načo narúšať dôveru na všetkých stranách. Nemal ani švagor hovoriť, ale keď už si nevedel pomôcť, neurobila by som rovnakú chybu, aby sa mne uľavilo a zozieralo to muža a cítil sa pri bratovi nepríjemne. Celú situáciu by som vnímala s pochopením a neprikladala jej význam...švagor si nájde priateľku a na epizódu sa zabudne. Na stratu dôvery ťažšie.
Nie, nehovor to manzelovi., netreba naburat vase rodinne vztahy..To ked chces, aby to manzel vedel, tak to je na svagrovi,aby sa odmiloval.a nerusil vam vas vztah..Ked to povies manzelovi, ani si nevies predstavit ,ake peklo by ta mozno cakalo. a ty si v tom nevinne.,, v podstate uz ani nie celkom nevinne , lebo si sa zacala so svagrovou vetou prilis zaoberat..Ked mu to jeho brat nepovie,,,moc svagra nepoznas, a povies mu to ty, svagor to moze aj zapriet, to co povedal tebe,,a manzel si moze mysliet ,ze si vymyslas ,,a uz by ti nedoveroval do konca zivota,.Vselico by si mohol namyslat,keby napr.nahodou by ste boli len so svagrom sami.,trebars aj 10 minut.To ze sa do teba, je to svagrov problem, a nie tvoj.Keby mal svagor ,aspon trochu IQ, tak to nepovie tebe, ale bratovi..Tak mu povedz ,ze nech si hlada ,partnerku,a zabudne,,NEDAJ SI ROZBIT VAS PEKNY MANZELSKY VZTAH :
Je to sebecky blb ze ti to povedal pre svoj vlastny pocit aby sa on citil lepsie a este od teba ziadat nech to nepovies muzovi je vrchol . Nemas voci svagrovi ziadne povinnosti . Len teraz si v blbej pozicii ty . Ked to povies tak mozno budu zle vztahy medzi nimi a ked to nepovies .. vzdy je sanca ze raz mu to on Sam povie aj ze ti to povedal a tvoj muz bude pozerat na teba inym pohladom ze co vsetko ine si mu nepovedala ? Kludne sa to moze cele proti tebe obratit .
Nepovedala. A nastastie sa nevidate casto. Ten kontakt by som este obmedzila.
Ani my nemame ziadne tajomstva a za seba mozem povedat,ze mu hovorim ozaj vsetko. ale keby mi toto svagor povedal,tak by som mu o tom nehovorila. Je to pre jeho dobro a zachovania dobrych vztahov. Nechaj tomu cas. Ak by ta to velmi trapilo potom zvazuj,ze mu to povies nejako citlivo.
Ak mu to povieš, pokazia vzťahy... Či sa chces pochváliť? To by bolo detinské 🙂 ak máš jasno Ty, nie je dôvod to riešiť, či sa cítiť nepríjemne
Nechaj si to pre seba. Alebo ešte lepšie, ukry to do nejakej truhlice na pôjd a zamkni na desať zámkov.
Keď to nebudete rozmazávať, švagra to prejde, časom si nájde nejakú žienku a všetko bude v cajku, ako doteraz.
Môj názor je taký,že čo ak Ťa skúša ten Tvoj manžel-tvoju úprimnosť vo vzťahu ,čo ak sa s bratom nejako dohodol??
Nemal ti to hovoriť, ako čo máš teraz podľa neho robiť? Hodiť sa mu okolo krku a opustiť manžela? Zabudni, že o tom vieš a nikomu nič nehovor ani najlepšej kamoške na káve.
Nič nikomu nehovor, obmedz styky so švagrom, a ak je to nutné tak len v manželovej spoločnosti. Inak, je to strašný trulo, "musím to povedať aby sa mi uľavilo" no a čo teraz Ty?
Môj názor je taký,že čo ak Ťa skúša ten Tvoj manžel-tvoju úprimnosť vo vzťahu ,čo ak sa s bratom nejako dohodol??
@bubinkaaa no, aj keby sa dohodol, treba povedať, že to pokladala iba za také reči, momentálnu slabosť švagra a nepokladala to za nič dôležité pre ich život. A že na to do večera zabudla.
Ty im ich vzťah určite nepokazíš tým, že mu to povieš. Tiež by som to manželovi povedala. Manžel by ocenil bratovu aj moju úprimnosť.
To, že ťa požiadal, aby si to bratovi nehovorila, nie je v poriadku. Vsuva tým medzi teba a manžela tajnosť, bremeno, a to by som ja osobne nedovolila švagrovi ani nikomu inému. Radia ti tu ukryť to na pojd a zavrieť na 10 zámkov, ale akože prečo? Prečo si vytvárať, v sebe a vo vzťahu, takúto 12 komnatu, keď v podstate o nič nejde? Je úplne ok, že sa do teba zamiloval, je úplne ok, ak ti príde prirodzené to manželovi povedať. Nie je ok, ak od teba žiada nehovoriť to manželovi, ak od teba žiada narušiť vašu jednotu. Píšu ti tu "Rozhodne by som to nepovedala. Načo narúšať dôveru na všetkých stranách." Dôveru nenaruší, ak to manželovi povieš. Ale ak mu to chceš povedať, a nepovieš, lebo ťa zamilovaný brať chce zaviazať mlčaním. Je pravdepodobné, že väčšina žien, čo ti tu píše, považuje rozvod a nový vzťah za prijateľný za istých okolností. Ja ti píšem ako niekto, kto verí v nerozlucnost manželstva (neakceptujem možnosť nového vzťahu pre seba, ak by ma hoci aj manžel opustil, že by mu preplo alebo čo - považujem jednotu, ktorá medzi nami manželstvom vznikla, že nezrusitelnu). Píšem to preto, aby si vedela, na akých základoch stojí moje presvedčenie, že manželovi by som to povedala.
Toto je presne jeden z tych pripadov, kedy si nemusite hovorit vsetko len preto, ze ste manzelia.
Tvoj svagor na teba nic neskusal, neobchytkaval ta, nemal dvojzmyselne primitivne narazky, nesnazi sa ta pretiahnut, neobtazuje ta. Mozno je to naozaj tak, ako si mu povedala - zamiloval sa do nejakej iluzie, a casom ho to pravdepodobne aj prejde. Takze ak mu nechces znicit vztah s bratom, mozno aj so zvyskom rodiny a zivot, tak mlc. Rozumiem tomu, ze sa v jeho pritomnosti nebudes citit prijemne a kludne sa z nejakej spolocnej oslavy vyhovor a nechod, ale naozaj by som to neriesila pokial mi nenarusa intimnu zonu.
Ja by som to manželovi povedala.Lojalnost voči manželovi by mala byť prvoradá.Ci sa ich vzťahy pokazia je potom iba na nich dvoch.Ak sú dospeli a dokážu si to vysvetliť ako dospelí,tak sa nemusí pokaziť nič
Ja by som mu to určite povedala, s mužom nemám žiadne tajomstvá a švagor je idiot, ze ti to povedal aj toto ti nakoniec zákaze povedať ďalej. Je to proste jeho problém a nemal ta s tým zaťažovať. Je pre teba dôležitejší muž alebo švagor? Co ak sa to, ze si to vedela tvoj muž dozvie od niekoho iného? Proste by som mu to povedala a hotovo. Aspoň by švagor videl aký mate naozaj dobrý vzťah!
Ak to nepovieš, ľahko sa to môže otočiť proti tebe, až to raz praskne. Ak švagor nechcel mať pokazený vzťah s bratom, nemal to tebe vešať na nos.
Nepovedala by som. Ak by to ostalo z jeho strany len v rovine info. Ak by ma začal obťažovať správami a pod tak by som povedala
Rozhodne povedať. Ja som už bola v podobnej situácií aj keď išlo o niečo úplne iné, nie o zamilovanosť. Trvalo mi to pár dní a porád, kým som sa rozhodla čo robiť, tiež som vedela, že sa vzťahy pokazia. Čiže aj na tvojom mieste by som to povedala, kvôli lojalite a kvôli tomu, že ak to ten sebecký blbec povedal tebe, môže to povedať aj niekomu inému, dozvie sa to tvoj manžel a ty budeš v jeho očiach na tom dosť špatne. A tiež tým vyšleš signál tomu blbcovi.
Načo by si mu to hovorila ? Chudák...teraz to vŕta v hlave dvom.Musí sa aj tretí trápiť 🙈🙊🙈Veď obmedz stretnutia a postupne to švagra prejde...Muža to zasiahne najviac z vás troch :(
Načo by si mu to hovorila ? Chudák...teraz to vŕta v hlave dvom.Musí sa aj tretí trápiť 🙈🙊🙈Veď obmedz stretnutia a postupne to švagra prejde...Muža to zasiahne najviac z vás troch :(
@kukuk29 Muža to zasiahne viac ak zistí, že mu to manželka nepovedala. Tajomstvá ničia vzťahy viac.
Ježiš Mária. Ďalšia báchorka. Niekto tomuto aj verí? 😂😂😂😂

Ahoj, ja by som mu to nepovedala - na co. Ked z tvojej strany je to tak, ze milujes svojho manzela a dieta, tak z tvojej strany vies, ze mu to neopatujes a svedomie mas ciste. V podstate ako nalozi s touto informaciou manzel - skus si to otocit opacne, keby tvoja sestra napr. sa zamilovala do tvojho brata a tvoj muz by ti to povedal, tak ako by si nalozila ty s touto informaciou? ako by si sa chovala k sestre pripadne ako by to ovplyvnilo vase rodinne vztahy.