Tajomné správanie kamarátky
Kamoška začala pracovať v nejakom korporáte v Trnave, čo si mám pod tým predstaviť? Jej som sa pýtala no nechce povedať. Celkovo nikdy nič nechcela povedať. Mňa sa vypytovala kam kedy ideme na dovolenky, koľko to vyšlo peňazí a ona s rodinou keď išla tak ani nespomínala že niekde idú,dozvedela som sa to z fb............
Alebo mi napísala aby som jej posunula kontakty keď sme boli na takej a takej dovolenke a ona tajnosti?
Teraz som sa dozvedela že má novú prácu a zmienila len v Trnave v korporáte a že občas pracuje aj z domu........
To ti nestačí vedieť? Ty jej všetko tiež nemusíš hovoriť, nie si povinná.
To ti nestačí vedieť? Ty jej všetko tiež nemusíš hovoriť, nie si povinná.
@januska12323 chcela som len vedieť čo konkrétne robí
Keď nechce povedať rešpektuj to.
Mal som presne takého kamaráta.
Tam je dôvod bude to ze tak bola vychovana rodičmi, ako môj kamarát, alebo je za tým jej muž.
Proste máš ľudí čo chcú vedieť všetko ale len o druhých o sebe nepustia nič.
Tam ti nepomôže ani slušnosť
Keď nechce povedať rešpektuj to.
@januska12323 v tom prípade to ale nie je kamarátka ale len známa
Keď ti nehovorí ani iné veci, tak asi je taký typ človeka. Ak chceš vedieť, čo a kde konkrétne robí, tak sa jej priamo opýtaj a nedaj jej pokoj, kým ti to nepovie. Ale potom to už asi naozaj nebude tvoja kamarátka, ale len známa. Lebo ju tým znechutíš a dostaneš do situácie, ktorá jej nie je príjemná.
Toto nie je kamoska. To je len taka znama, s ktorou si obcas vymenite informacie. Od kamosky aspoň ja ocakavam, ze sa normalne bavime, vieme o sebe zakladne veci, povieme si ( aj ked mne vela info aj vypadne casom). Nevravela by som jej tiez nic doverne, ked je takato.
To není kamoška. Kamošky o sebe vedia ďaleko via, ako kde ktorá pracuje.
Sú taký ľudia, moja starká ani vlastnej sestre nepovie nič 😃 a jej sestra to isté. Jedna nepovie , že si syn kúpil byt lebo bude druhá závidieť. Druhá nepovie koľko dala dcére na svadbu lebo bude prvá závidieť 🤣. A potom len sedia a zazeraju po sebe keď sa stretnú lebo sa nemajú o čom porozprávať 😃
Nemam rad "dolezitych" ludi prehnane straziacich si svoje sukromie. Ty vole, keby robila pre SIS, mozno by som toto "tajnostkarcenie" chapal. Ja nemam problem hocikomu povedat hocico o sebe, pokojne aj vysku platu. Ta persona to aj tak zabudne 🙂
Nepovedz jej druhý krát ani ty nič ..ani keď sa bude vypytovať ...ja mám brata takého nepovie on nič a my keď nepovieme povie že robíme tajnosti ..
No tak je známa nie kamarátka, vnímaj to ako chceš ona sa rozhodla nepovedať ty povedať.
A tak v korporate to je casto take opicie klikanie do pocitaca, to sa tazko vysvetluje😆
Neviem prečo by ti mala všetko vešať na nos.
@3009
Ak jedna osoba sa zdiela a druha neprezradi ani blbost, kde preacuje, evidentne je to nevyrovnany vztah a nie kamaratsky. Kamaratky si doveruju
Autorka,
mate nevyrovnany vztah. Na tvojom mieste by som ju uz povazovala len za znamu.
máš takých ludí plno.Ja som mala jednu takú kamošku teda spolužiačku na strednej.Ona musela o každom vedieť všetko,tak vyťahovala nenápadne.Ale ak si sa jej ty dačo opýtala aj na úplne banality to už čušala alebo zahovárala.A rovnaká bola aj jej mama.Naše maminy sa poznali. Neviem či to podedila alebo čo 😀Tiež sa robila takou tajomnou,Mne to bolo až smiešne.Nechápem takých ludí.Zase jasné,nevykvákať všetko ale ona bola no celkovo čudná nátura.Vyzvedať potrebovala ale ona sama ti už nepovedala🙂
Možno je taká povaha a možno si len jej známa.
Ak robí tajnosti ohľadne práce a je v skúšobnej dobe, môže to byt aj obáva.
Počula som rôzne príhody ako vedia ľudia zlomyseľne uškodiť a dotyčný stratí prácu.
Je len na tebe, či ťa baví taký vzťah udržiavať.
Čo ty povieš okoliu je len na tebe, takže tiež s rozumom...
.linky na dovolenku by som nedávala keď nie je zdieľna.
Ja napr. nehovorím kde sme boli na dovolenke všetkým, nie každý si to môže dovoliť a potom z toho vzniká zbytočná závisť.
praca v korporate moze znamenat cokolvek - uctovnik, spracovavanie objednavok, zakaznicka podpora. a ked sa kamoska hentak (divne) zachovala, uz by som ju nepovazovala za kamosku.
Nerieš to, kašli na ňu. Ani ty jej nič nevrav, načo všetko vravíš?

Neviem prečo by ti mala všetko vešať na nos.