icon

Tipy na zoznámenie pre introvertné povahy

ghost2323
23. jún 2025

Ahojte, neviem ako sú na tom ostatní s introvertnou povahou ale niekedy neviem ako niekoho spoznať, ľahšie to bolo ešte počas školy ale počas práce fakt neviem, keďže nie je jednoduché sa len tak niekomu prihovoriť a potom chyba spoločnosť, objatie, psychická podpora.
Určite som sa povahovo zmenil ako to bolo predtým ale stále mám trochu nižšie sebavedomie, strach z odmietnutia aj či si budeme rozumieť kebyže sa mám skúsiť prihovoriť. Najradšej by som rád stretol povahovo podobnú mne skôr ísť do prírody, pohodový večer na káve ako nejaká diskotéka. Tiež som aj intímne malo skúsený ale veľmi nepotrebujem také ale hlavne keby sme mali hodnotové veci podobne.
Ak viete poradiť či dať nejaký tip ako niekoho spoznať, alebo ako sa vám podarilo ? Tu nečakám že niekoho stretnem tak hlavne skôr nejakú inšpiráciu či radu normálneho charakteru

sszuzu8
23. jún 2025

@ghost2323 no presne také dačo by mi sedelo 😃 nemusí byť intimita stále nemusia byť disco atď. Dakde si vyjsť výlety atď to áno 🙂

midka
23. jún 2025

no, takze hlavne musis vediet, ze zrejme k sebe potrebujes rovnaku partnerku, tak taku si aj musis hladat skor v nejakych mensich komunitach, turist. kluboch, knizniciach,,,ono je to celkom na prvy pohlad dost vidno,,,,,, lebo mam znameho,, tiez celkom introvert,, ale jemu sa zas pacia tie party levice,, ktore samozrejme si ho nikdy ani nevsimli,/ rovno ho prehliadali,,,,,vysledok,,, celkom vysoky vek a stary mladenec....

13uzivatelka11
23. jún 2025

Rišo, si to ty?

strelkyna1
23. jún 2025

Aj obycajna zoznamka je v pohode, kludne aj tinder, ale vyberaj si dievcata uz podla fotky pokojnejsej povahy, teda nie tie v plavkach a minisatach fotene v bare, ale skor tie, co maju fotku z turistiky, minimum makeup-u, ... Do poznamky mozes napisat, ze si introvert zaujimajuci sa o prirodu,... Mozno budes prekvapeny, ale introvertov je celkom dost, len ich nie je dost vidiet.