icon

Tolerovali by ste partnerovu závislosť na marihuane?

cucoca
12. jan 2025

Prosím vás,tolerovali by ste partnerovi marihuanu?Sme zobraty a máme spolu deti.In sa stra o rodinu ale ma problém s marihuanou,fajčí na balkóne aj 5x za deň.

Strana
z2
petka1402
12. jan 2025

@cucoca nie nežila by som s fetakom

luccija
12. jan 2025

@cucoca 5 x denne?Len si predstavujem ako prídu za ním deti a spýtajú sa čo to tak smrdi

januska12323
12. jan 2025

Však to musí byť stále mimo, naozaj sa musíš pýtať?

ssimusska
12. jan 2025

@cucoca určite by som to netolerovala 😆 obyčajná fetka

hederamonstera
12. jan 2025

Ma to vplyv na nieco?

cucoca
autor
12. jan 2025

@hederamonstera myslím že keď to nemá tak je iný..vtedy ho nebavia veci co ho bavia keď fajčí .

hederamonstera
12. jan 2025

@cucoca tak to nie je zle nie?
Ak ma depku, uzkost, adhd, moze mu ta trava pomahat koncentrovat sa alebo potlacit blbe myslienky a mat radost z aktivit. Neni to dobre riesenie, casom ucinok travy klesa, pokecaj s nim, ci nechce skusit pokec s psychologickou, proste trava je docasna zalezitost, alebo aspon menej casta

viestta
12. jan 2025

@cucoca zijes s fetakom, neviem ako sa moze nahuleny clovek starat o deti. Uz je v stave zavislosti, lebo je uplne iny ked je zhuley a ked ma abstak. Toto nie je o tolerovani, toto treba okamzite riesit.
Tak mi napadlo, to si chodi aj v robote par krat zahulit? Tam mu to toleruju?

sonula
12. jan 2025

Ovplyvnuje ho to nejak?

lindous
12. jan 2025

V takomto rozsahu a obzvlášť pri ďeťoch, by som to ja osobne určite netolerovala a asi by padlo ultimátum, že buď s tým niečo spraví alebo koniec… a to hovorím ako človek, ktorý si príležitostne dá, takže nie som vyslovene proti tomu

taisu
12. jan 2025

Nie som proti používaniu, ale päťkrát denne je znakom toho, že niečo važne nie je v poriadku. Riešila by som, čo je za tým, a nie samotný fakt fajčenia, uzkost a depresiu ultimátum nevyriesi

lucia13022023
12. jan 2025

Nebola by som s takým človekom.

lindous
12. jan 2025

@taisu nemyslela som ultimátum ako že má skončiť len tak zo dňa na deň, ale ako že to začne riešiť ako problém… ak sú naozaj za tým psychické problemy, riešiť ich inak… ale to v prvom rade to musí chcieť on, autorka sa môže aj na hlavu postaviť, sama s tým nič nespraví, takže tam by som si dupla

romino
12. jan 2025

akoze co ? 5x za den ...a ty sa este pytas ci je to ok ? Vsak teda on v "normalnom" stave vlastne ani nefunguje, nezije.
Nazval by som to uz tazka zavislost. So zarucenymi psych. a fyz. nasledkami, skor ci neskor. A mozno aj financnymi, asi take mnozstva nema zadarmo

evcagabi
12. jan 2025

5x denne? Ako 5x do roka by mi bolo uplne jedno ale.. 5x denne???

jesenzima
12. jan 2025

Keby som mala 17 rokov, tak ako frajerovi áno. Ako dospelému mužovi, partnerovi, manželovi, otcovi mojich detí, absolútne nie ...

michal_dr
12. jan 2025

@cucoca
Nie som konzervatívny človek, nie som svätý, ale bafkať doma, kde su deti a 5x za den?

Prepáč, toto nie 👎👎👎

Na nejakej akcii/zraze s partiou "raz za rok" a ked su dedi v bezpeci strážene u niekoho doma... kludne, nech si partnerka dá, nech vypije i celu vodku, i vlasy jej podržím 🙂... (ja sice trave ani alkoholu neholdujem, no neriešim), vobec mi to neprekaza 🙂.
Ked sa raz za rok "vypusti para", ale cely rok je pohoda, tak je to ok...

Toto čo píšeš... tvoj vztah, tvoj, partner, tvoja vec... ja by som s takou partnerkou nechel byt vo vztahu.

crystal333
12. jan 2025

O takého by som ani nezavadila, a nieže s ním mala ešte aj rodinu.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
misslilac13
12. jan 2025

@cucoca záleží ako sa správa k tebe, k deťom. Ak je na vás dobrý, stará sa o vás tak áno tolerovala. Teoreticky je to menšie zlo ako pálené, ľudia čo fajčia trávu nebývajú agresívni

domkakvet
12. jan 2025

@cucoca netolerovala.

rozculena
12. jan 2025

iba v prípade bolestí pri rakovine

marca12
12. jan 2025

@cucoca Ja teda nikdy. Mala som na vyske frajera,bol to super clovek,ale kvoli tomuto som sa s nim rozisla,mne to velmi vadi a netolerujem to. A pozor na taketo caste fajcenie. Com poznam ludi,ktori dlhodobo fajcia kazdy jeden ma psychicke problemy. Fajcit 5x denne je uz na diagnozu

cucoca
autor
12. jan 2025

@viestta pracuje vonku na strechách je tesár a tam určite nefajčí tak často ako doma a ani nemôže keďže tam robí vo výškach

gerber58
12. jan 2025

@cucoca nie

cucoca
autor
12. jan 2025

@misslilac13 no ono je to tak ze pokiaľ ma trávu tak je milý,urobí všetko čo mu poviem,srandicky robí ved kto vtedy nerobí keď je zhuleny,ale keď dlhšie nemá tak je nervózny,vtedy ho nič nebaví len sedí doma a je na telefóne a vtedy ho dokáže vytočiť hocijaká blbost a dokáže sa hádať tak ako keby sa stalo neviem co a používa aj vulgarizmy

mandzula
12. jan 2025

Nie, ani normalnu cigaretu, ani alkohol.

ankare
12. jan 2025

@cucoca určite nie

milanemila
12. jan 2025

@cucoca 5x za rok ano, 5x za den urcite nie obzvlast ak ma byt zodpovedny za deti pocas dna.

earlgrey
12. jan 2025

V žiadnom prípade

Strana
z2