Tolerovali by ste partnerovu závislosť na marihuane?
Prosím vás,tolerovali by ste partnerovi marihuanu?Sme zobraty a máme spolu deti.In sa stra o rodinu ale ma problém s marihuanou,fajčí na balkóne aj 5x za deň.
Však to musí byť stále mimo, naozaj sa musíš pýtať?
Ma to vplyv na nieco?
@hederamonstera myslím že keď to nemá tak je iný..vtedy ho nebavia veci co ho bavia keď fajčí .
@cucoca tak to nie je zle nie?
Ak ma depku, uzkost, adhd, moze mu ta trava pomahat koncentrovat sa alebo potlacit blbe myslienky a mat radost z aktivit. Neni to dobre riesenie, casom ucinok travy klesa, pokecaj s nim, ci nechce skusit pokec s psychologickou, proste trava je docasna zalezitost, alebo aspon menej casta
@cucoca zijes s fetakom, neviem ako sa moze nahuleny clovek starat o deti. Uz je v stave zavislosti, lebo je uplne iny ked je zhuley a ked ma abstak. Toto nie je o tolerovani, toto treba okamzite riesit.
Tak mi napadlo, to si chodi aj v robote par krat zahulit? Tam mu to toleruju?
Ovplyvnuje ho to nejak?
V takomto rozsahu a obzvlášť pri ďeťoch, by som to ja osobne určite netolerovala a asi by padlo ultimátum, že buď s tým niečo spraví alebo koniec… a to hovorím ako človek, ktorý si príležitostne dá, takže nie som vyslovene proti tomu
Nie som proti používaniu, ale päťkrát denne je znakom toho, že niečo važne nie je v poriadku. Riešila by som, čo je za tým, a nie samotný fakt fajčenia, uzkost a depresiu ultimátum nevyriesi
Nebola by som s takým človekom.
@taisu nemyslela som ultimátum ako že má skončiť len tak zo dňa na deň, ale ako že to začne riešiť ako problém… ak sú naozaj za tým psychické problemy, riešiť ich inak… ale to v prvom rade to musí chcieť on, autorka sa môže aj na hlavu postaviť, sama s tým nič nespraví, takže tam by som si dupla
akoze co ? 5x za den ...a ty sa este pytas ci je to ok ? Vsak teda on v "normalnom" stave vlastne ani nefunguje, nezije.
Nazval by som to uz tazka zavislost. So zarucenymi psych. a fyz. nasledkami, skor ci neskor. A mozno aj financnymi, asi take mnozstva nema zadarmo
5x denne? Ako 5x do roka by mi bolo uplne jedno ale.. 5x denne???
Keby som mala 17 rokov, tak ako frajerovi áno. Ako dospelému mužovi, partnerovi, manželovi, otcovi mojich detí, absolútne nie ...
@cucoca
Nie som konzervatívny človek, nie som svätý, ale bafkať doma, kde su deti a 5x za den?
Prepáč, toto nie 👎👎👎
Na nejakej akcii/zraze s partiou "raz za rok" a ked su dedi v bezpeci strážene u niekoho doma... kludne, nech si partnerka dá, nech vypije i celu vodku, i vlasy jej podržím 🙂... (ja sice trave ani alkoholu neholdujem, no neriešim), vobec mi to neprekaza 🙂.
Ked sa raz za rok "vypusti para", ale cely rok je pohoda, tak je to ok...
Toto čo píšeš... tvoj vztah, tvoj, partner, tvoja vec... ja by som s takou partnerkou nechel byt vo vztahu.
O takého by som ani nezavadila, a nieže s ním mala ešte aj rodinu.
@cucoca záleží ako sa správa k tebe, k deťom. Ak je na vás dobrý, stará sa o vás tak áno tolerovala. Teoreticky je to menšie zlo ako pálené, ľudia čo fajčia trávu nebývajú agresívni
iba v prípade bolestí pri rakovine
@cucoca Ja teda nikdy. Mala som na vyske frajera,bol to super clovek,ale kvoli tomuto som sa s nim rozisla,mne to velmi vadi a netolerujem to. A pozor na taketo caste fajcenie. Com poznam ludi,ktori dlhodobo fajcia kazdy jeden ma psychicke problemy. Fajcit 5x denne je uz na diagnozu
@misslilac13 no ono je to tak ze pokiaľ ma trávu tak je milý,urobí všetko čo mu poviem,srandicky robí ved kto vtedy nerobí keď je zhuleny,ale keď dlhšie nemá tak je nervózny,vtedy ho nič nebaví len sedí doma a je na telefóne a vtedy ho dokáže vytočiť hocijaká blbost a dokáže sa hádať tak ako keby sa stalo neviem co a používa aj vulgarizmy
Nie, ani normalnu cigaretu, ani alkohol.
@cucoca 5x za rok ano, 5x za den urcite nie obzvlast ak ma byt zodpovedny za deti pocas dna.
V žiadnom prípade

@cucoca nie nežila by som s fetakom