icon

Trpíte a nemáte sa s kým porozprávať?

30. okt 2023

Citim sz zbytocna..niesom dobra matka, dobra manzelka, dobra dcera, dobra kamaratka,,chcem stym vsetkym skoncit.. ☹ Bodaj by som...

doris11
30. okt 2023

Psychiater, psychológ. Bude lepšie uvidis 🙂

minenkak
30. okt 2023

Kto ti povedal ,že niesi dobrá

marca12
30. okt 2023

Co znamena dobra? Pre kazdeho je dobre nieco ine. Kazdy sme v danej chvili tak dobry ako to v danej chvili vieme. Pre deti si celym vesmirom,im jedno,aka si. Vzdy budes pre nich mama a nikdy im nesmies tak ublizit,ze si siahnes na zivot. NIKDY! Ak mas taketo myslienky,vyhladaj pomoc psychologa. Urgentne sa potrebujes porozpravat.

reanda
30. okt 2023

v zivote je najpodstatnejsie to, aby si bola dobra sama pre seba.. ci si dobra pre deti, rodicov, muza, kamaratov, nie je vobec zivotne dolezite 🙂
zivot zijes pre seba.. tak si ho uzivaj, aj ked by si mala byt pre inych uplne zbytocna.. fakt to nie je vobec dolezite 🙂

dorothee
30. okt 2023

Aj ja mavam obcas pocit ze som na figu mama,manzelka a dcera..Ale nechcem to ukoncit,lebo tam v pozadi si uvedomujem ze to tak nie je,ze som najlepsia mama akou dokazem byt v tejto chvili..Mozno v buducnosti budem lepsou mamou,alebo som bola lepsou v minulosti,ale teraz,v pritomnosti som proste najlepsou akou dokazem byt..
Je v poriadku sa obcas citit nafigu,ale nie je v poriadku chciet to ukoncit..S tymito pocitmi si pravdepodobne sama neporadis,skus sa obratit na psychologa,psychiatra,terapeuta..Potrebujes pomoc,ked ta boli zub ides k zubarovi,tiez to neprejde same od seba,teba boli dusa,tiez potrebuje vyliecit..Bude zase dobre,uvidis 😘 drz sa

domkakvet
30. okt 2023

Preco si to myslis?

karolinakr
30. okt 2023

Ked si urobila chybu, da sa ospravedlniť a chybu napraviť..A nie vsetko skončit.A ked clovek nie je dobry, može sa zlepšit. Ale aj druhi ta možu zle posudzovat.V tom pripade je samovražda zbytočna, lebo doležite, kde je pravda a nie, čo si myslia ostatni

bloger
30. okt 2023

Neboj sa zas bude dobre. Veľa ľudom na tebe záleží. Hoci to tak teraz nedokážeš vnímať.

joesvk
30. okt 2023

Niekde sa možno v detstve stala chyba, že sa nemáš rada a máš problém prijať seba takú - aká si.
Niekedy je fakt ťažké, odpúšťať samej sebe vlastné chyby a zlyhania. Ale dá sa to naučiť.
Môžeš skúšať...
Máš na to každý nový deň.

Nevzdávaj to.

luccija
30. okt 2023

Nie si na seba príliš náročná?alebo ti to niekto neustále podsúva aká si o nicom?nikto nie je dobrý na všetkých frontoch.Mala by si ísť k psychológovi vidíš sa veľmi negatívne.

tehotna40
30. okt 2023

Tiež som sa takto cítila, keď som chcela mat všetko dokonalé.. ale nie, tak to nejde a dôležité je ,aby si bola spokojná ty sama zo sebou...

nifnea
31. okt 2023

Napis ip 😕