Trpíte a nemáte sa s kým porozprávať?
Citim sz zbytocna..niesom dobra matka, dobra manzelka, dobra dcera, dobra kamaratka,,chcem stym vsetkym skoncit.. ☹ Bodaj by som...
Kto ti povedal ,že niesi dobrá
Co znamena dobra? Pre kazdeho je dobre nieco ine. Kazdy sme v danej chvili tak dobry ako to v danej chvili vieme. Pre deti si celym vesmirom,im jedno,aka si. Vzdy budes pre nich mama a nikdy im nesmies tak ublizit,ze si siahnes na zivot. NIKDY! Ak mas taketo myslienky,vyhladaj pomoc psychologa. Urgentne sa potrebujes porozpravat.
v zivote je najpodstatnejsie to, aby si bola dobra sama pre seba.. ci si dobra pre deti, rodicov, muza, kamaratov, nie je vobec zivotne dolezite 🙂
zivot zijes pre seba.. tak si ho uzivaj, aj ked by si mala byt pre inych uplne zbytocna.. fakt to nie je vobec dolezite 🙂
Aj ja mavam obcas pocit ze som na figu mama,manzelka a dcera..Ale nechcem to ukoncit,lebo tam v pozadi si uvedomujem ze to tak nie je,ze som najlepsia mama akou dokazem byt v tejto chvili..Mozno v buducnosti budem lepsou mamou,alebo som bola lepsou v minulosti,ale teraz,v pritomnosti som proste najlepsou akou dokazem byt..
Je v poriadku sa obcas citit nafigu,ale nie je v poriadku chciet to ukoncit..S tymito pocitmi si pravdepodobne sama neporadis,skus sa obratit na psychologa,psychiatra,terapeuta..Potrebujes pomoc,ked ta boli zub ides k zubarovi,tiez to neprejde same od seba,teba boli dusa,tiez potrebuje vyliecit..Bude zase dobre,uvidis 😘 drz sa
Preco si to myslis?
Ked si urobila chybu, da sa ospravedlniť a chybu napraviť..A nie vsetko skončit.A ked clovek nie je dobry, može sa zlepšit. Ale aj druhi ta možu zle posudzovat.V tom pripade je samovražda zbytočna, lebo doležite, kde je pravda a nie, čo si myslia ostatni
Neboj sa zas bude dobre. Veľa ľudom na tebe záleží. Hoci to tak teraz nedokážeš vnímať.
Niekde sa možno v detstve stala chyba, že sa nemáš rada a máš problém prijať seba takú - aká si.
Niekedy je fakt ťažké, odpúšťať samej sebe vlastné chyby a zlyhania. Ale dá sa to naučiť.
Môžeš skúšať...
Máš na to každý nový deň.
Nevzdávaj to.
Nie si na seba príliš náročná?alebo ti to niekto neustále podsúva aká si o nicom?nikto nie je dobrý na všetkých frontoch.Mala by si ísť k psychológovi vidíš sa veľmi negatívne.
Tiež som sa takto cítila, keď som chcela mat všetko dokonalé.. ale nie, tak to nejde a dôležité je ,aby si bola spokojná ty sama zo sebou...
Napis ip 😕

Psychiater, psychológ. Bude lepšie uvidis 🙂