icon

Túžba po vzťahu a obavy z randenia

27. dec 2025

Mojou najväčšou túžbou je mať vzťah lásku. Samozrejme fungujúci vzťah. No po poslednom sklamaní nemám žiadnu chuť spoznávať tých cudzích chlapov zo zoznamiek.

minenkaa
27. dec 2025

@anonym_autor tak vyberaj z rodiny,keď nechceš cudzích

anonym_601727
27. dec 2025

@anonym_autor Som na tom úplne rovnako a ako z toho von sama neviem

autumn1
27. dec 2025

Zjavne ešte na to nie si pripravená, daj tomu čas a keď príde správna chvíľa tak si začni hľadať niekoho. Bez spoznávania cudzích mužov to nepôjde.

anonym_5ea385
27. dec 2025

Úprimne @anonym_autor nepoznám žiadnu ktorá by mala dlhodobý vzťah cez zoznamka na nete. Beztak treba na rande aby si chlapa spoznala

lentakyterapeut
27. dec 2025

Ze si ty vyberas iba tych uplne najkrajsich ktorych chcu vsetky a oni zase vedia ze mozu mat vsetky? 😄

arek00
27. dec 2025

@anonym_autor bez zoznamovania, socializovania sa to nepôjde. Neboj, príde ten pravý 💪

anonym_180d93
27. dec 2025
@minenkaa

@anonym_autor tak vyberaj z rodiny,keď nechceš cudzích

@minenkaa to je trápny komentár. Empatia ti očividne nič nehovorí.

minenkaa
27. dec 2025
@anonym_180d93

@minenkaa to je trápny komentár. Empatia ti očividne nič nehovorí.

@anonym_180d93 načo ty myslis

anonym_aaa439
27. dec 2025

Tiež som cítila takúto nechuť, po roku som to skúsila zas, stále bez nadšenia pre nový vzťah, nic som od toho nečakala. A vyšlo to hned na prvýkrát, prvý muž na zoznamke, ktorý mi vtedy napísal. Nebolo to však okamžite zalubenie, chcelo to čas a lepšie spoznanie sa.

anonym_1e76af
27. dec 2025
@anonym_5ea385

Úprimne @anonym_autor nepoznám žiadnu ktorá by mala dlhodobý vzťah cez zoznamka na nete. Beztak treba na rande aby si chlapa spoznala

@anonym_5ea385 spolužiačka z výšky sa zoznámila cez pokec, už sú manželia a majú dieťa a ver tomu, že keby si zisťovala tak kopu párov sa zoznámili cez internet. To že ty alebo niekto ďalší nemal šťastie neznamená, že sa nedá.

anonym_5ea385
27. dec 2025
@anonym_1e76af

@anonym_5ea385 spolužiačka z výšky sa zoznámila cez pokec, už sú manželia a majú dieťa a ver tomu, že keby si zisťovala tak kopu párov sa zoznámili cez internet. To že ty alebo niekto ďalší nemal šťastie neznamená, že sa nedá.

@anonym_1e76af ďakujem som šťastne vydatá a mám deti bez pokecu. A mimochodom presne viem kde natrafili moje kamošky na svoje polovičky

marek775
27. dec 2025

@anonym_autor Ja som na tom rovnako. Nemyslim si, ze problem je az tak to, kde sa zoznamit - to naozaj dnes uz vacsina ludi riesi na zoznamke - ale vacsi problem vidim v tom, ze ludia su povrchni, pohodlni a egoisticki. A teda to obnasa znacne rizika. Asi neexistuje spolahlivy "filter", ktorym by presli len inteligentni, uprimni a ohladuplni.

anonym_1a20ca
27. dec 2025
@marek775

@anonym_autor Ja som na tom rovnako. Nemyslim si, ze problem je az tak to, kde sa zoznamit - to naozaj dnes uz vacsina ludi riesi na zoznamke - ale vacsi problem vidim v tom, ze ludia su povrchni, pohodlni a egoisticki. A teda to obnasa znacne rizika. Asi neexistuje spolahlivy "filter", ktorym by presli len inteligentni, uprimni a ohladuplni.

@marek775 a ty sa radis tiez medzi tych povrchnych?

autor
27. dec 2025
@marek775

@marek775 najhoršie je že muzi často o vzťah záujem nemajú a len ho hrajú alebo ženu aspoň využijú.

ahyt
27. dec 2025
@anonym_5ea385

@anonym_5ea385 moje obe dcery se seznamily pres seznamku,obe jsou stastne,obe maji 2 deti Jedna dcera je a manzelem 19 let a druha 11 let.

anonym_5ea385
27. dec 2025
@ahyt

@anonym_5ea385 moje obe dcery se seznamily pres seznamku,obe jsou stastne,obe maji 2 deti Jedna dcera je a manzelem 19 let a druha 11 let.

@ahyt no a čo? Hádam aj ty máš muža z netu? Lebo inde normálny chlap není?

marek775
29. dec 2025
@anonym_autor

@marek775 najhoršie je že muzi často o vzťah záujem nemajú a len ho hrajú alebo ženu aspoň využijú.

@anonym_autor Ale to kazdy z nich skor ci neskôr prejavi, treba to otestovat viacerymi stretnutiami. Kde na Slovensku zijes?

marek775
29. dec 2025
@anonym_1a20ca

@marek775 a ty sa radis tiez medzi tych povrchnych?

@anonym_1a20ca Nie, ani nahodou.

anonym_1a20ca
29. dec 2025
@marek775

@anonym_1a20ca Nie, ani nahodou.

@marek775 cize ty si posledny inteligentny, uprimny a ohladuplny? Kazdy si o sebe mysli, ze je uprimny, citlivy a ohladuplny, zaujimave je, ze prave tito maju smolu na vztahy. Ale nie je to preto, ze ostatni su vyslovene povrchni, pohodlni a egoisticki, ako pises, ale to, ze tito citlivi a ohladuplni sa nevedia rozhybat a chyba im chemia.

autor
29. dec 2025
@marek775

@anonym_autor Ale to kazdy z nich skor ci neskôr prejavi, treba to otestovat viacerymi stretnutiami. Kde na Slovensku zijes?

@marek775 v Bratislave, prečo?

marek775
1. jan 2026
@anonym_autor

@marek775 v Bratislave, prečo?

@anonym_autor Napis mi, mozme sa trochu spoznať a porozprávať sa.

1sally12
4. jan 2026

Ďakujeme za oznam.