Túžili ste po niekom až tak veľmi, že ste sa chveli v jeho prítomnosti?
Ahojte prosím vás túžili ste niekedy po niekom až tak veľmi že ste sa chveli v jeho prítomnosti? Každý jeho pohľad vás rozpálil? A že on tie pohľady dokáže mať hlboké 😍 sme kolegovia viem nie je to úplne kóšer mat vzťahy na pracovisku. Od prvého dňa ma zaucal. Asi 2 mesiace sme robili spolu. Potom 2 roky nie len sme sa vidali na prelome smien. Sem tam nejaká otázka od neho zdravili sme sa atď. Ale pohľady stále boli ach. A teraz? Sme spolu deň čo deň a vo mne tá vášeň rastie. Má neskutočne erotický hlas rajcuje ma keď dýcha., keď sa usmieva keď sa "mazli". Keď niečo navrhnem a on to chce trochu inak nahodí ten mazlivy ton a ja to na ňom úplne žeriem 😃 nie som teen mam 30 on je o 11 rokov starší. Všeobecne je veľmi neoblubeny. Je svojský ale dokážeme mať fakt pohodu rozprávať sa atď. Nikdy som po nikom netuzila. Nikto ma nevzrusuje. Myslela som si ze som asexual alebo ze nie som na mužov. Ale od prvého dňa som z neho paff. Sem tam sa obtrie o mňa keď okolo mňa prechádza pritom miesta má dosť na prechod 😁 nikdy som nedala najavo ze mi to prekáža. Často sa ku mne len tak postaví a stoji pri mne hoci aj bez slova. Keď sme spolu začali intenzívnejšie robiť tak to nerobil až po pár dňoch. Sníva sa mi s ním myslím na neho horim.. Zažívam to prvýkrát v živote. Možno aj posledný. Ešte som nestretla iného človeka po ktorom by som túžila na ktorého by som tak myslela. Idem sa zblázniť. Nie od zúfalstva ale od vášne a túžby. Teším sa na neho 😍 som aktuálne pn a neviem sa dočkať keď skončím 😁 ako sa spamätať? Či mi už na staré kolená preskakuje?
Prečo je neobľúbený? 😀 Ja nevidím dôvod, prečo to nevyskúšať, ak ste obaja nezadaní. Vzťahy na pracovisku nemusia byť vždy nevyhnutne zlé, sú aj výnimky, ktorým to reálne vyšlo. 😉
@anonym_autor najprv zisti, či je naozaj na ženy...
@anonym_autor ak ste obaja nezadani a hetero, tak tomu kolegovi normalne zavidim 😉.
@madeincssr No veru, takéto niečo málokto zažije 😀
Áno, zažila, s mojím terajším partnerom,teda už snúbencom.... tá túžba bola neskutočná a presne ako píšeš, až ma chvelo, on prežíval to isté, neskôr sme sa na tom aj zabávali, že ako veľmi sa chceme. Takéto extrémne to vydržalo asi mesiac....a potom to chvenie prestalo, no stále sa neskutočne pritahujeme, nám stačí pohľad 🤣.
no áno... toto je tá povestná chémia
@anonym_autor si slobodna? Chod do toho. Si zadana? Najskor sa rozid.
@anonym_autor ak ste obaja nezadani a hetero, tak tomu kolegovi normalne zavidim 😉.
@madeincssr ja vôbec nie... vzrušenie opadne a prejaví sa naplno spomínaná asexualita...
@anonym_autor inak kľudne by si mohla písať erotické poviedky 🙂
@anonym_autor nepises o mojim kolegovi? 😄 ja mam v práci to iste, tiež sa stretavame len pri vymene zmien. On robí so mnou to iste to co tvoj s tebou. V den, ked si ma vzal do "bezpecia" a zacal ma objimat a tulit sa ku mne som zistila, ze ma zenu a asi aj milenku a deti asi s oboma. Velmi ma to trapilo a trapi,ze sa so mnou takto zahral. A ved ze kludne mozem byt tretia....uz neviem co z toho vsetkeho je pravda. Ale ked ho vidim tak sa neviem od neho pohnut. Aj ked viem, ze uz moj nebude. Na jednej strane som na neho velmi nahnevana, na strane druhej ho tuzim aspon raz pobozkat.
@miniovecka toto je podľa mňa pocit úvodnej zaľúbenosti, ktorý sa s asexualitou nijako nevylučuje... aj asexuáli sa vedia podľa mňa takto zaľúbiť.
Neviem ja som myslela ze som asex na základe toho ze v živote som necítila k nikomu vzrušenie. Aj keď som mala vzťahy akosi chémia nebola ani na začiatku ani v čase spoznávania ani vôbec nedošla. Tu je to iné. Úplne z neho idem do kolien. Nevieme o sebe veľa. Ešte spolu robíme krátko tak intenzívne nedostali sme sa ku všetkému 😁 no posledná smena pred pn s nim bola taka wrrr 🥵🥵 presne sa vymazľoval celý čas na kadečo sa pýtal sam prišiel rozprávať sa pomôcť mi stal nado mnou.
To okolo seba len chodite? Ako dlho?
Ziadne rande?
Si normalne zamilovana uz len aby to bolo aj z druhej strany rovnake
@anonym_autor to si ty čo má toho zasnubeneho kolegu a asi umrie sama ak s ním nebude??
ak ste obidvaja single, tak prečo sa z toho spamätávať, choď do toho
A vieš vôbec, či je slobodný alebo čo? Alebo zrazu napíšeš, že je ženatý a má 3 deti 😂
Ak je slobodný, tak by som naňho bez váhania "skočila", tam nie je čo riešiť 😃
neskončí to dobre to viem už teraz
Je otázne, či aj on cíti to isté, alebo sa s tebou len hrá. Lebo sú muži, ktorí vedia hrať tento typ hier veľmi dobre. Toto by si mala skúsiť zistiť najprv. Ak je to len hra, ktorú používa na ženy a je v nej dobrý, utekaj. Ináč to bude pre teba peklo. Hovorím z vlastnej skúsenosti 😞, mne sa nepodarilo utiecť včas.
@anonym_autor je to len ošiaľ to ta prejde
Co je to mazli sa a vymazloval sa?

no veď dobre a aká je jeho a tvoja rodinná situácia? ste obaja single? ak hej, tak prečo to neskúsiť?