Účinnosť mágie pri návrate bývalého partnera
Ma niekto realnu pozitivnu skusenost s tym, ze sa mu za pomoci magie podarilo (niekto mu pomohol) vratit partnera pomocou magie ? Poprosim nepisat "blbosti" a odsudzujuce komenty....
Pomocou čiernej mágie, vraj 🤷♀️ ale kto s tebou nechce byť, tak k tebe nepatrí
Žiadna čierna mágia. Samozrejme že by to nejak šlo .
Len jedno je pravda. Čo z tvojho života odišlo tak to má nejaký dôvod. Dvakrát do tej istej rieky človek vstúpi len keď sa chce utopiť.
@ultimo pripútať si pomocou mágie niekoho, kto s tebou byť nechce? chcela by si žiť s partnerom, ktorý o teba nestojí? otoč si to - predstav si, že by tak niekto pripútal teba.. vieš, láska nie je sebecká - ak niekoho miluješ, dáš mu slobodu (aj slobodnú voľbu rozhodnúť sa, s kým a ako bude žiť). Lebo taká je láska -> urobiť svojho milovaného šťastným 🤍 a nie, nemudrujem. Len do tých energií trošku vidím. A preto ti radím 'nerob to'. Čo ste si mali spolu prežiť, prežili ste. Poďakuj sa mu za všetko pekné. Tá bolesť, ktorú teraz cítiš, raz pominie. A aj vďaka nej budeš silnejšia.
popraj mu veľa šˇtastia , lásky a kašli na neho...
takéto čosi robia cigánky - viem od sesternice ona s nimi robila.
Co je na nom take uzasne, ze si ho chces pricarovat? Co je na tebe take uzasne, ze by sa mal k tebe vratit?

Pozitivnu skusenost s ciernou magiou? 🫣
Prepáč a keby tu niekto napísal o pití vodky ako liečení covidu, tiež by som nemala sa zasmiať?🤦♀️
Jj pomocou elixiru sa to da v pohode
Chudák chlap. Asi aj chápem, prečo odišiel
@ultimo v Harry Potterovi je poucny pribeh o tom ako to (ne)funguje…
@laurinka27 veľmi má zaujíma z čoho sa ten elixír skladá? Akože ja už som tu čítala asi všetko a už sa vôbec nečudujem ničomu,len si poklepem po čele.
Boze ja niekedy tak lutujem tych chlapov...ale na druhej strane fandim ten carodejnicke, za toto nech si zapyta taku sumu, aby sa jej rozum zatocil a osklbala ju..ja chapem uz tie rozne vestice a podvodnikov, tlieskam im, len tak dalej, tu je vidno, ze klientela nema rozum aj ked by to malo VS a samostatna sebavedoma zena...joj vtip roka...
Vy ste fakt mimo ženy?Keby veštice atď dokázali niečo reálne zmeniť,.ta osoba by už bola multimiliardárka!Sak už začnite používať mozog dpc!
@majo111222 Mňa zarmútilo, koľko presprostych ľudí na SK existuje🥲Zas a znova.
@majo111222 Preboha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Nemyslíš vážne.
@majo111222 si robíš srandu 🤮
@majo111222 Chlape, ty máš božské nervy. Kde na také chodíš?
@majo111222 no ešte že ma menštruáciu,lebo toto keby mala spraviť žena bez menštruácie,chúďa by nič nezmohla🤣🤣

@ultimo nehnevaj sa,ale toto nemôžeš myslieť vážne.
Bohužiaľ dá sa to,ale je to už čierna mágia s tou sa zahrávať netreba