icon

Účinnosť mágie pri návrate bývalého partnera

ultimo
23. mar 2025

Ma niekto realnu pozitivnu skusenost s tym, ze sa mu za pomoci magie podarilo (niekto mu pomohol) vratit partnera pomocou magie ? Poprosim nepisat "blbosti" a odsudzujuce komenty....

Strana
z4
terezka1947
23. mar 2025

@ultimo nehnevaj sa,ale toto nemôžeš myslieť vážne.
Bohužiaľ dá sa to,ale je to už čierna mágia s tou sa zahrávať netreba

domka222
23. mar 2025

Pomocou čiernej mágie, vraj 🤷‍♀️ ale kto s tebou nechce byť, tak k tebe nepatrí

luciana656
23. mar 2025

Žiadna čierna mágia. Samozrejme že by to nejak šlo .
Len jedno je pravda. Čo z tvojho života odišlo tak to má nejaký dôvod. Dvakrát do tej istej rieky človek vstúpi len keď sa chce utopiť.

nikaeli
23. mar 2025

@ultimo pripútať si pomocou mágie niekoho, kto s tebou byť nechce? chcela by si žiť s partnerom, ktorý o teba nestojí? otoč si to - predstav si, že by tak niekto pripútal teba.. vieš, láska nie je sebecká - ak niekoho miluješ, dáš mu slobodu (aj slobodnú voľbu rozhodnúť sa, s kým a ako bude žiť). Lebo taká je láska -> urobiť svojho milovaného šťastným 🤍 a nie, nemudrujem. Len do tých energií trošku vidím. A preto ti radím 'nerob to'. Čo ste si mali spolu prežiť, prežili ste. Poďakuj sa mu za všetko pekné. Tá bolesť, ktorú teraz cítiš, raz pominie. A aj vďaka nej budeš silnejšia.

deti95060810
23. mar 2025

popraj mu veľa šˇtastia , lásky a kašli na neho...
takéto čosi robia cigánky - viem od sesternice ona s nimi robila.

viestta
23. mar 2025

Co je na nom take uzasne, ze si ho chces pricarovat? Co je na tebe take uzasne, ze by sa mal k tebe vratit?

enmery
23. mar 2025
sticker
mamamasama
23. mar 2025

Pozitivnu skusenost s ciernou magiou? 🫣

enmery
23. mar 2025

Prepáč a keby tu niekto napísal o pití vodky ako liečení covidu, tiež by som nemala sa zasmiať?🤦‍♀️

laurinka27
23. mar 2025

Jj pomocou elixiru sa to da v pohode

lucia147852
23. mar 2025

Chudák chlap. Asi aj chápem, prečo odišiel

simsalabim
23. mar 2025

@ultimo v Harry Potterovi je poucny pribeh o tom ako to (ne)funguje…

ankare
23. mar 2025

@ultimo ak si chceš pokaziť zvyšok života,smelo do toho

ankare
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
23. mar 2025

@ultimo vsak uz ty si prva napisala blbost a poriadnu,chcieť niekoho co nechce teba je choré

mabenn
23. mar 2025

@ultimo ak ti nic nehovori pojem slobodna vola, tak ti casom zivot urcite da skusenost, ze budes sama o nu prosit

minenkaa
23. mar 2025

@ultimo inak ako tu uz bolo písané ,dobrý anál a oral majú magickú silu

lenkasarka
23. mar 2025

@laurinka27 veľmi má zaujíma z čoho sa ten elixír skladá? Akože ja už som tu čítala asi všetko a už sa vôbec nečudujem ničomu,len si poklepem po čele.

lubkavargova1
23. mar 2025

Boze ja niekedy tak lutujem tych chlapov...ale na druhej strane fandim ten carodejnicke, za toto nech si zapyta taku sumu, aby sa jej rozum zatocil a osklbala ju..ja chapem uz tie rozne vestice a podvodnikov, tlieskam im, len tak dalej, tu je vidno, ze klientela nema rozum aj ked by to malo VS a samostatna sebavedoma zena...joj vtip roka...

enmery
23. mar 2025

Vy ste fakt mimo ženy?Keby veštice atď dokázali niečo reálne zmeniť,.ta osoba by už bola multimiliardárka!Sak už začnite používať mozog dpc!

majo111222
Odpoveď bola odstránená
enmery
23. mar 2025

@majo111222 Mňa zarmútilo, koľko presprostych ľudí na SK existuje🥲Zas a znova.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
enmery
23. mar 2025

@majo111222 Preboha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Nemyslíš vážne.

lenkasarka
23. mar 2025

@majo111222 si robíš srandu 🤮

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
enmery
23. mar 2025

@majo111222 Chlape, ty máš božské nervy. Kde na také chodíš?

minenkaa
23. mar 2025

@majo111222 no ešte že ma menštruáciu,lebo toto keby mala spraviť žena bez menštruácie,chúďa by nič nezmohla🤣🤣

majo111222
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4