icon

Uprednostňujete sex, kamarátstvo s výhodami alebo lásku?

centrumcz
19. nov 2024

1. SEX, 2.FRIENDS WITH S BENEFITS 3.LASKA =VZTAH ?
co uprednostnujete,ake poradie a co sa meni vekom ?

januska12323
19. nov 2024

Žiadne poradie, prvé dve nepraktizujem.

misiak7777
19. nov 2024

@centrumcz 3,1,2 😃 myslím že nezáleží v akom veku je človek

mamamasama
19. nov 2024

Vždy som hľadala len vzťah a lásku.

lindous
19. nov 2024

Na kamarátstvo s výhodami nemám povahu, sex je pre mňa na to príliš emočná záležitosť (a vo vzťahu dôležitý), keďže fyzický kontakt je pre mňa jazykom lásky 😅 a teda ani jednorázovky nie sú nič moc pre mňa... ale nemyslím si nič zlé o ľuďoch, ktorí to majú inak, je to každého vec...

huxy
19. nov 2024

Nemyslím, že poradie sa mení vekom. Skôr samotným človekom, čo mu vyhovuje, aký je, jeho životné ciele, hodnoty...
Odpoveď: 3. Ostatné - nič pre mňa

svetlonos
19. nov 2024

@centrumcz
poradie sa nemení vekom ale situáciou 🤪 A osobne teda vo vztahu a s detmi so komplikovať milencom aj keby boli problémy doma - na kieho ďasa!?
Vybrala som si mm a vybavevene. Ale pokial niekto slobodný a vôli iny spôsob ako lasku, jeho rozhodnutie a slobodna vola predsa ci?

ruxandra
19. nov 2024

lol, že poradie :D pre mňa prvé dve bez vzťahu praktizujú len zúfalci..ale keď im to vyhovuje, nech 🙂

sisaka
19. nov 2024

Nemám žiadne poradie. Len 3 a to aj keď som mala o 30 rokov menej. Podľa mňa nejde o vek, ale minimálne o povahu a úctu k sebe samej

klotildabazarik
19. nov 2024
mimikarol
19. nov 2024

Nikdy som sa len tak s niekým nevyspala, teda nemala sex. Nesexovala by som s človekom ktorého nepoznám. Asi mám dáky druh sociálnej fóbie ale mne proste príde nechutné súložiť s cudzím človekom o ktorom neviem aký je. Aj keby vyzeral neviem ako úžasne.
Kamarátstvo s výhodami...to by som si pripadala ako chudera. Že som dobrá len pokiaľ nepríde lepšia a ja by som bola len na uspokojenie potrieb.
Takže jednoznačne pripadá aj vždy pripadala do úvahy len možnosť c.1

suptdi
19. nov 2024

@centrumcz iba varianta číslo 3, iné neprichádza do úvahy u mňa...

zuzanita1609
19. nov 2024

Samozrejme že varianta č.3- láska. Pretože ak je láska máš aj sex,aj dobrého kamaráta, priateľa čiže 3 v 1 😁

sszuzu8
19. nov 2024

Byt single 😃ak nemám mat lásku sex sam o sebe mi nechyba

h2
19. nov 2024

Fíha, toľko ľudí tu žije bez sexu??? 😁

nikpa
19. nov 2024

@centrumcz u mňa sa to menilo vekom 🙂 keď som bola mladá, rada som si užívala bez záväzkov. Neskôr prišli materinske pudy a s tým spojené partnerstvo...

oli18
19. nov 2024

@h2 to len slapoty tu nie su. Sexuju prave.😄

lujza123
20. nov 2024

Vzdy to bola 3.laska a vztah , aj ked v mladosti za slobodna to bol pár krát aj iba ten sex
Cisto teoreticky keby sa teraz rozídem tak určite na pár rokov by som preferovala c.2 kamosa s výhodami. Mám 40, dceru pubertacku na strednej, v tomto veku by som jej určite žiadneho nového chlapa domov neťahala, pockala by som až odíde z domu

rika44
Autor odpoveď zmazal
centrumcz
autor
24. nov 2024

rika44, niekedy sa obavam,ze uz je to len stara skola,tzv .moderny zivot nas taha do bahna

rika44
Autor odpoveď zmazal
mariooo99
11. feb 2025

Sex