Uprednostňujete sex, kamarátstvo s výhodami alebo lásku?
1. SEX, 2.FRIENDS WITH S BENEFITS 3.LASKA =VZTAH ?
co uprednostnujete,ake poradie a co sa meni vekom ?
@centrumcz 3,1,2 😃 myslím že nezáleží v akom veku je človek
Vždy som hľadala len vzťah a lásku.
Na kamarátstvo s výhodami nemám povahu, sex je pre mňa na to príliš emočná záležitosť (a vo vzťahu dôležitý), keďže fyzický kontakt je pre mňa jazykom lásky 😅 a teda ani jednorázovky nie sú nič moc pre mňa... ale nemyslím si nič zlé o ľuďoch, ktorí to majú inak, je to každého vec...
Nemyslím, že poradie sa mení vekom. Skôr samotným človekom, čo mu vyhovuje, aký je, jeho životné ciele, hodnoty...
Odpoveď: 3. Ostatné - nič pre mňa
@centrumcz
poradie sa nemení vekom ale situáciou 🤪 A osobne teda vo vztahu a s detmi so komplikovať milencom aj keby boli problémy doma - na kieho ďasa!?
Vybrala som si mm a vybavevene. Ale pokial niekto slobodný a vôli iny spôsob ako lasku, jeho rozhodnutie a slobodna vola predsa ci?
lol, že poradie :D pre mňa prvé dve bez vzťahu praktizujú len zúfalci..ale keď im to vyhovuje, nech 🙂
Nemám žiadne poradie. Len 3 a to aj keď som mala o 30 rokov menej. Podľa mňa nejde o vek, ale minimálne o povahu a úctu k sebe samej
@centrumcz 1
Nikdy som sa len tak s niekým nevyspala, teda nemala sex. Nesexovala by som s človekom ktorého nepoznám. Asi mám dáky druh sociálnej fóbie ale mne proste príde nechutné súložiť s cudzím človekom o ktorom neviem aký je. Aj keby vyzeral neviem ako úžasne.
Kamarátstvo s výhodami...to by som si pripadala ako chudera. Že som dobrá len pokiaľ nepríde lepšia a ja by som bola len na uspokojenie potrieb.
Takže jednoznačne pripadá aj vždy pripadala do úvahy len možnosť c.1
Samozrejme že varianta č.3- láska. Pretože ak je láska máš aj sex,aj dobrého kamaráta, priateľa čiže 3 v 1 😁
Byt single 😃ak nemám mat lásku sex sam o sebe mi nechyba
Fíha, toľko ľudí tu žije bez sexu??? 😁
Vzdy to bola 3.laska a vztah , aj ked v mladosti za slobodna to bol pár krát aj iba ten sex
Cisto teoreticky keby sa teraz rozídem tak určite na pár rokov by som preferovala c.2 kamosa s výhodami. Mám 40, dceru pubertacku na strednej, v tomto veku by som jej určite žiadneho nového chlapa domov neťahala, pockala by som až odíde z domu
rika44, niekedy sa obavam,ze uz je to len stara skola,tzv .moderny zivot nas taha do bahna
Sex

Žiadne poradie, prvé dve nepraktizujem.