Urážky od detí
Urážky od detí. Prežívate niekto?
No niekde to tie deti počujú keď ťa urážajú väčšinou je to z domáceho prostredia
A dovod urazania?
Vies co, z takychto usecnych odpovedi nevieme posudit o co ide. Ake mate vztahy, ci spolu byvate, o com komunikujete, co riesite.
Bolo by treba sa viac rozpisat. 40rocni ludia su uz spravidla nezavisle fungujuci od rodicov a ziju si svoje, my netusime o com sa dohadujete a o com komunikujete.
Ide to z teba ako z chlpatej deky. 40 ročné "deti" sú dávno dospelé a žijú si svoj život. Nie je pekné, keď urážajú svojich rodičov. Daj nejaký príklad v čom ťa urážajú.
A? Nemaju byt samostatni? Ja nechapem co ideme riesit, fakt.
Ja mám 40. Mamu som nikdy neurazala. Aj keď sa na ňu niekedy hnevam nič škaredé jej nepoviem. Poviem jej prečo má nahnevala , ale nikdy nie s nadávkami a urážkami.
Nech by som názory rodičov považovala za akokoľvek predpotopne, nikdy by som si ich nedovolila uraziť. Na druhej strane ak sa aj s rodičmi, svokrou nezhodneme, iný názor nepovažujú za urážku a ani ne trvajú na tom aby sme robili len tak ako oni chcú. Vedia, že sme dospeli, svojpravne a o sebe rozhodujeme sami, oni môžu len poradiť.
ved napis viac ono zavisi na okolnostiach ludia by nemali druhych urazat ale otazka je ci to co robia je urazkou
Zalezi,co je urazka. Lebo moja mama sa uraza za vsetko,co protireci jej nazoru. Tiez som ju nikdy neurazala,ale ona berie ako urazku uz pomaly kazdu vetu.
Aj podla mna mas o koliecko menej, ale to ako sa k vam chovaju deti, je len odraz vasej vychovy.
Uz 4 hodiny cakam, ze sa dozviem ake su to urazky a furt nic.
No, ja mojich rodicov za sprostych celkovo nepovazujem. Nie su sice manageri ake dosiahli v ircitych odvetviach uspech a pali im to. O to viac mi hlava neberie urcite ich nastavenia a postoje. A ano, tie sproste maju!
Pol hodinu vysvetlujem, preco malym dedskam netreba valit xukor, sladkosti cokolady! Po pol hodine vysvetlovania, ze malemu nebude nic sladke davat pri prechadzke vonku, dostanem otazku - a to ani zmrzlinku??
No uvaz sama - zacnes pochybovat o zdravom rozume dotyčnej osoby alebo ju pochvalis?
Ale nie, to my sme csetci sprosti, lebo sladkosti su uplne v pohode 🤯
A to ja si dam a nemam mieru - preto zo skusenosti viem, o com hovorim.
Iny nazor typu - kazdy muz debilny, ktory umyva okná, vysava a zmyje podlahu ... Nazor matky na dcerinho muza. Je to uz sprostost alebo nie?
Staranie sa 40 rocnym svojpravnym dospelym detom do vychovy - normalnym zodpovednym. NAČO??
Podryvanie rodicovskej autority babku dedkom - sen kazdeho 40 rocneho "dietata"!
Je to sprostost ci nie?
Vnucovanie svojich nazorov o jedinej vlastnej pravde, psychovydieranie... zo strany rodicov.
Je to sprostost, ci nie?
A potom sa ti rodicia cuduju, ze tie 40 rocne "deti" ich povazuju, vzhladom k situacii, fakt uz koľkokrát za sprostych ?
Ak si sa v tom nasla, tak by bolo vhodne zamysliet sa nad sebou a svojim nastavenim voci tym detom.
Nie. Nemajú potrebu ma urážať. Pravdepodobne sa ti čosi vracia...🤔🤔🤔.
A čo sú to tie urážky? Vulgárne ti nadávajú? Alebo do sprostých alebo neviem ako? Alebo si len dovolia povedať svoj názor a ty to považuješ za urážku? Najskôr nápis čo sa deje, lebo takto sa k tomu nemôže nikto vyjadrit
@svetlonos o bože toto nie je moj prípad
Ale pokial nic nenapises, fakt ti nikto nepomôže. Coho sa tolko bojis? Ved si tu anonymne.
Napis konkretne veci a mozme diskutovat ale takto sa neda nic.

Deti treba vychovavat, nie, nezazivam urazky od deti ani som nikdy nezazila.
Tie tvoje deti maju kolko rokov?