icon

Urobila som niečo zle, keď som zrušila plány?

3. jan 2025

Ahojte. Mám dlhoročného kamaráta ale v poslednej dobe sa správa dosť zle , nadáva , celkovo už mám chuť to snim ukončiť. Pretože nejaká žena mu zlomila srdce a on má všetky ženy za ku*vy .. prídam fotku ako sa somnou baví no on akože sranduje ale mne to nepríde ako sranda lebo vo svojej podstate to myslí aj vážne. Takže včera som sa ho opýtala či nechce somnou niekde ísť na jednu akciu a povedal mi že sa mi dnes vedieť. Tak dal mi vedieť teraz že hej že pôjde a že sa musím registrovať. A až potom čítam vlastne ten program ktorý som nevidela predtým a ktorý má odradil. Príliš extrovertne aktivity na mňa 😃 no a teda hneď ako sa rozhodol tak za 5 minút mu slušne hovorím že som nevedela že tam je taký program že má to mrzí ale asi nepôjdem že fakt som nevedela. Len z počutia som počula že aké to je super tak som ani nečítala že čo tam má byť lebo som automaticky myslela že je to dobré. A potom keď som to zrušila tak pridávam fotky do komentáru čo mi na to povedal.

autor
Autor odpoveď zmazal
pribinak
3. jan 2025

Pako. Nechaj jo tak.

ruxandra
3. jan 2025

Ako nič v zlom, ale mne by sa teda tiež nepáčilo, keby ma niekto zavolá na akciu, na ktorú nechce ísť - doslova počká kým sa vyjadrim, že idem a až potom mi oznami, že nejde. Ma úplne právo sa hnevať

autor
3. jan 2025

Ešte chcem podotknúť že je to kamarát o ktorého som mala ja záujem asi pred 10 rokmi ale on o mňa nie. Povedal že mu to somnou neiskri :D zrazu po 10 rokoch keď zistil že mu to neiskri so žiadnou a zmenil názor tak mal o mňa záujem a keď som ho odmietla tak bol urazený. Celkovo ho žiadna nechce tak každú má za zlatokopku a pod. A ďalšia vec, od neho som možno 2 x za život niečo dostala a vždy keď príde ku mne na návštevu ho s niečím nabalim, viac x som ho ja pozvala a zaplatila zanho pretože je drzgros ale ja som ho brala takého aký je a keď jemu bolo ľúto dať 2€ za čaj tak mne nie a zaplatila som zaňho viac krát.
Okrem toho ho len ja volám niekde von on mňa máločo.
A napriek tomu sa ku mne takto správa a hádže ma do jedného vreca s tými čo ho sklamali.

jaond19
3. jan 2025

Toto by mojim kamaratom byt nemohlo. Odpad

maris5
3. jan 2025

S takymto clovekom by som sa nebavila. Ziadny vztah sa s tymto neda zakladat, ani kamaratsvo. Lebo vsetky zeny ma za handry.
Odpisala by som mu, Vidim, ze sa nemame spolu o com rozpravat.
A viac by som mu neodpisovala

sonula
3. jan 2025

A co ti dava kamaratstvo s nim? Lebo zatial vlastne nanho len nadavas a nechapem teda preco s nim udrzujeS kontakt.

zelenina1
3. jan 2025

"uz budem mysliet viac na seba" ...dziizs, co je to za patetickeho trageda 🙂 takto sa sprava chlap?

terka402
3. jan 2025

Ohrdnutý sebestredný alfa samec. Jeho to prejde!!!

zmrzlinka2021
3. jan 2025

S takým odpadom by som sa ani nebavila.

To fakt stojíš o takého kamosa?

luteam
3. jan 2025

Akoze s tym programom ze si to zrusila by rozladilo aj mna na jeho mieste ALE celkovo to vyzera tak ze je to riadny pako a nechapem co z takeho kamaratstva mas

bloger
3. jan 2025

Nič zlé si neurobila. Len by si mala možno viac myslieť na seba.

autor
3. jan 2025

@luteam poznáme sa veľa rokov a niekedy taký nebol. Ja som sa nejak naňho namotala ako na človeka lebo ho poznám dlho, kopec zážitkov a zatiaľ je mi ťažké to ukončiť.

1sally12
3. jan 2025

To s takýmto primitívom sa bavíš?

personality
3. jan 2025

A ved pravdu ma chlapec. Keby ženy neposkytovali mužom sex a deti, tak by si našli radšej kamaráta. 😀

personality
3. jan 2025

Škoda že si neodfotila aj to co si ty písala, ako si zdôvodnila, ze nejdeš zrazu. Akože jeho reakcia je adekvátna, resp.napisal bez servítky to co si uvedomil a to co si myslí.

personality
3. jan 2025

Čize vlastne ty si mu neni na nič už, keď on teba chce a ty jeho nie, sex z teba nemá, akcie rusis, možno zruší aj od teba celu čoskoro.

yelena159
3. jan 2025

O tohto mizogýna by som si ani bicykel neoprela. Ženy by sa im mali oblúkom vyhýbať.

livuska124
3. jan 2025

1, keby si mňa zavolala na akciu, ja si všetko zariadim, aby som na ňu išla, začnem sa tešiť a ty zrazu povieš, že joj, vlastne nechce sa mi tam, lebo "medveď" (žiadne vážne dôvody, choroba a pod.), tiež by som bola nasr*tá. Tak si pozriem hádam vopred čo to je zač a nenamotám na ňu ďalších ľudí, kým poriadne neviem, o čo ide.....
2, áno, ukázal sa ako debil, jeho vyjadrovanie v poriadku nie je a neospravedlňuje ho ani to, že bol zjavne nahnevaný.

diewcatqoo
3. jan 2025

Obaja sa spravate ako deti. Nemate si absolutne co vycitat 🤷‍♀️

rozculena
3. jan 2025

koľko máš rokov? 15?