icon

Úsilie a ambície: Ako ovplyvňujú vzťahy?

anonymnyuzivatel
10. nov 2024

Úsilie je vlastnosť,ktoré ničí vzťahy a stavia človeka proti človeku.Ak by sme jeden s druhým žili v mieri,ambície by isto muselo vymiznúť.
Stačí sa pozrieť na každodenný život.Veď kto sa s tým nestretol,napr.vojna na Ukrajine.

martinmmartin
10. nov 2024

Zabi bobra zachranis strom
Kto nic nerobi nic nepokazi

kavasmliekom
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel čo tým chcel básnik povedať?

anonymnyuzivatel
autor
10. nov 2024

@kavasmliekom Sú dobrí ľudia,ktorí ničia vzťahy?Nie sú.

martinmmartin
10. nov 2024

@kavasmliekom Ja skusim:
Mozno sa citi urazeny a sklamany zivotom a ma pocit nespravodlivosti lebo vidi ze ludia s ambiciami maju veci po ktorych on tuzi a ich nema. Takze miesto toho aby sa nieco v nom zmenilo ( tazsia uloha) sa rozhodol presvedcit cely svet ze to tie ambicie su problem a nie vlastna neschopnost ( lahsi variant)
Ale to len tak skusam

anonymnyuzivatel
autor
10. nov 2024

@martinmmartin Čím máš toho viac,tým.......doplni si

martinmmartin
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel Tym mas viac moznosti sa rozhodnut ako s tym nalozis. Naozajstna sloboda je v slobode volby medzi realne dostupnymi moznostami

mikadooo
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel neškatuľkuj. Ak chceš niečo zlepšovať, začni od seba, tam je najväčšia šanca, že uspeješ.

anonymnyuzivatel
autor
10. nov 2024

@martinmmartin Sloboda je žiť život bez potreby byť v bezpečí.

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel Dnes si si dal co?

kavasmliekom
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel čiže nikomu netreba bývanie, prácu, peniaze, nič, len ísť von, pozrieť doprava, doľava, hore, či nespadne nejaký holub...no lenže prinajlepšom ta ten holub tak jedine 💩 a nie nasyti. 👉

aniele
10. nov 2024

Takže ambícia byť dobrou matkou, dobrým odborníkom, učiteľom, lekárom... Všetko zle? Ide o to, aké sú tie ambície, dôležité sú prívlastky. Je rozdiel, či mám ambície umelecké alebo mocenské, nie?

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel A Ty chapes, ze bez ambicii by nebol pokrok? Ci sa chces vratit do jaskyne? Ved chod, budes tam mat klud a pohodu, ale na internet zabudni, to je vysledok pokroku a teda ambicii.

anonymnyuzivatel
autor
10. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl pre teba pokrok?pre mňa vývoj-evolúcia.

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel Keby ludia nemali ambicie, tak by sa ten internet sam od seba nevyvinul. Chapes?

anonymnyuzivatel
autor
10. nov 2024

internet je komunikačný prostriedok,stále sa vyvíja

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel a vyvija sa sam? Prepac, ale Ty si mimoriadne obmedzeny element.

diewcatqoo
10. nov 2024

Kazdy clovek by mal mat v zivote urcite ambicie a mal by vyvinut nejake usilie, aby tie ambicie naplnil. Clovek, ktory nic take nema, je podla mna divny.
Keby nebolo ambicii a usilia, doteraz zijeme v jaskyniach.

diewcatqoo
10. nov 2024

A spajat to s tym, co sa deje na Ukrajine... ehm 🙄

danyelia
10. nov 2024

Čoo? 🤔

anonymnyuzivatel
autor
10. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl pokrok je dobrý tak pre tvoje ego

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel Do mojho ega Teba nic nie je. Zalez do jaskyne a zi bez pokroku.

anonymnyuzivatel
autor
10. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl ego,ktoré druhému hovorí čo má robiť a kde má ísť

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel Ty si si jaskynu vybral sam, nechces pokrok, tak Ti ine neostava, to s mojim egom nema nic, skor s Tvojou naivitou.

kavasmliekom
10. nov 2024

@anonymnyuzivatel a kti ti hovorí co máš robiť a kde ísť? Veď nechceš, zostaň stať, či sedieť, alebo co robíš, nikto ta nikde neposiela, slobodná voľba. Každého, ako si zariadi, tak má. Chceš byť chudobný, buď, chceš byť chorý, buď, chceš dýchať, dýchaj. Peace ✌️

ruxandra
10. nov 2024

Ludia toto je rusky plateny troll, ignorujte ho

anonymnyuzivatel
autor
15. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl Sebazdokonaľovanie sa nám koniec utrpenia neprinesie,ba práve naopak.

dskjhfdlkdjhl
15. nov 2024

@anonymnyuzivatel Keby si tak netrepal😉