icon

Už to medzi nami nefunguje: Čo robiť?

vewika
3. nov 2023

Ahojte čo mam robit poradte mi ja už neviem
Mam prietela uz to nefunguje medzi nami
Uz to je zvyk ...
Poznam chalana 7rokov piseme si pozval ma na večeru a k nemu domov stále sa pyta či som sním
on nikoho nema ,hovori kamarátovi nech sa na mna pyta pobil sa koli mne zastal sa ma .ked niesom v robote píse mi kde som,ze.on tam je a ja nie a ze mam prist aby sme sa videli
A zrazu mi povedali iný ze ide prec s novim objavom
Nechapem neviem čo mam robit
Zatajuje ju.m

Uz sa niekto ocitol takej sitauácie?

zojazoja
3. nov 2023

všetci sme sa ocitli v takej situácii. nikto neviem co mame robiť. 🙂

viestta
3. nov 2023

Tolke roky sa o teba usiloval a ty nic, tak pochopil, ze je to zbytocne a nasiel si inu, pristupnejsiu.

vewika
autor
3. nov 2023

@viestta on sa neusiloval len začal chodit kde pracujem a začali sme si pisat ...

viestta
3. nov 2023

@vewika no a co to je ak nie balenie? Prejavil zaujem, odozva nebola podla jeho predstav, tak isiel hladat inde. Prepasla si prilezitost. Nic viac, nic menej to nie je.

jj298
3. nov 2023

@vewika co mas robit? No zopakuj si vybrane slova a bud chvilu sama. Mas priatela, 7 rokov namotavas ineho a teraz ti vadi ze prestal? Co sme v telenovele?

h2
3. nov 2023

Ja som sa v tom stratila. Hú is hú? S jedným chodíš, druhý ťa balí a tretí ti povedal, že druhý si našiel inú?

vewika
autor
3. nov 2023

@h2 jeho kamos čo ma bali sa pyta ako keby sa hanbil mna sa pytať len mi píše a do oči by mi to nebol schopný povedat

roja01
3. nov 2023

@jj298 je tam viac chyb, no chybne vybrane slovo nevidim. Som "slepa"?

vewika
autor
3. nov 2023

@jj298 s priateľom nam to nefunguje a on otom vie

doriiis
3. nov 2023

Ach staré dobré pubertálne časy.🙂Ked každý ďalší ,,objav" bol lepší ako ten predchádzajúci.Treba dospieť autorka a rozum príde snáď potom aj sám.A pravopis snáď tiez

viestta
3. nov 2023

@vewika tak ked ti to s priatelom nefunguje, preco si s nim? Ked si namotana na toho druheho, preco si s priatelom? Teraz uz asi ten druhy nema zaujem, nasiel si inu. Aj to sa stava. Mala si sa rozhybat, teraz uz zbytocne places nad rozliatym mliekom. Dobre ti robilo, ked ta obletoval, teraz si naondena, ze obletuje inu, vsak? Uz ta nechce. Bodka.

lindous
3. nov 2023

A čo chceš vlastne riešiť? To že ti to nefuguje s priateľom? Toho "kamoša", ktorý ťa zjavne chce alebo aspoň chcel, keď ťa volá na večeru, chodí sa tebou do roboty a vypisuje ti máš radšej ako kamaráta a chcela by si viac alebo ti len začalo vadiť, že to rozhral aj s inou? A jeho ďalší kamoš ťa balí tiež?

januska12323
3. nov 2023

Načo riešiš 3 ďalšie vzťahy či koľko?

viestta
3. nov 2023

@januska12323 no lebo treba mat otvorene aj zadne vratka...

lucia851
3. nov 2023

@vewika ja som vydatá už 15 rokov a tiež nám to už dobre nefunguje našla som si priateľa teda milenca

chodec15
3. nov 2023

Asi nerozumel tvojim spravam, ked si mu odpisovala a vyskytla sa nejaka nezadana ... Co mas robit? Najskor sa rozid so starym, potom ries noveho.

vewika
autor
3. nov 2023

@viestta a to je

vewika
autor
3. nov 2023

@lindous pisem ss

vewika
autor
3. nov 2023

@chodec15 ako mam riesit ked ma niekoho a taji to

viestta
3. nov 2023

@vewika mala by si to riesit tak, ze ked si vo vztahu, hoc aj nefungujucom, nemas namotavat dalsieho chlapa ani sa nenechas namotavat. Aspon normalni ludia to riesia tak. Alebo to riesia tak, ze ukoncia vztah az potom zacnu namotavat ineho.

silvike
3. nov 2023

@vewika Ved sa najprv roziiid ! Vyriesis aktualny nefunkcny vztah. To by mal byt krok c.1

lindous
3. nov 2023

To že ide s niekým na rande, neznamená že niekoho má a že ti je to povinný hneď zavesiť na nos, keď sám nevie ako to ešte dopadne... navyše ktovie ako to je naozaj, keď to je info so zdrojom "niekto povedal"... naozaj najskôr vyrieš svoj nefunknčný vzťah, uvidíš ako sa "kamoš" prejaví, keď budeš nezadaná... a hlavne nerieš a nevyčítaj čo on robí, kým nie len, že nerandíte, ale a ty si ku tomu ešte aj zadaná, nemá voči tebe žiadnu povinnosť ani záväzok, môže sa stretávať s kým chce a nemusí ti o tom nič hovoriť