Už to medzi nami nefunguje: Čo robiť?
Ahojte čo mam robit poradte mi ja už neviem
Mam prietela uz to nefunguje medzi nami
Uz to je zvyk ...
Poznam chalana 7rokov piseme si pozval ma na večeru a k nemu domov stále sa pyta či som sním
on nikoho nema ,hovori kamarátovi nech sa na mna pyta pobil sa koli mne zastal sa ma .ked niesom v robote píse mi kde som,ze.on tam je a ja nie a ze mam prist aby sme sa videli
A zrazu mi povedali iný ze ide prec s novim objavom
Nechapem neviem čo mam robit
Zatajuje ju.m
Uz sa niekto ocitol takej sitauácie?
Tolke roky sa o teba usiloval a ty nic, tak pochopil, ze je to zbytocne a nasiel si inu, pristupnejsiu.
Ja som sa v tom stratila. Hú is hú? S jedným chodíš, druhý ťa balí a tretí ti povedal, že druhý si našiel inú?
Ach staré dobré pubertálne časy.🙂Ked každý ďalší ,,objav" bol lepší ako ten predchádzajúci.Treba dospieť autorka a rozum príde snáď potom aj sám.A pravopis snáď tiez
@vewika tak ked ti to s priatelom nefunguje, preco si s nim? Ked si namotana na toho druheho, preco si s priatelom? Teraz uz asi ten druhy nema zaujem, nasiel si inu. Aj to sa stava. Mala si sa rozhybat, teraz uz zbytocne places nad rozliatym mliekom. Dobre ti robilo, ked ta obletoval, teraz si naondena, ze obletuje inu, vsak? Uz ta nechce. Bodka.
A čo chceš vlastne riešiť? To že ti to nefuguje s priateľom? Toho "kamoša", ktorý ťa zjavne chce alebo aspoň chcel, keď ťa volá na večeru, chodí sa tebou do roboty a vypisuje ti máš radšej ako kamaráta a chcela by si viac alebo ti len začalo vadiť, že to rozhral aj s inou? A jeho ďalší kamoš ťa balí tiež?
Načo riešiš 3 ďalšie vzťahy či koľko?
@januska12323 no lebo treba mat otvorene aj zadne vratka...
Asi nerozumel tvojim spravam, ked si mu odpisovala a vyskytla sa nejaka nezadana ... Co mas robit? Najskor sa rozid so starym, potom ries noveho.
To že ide s niekým na rande, neznamená že niekoho má a že ti je to povinný hneď zavesiť na nos, keď sám nevie ako to ešte dopadne... navyše ktovie ako to je naozaj, keď to je info so zdrojom "niekto povedal"... naozaj najskôr vyrieš svoj nefunknčný vzťah, uvidíš ako sa "kamoš" prejaví, keď budeš nezadaná... a hlavne nerieš a nevyčítaj čo on robí, kým nie len, že nerandíte, ale a ty si ku tomu ešte aj zadaná, nemá voči tebe žiadnu povinnosť ani záväzok, môže sa stretávať s kým chce a nemusí ti o tom nič hovoriť

všetci sme sa ocitli v takej situácii. nikto neviem co mame robiť. 🙂