V akom veku ste mali prvého priateľa?
V akom veku ste mali prvého priateľa? Koľko vám to vydržalo?
@anonym_autor v 15tich sme sa spoznali - bola to láska ako hrom, blesk z jasného neba,
v 17tich začali spolu chodiť / tak naozaj /,
v 20tich mali svadbu a teraz je to skoro 22 r. / po svadbe / čo sme - ❤
15, boli sme spolu takmer rok.
14, pár týždňov
14 a trvalo to mozno 3 mesiace ani neviem presne ale moc ma to nebavilo.
13r a trvalo to asi týždeň 😁
Mala som 15, chodili sme spolu skoro rok, ale dostali sme sa max. po bozkavanie.
Prvy vazny vztah so vsetkym 21 a sme spolu 15 rokov, uz ako manzelia.
V 24 a 2r
Mala som asi 16 a pol roka, vydržalo nám to približne 31 rokov, kým na nevymenil za mladšiu
@anonym_autor v 23, už sme 16 rokov manzelia
18 trvalo to od mája do konca októbra
14 a sme spoli doteraz ( 21rokov)
17 eokov bozk padol potom v 18 riafny vztah trval 8 rokoc potom rozchod
V 14tich 8mesiacov ,v 15tich 2,5r ,toho som rovno vymenila za súčasného manžela ,spolu sme 19rokov .
Mala som prvú lasku od škôlky po 2.rocnik ZŠ 😊 Chcela som ho inak celu ZŠ.
Vaznejsi vztah - 16 rokov. Ked sa neozyval, nepila som, nejedla. Sme stale spolu 💍🧑🧑🧒🧒
V 14. Boli sme spolu len polroka, ale zaľúbená som bola neskutočne. Rozišli sme sa, dva roky som sa z toho spamätávala.
18 rokov trvalo to 5 rokov ktoré lutujem... Potom od 24rokov 2 roky sme spolu chodili potom svadba a sme stále spolu...
13 boli sme spolu dva roky do mojich 15, potom som sa s nim ja rozisla
V 14, asi dva roky to trvalo, samozrejme, že cez bozkávanie sa sme sa nikdy nedostali. Ale keď ma minulý rok nejakým záhadným spôsobom našiel na FB a pozval ma na večeru, zistila som, že tu, pre ktorú ma nechal, neznášam rovnako intenzívne ako vtedy 🤣🤣🤣 (nás vzťah bol pred desatrociami, takže naozaj dávno. Ale náramne ma obveselilo, že sme dali deťom rovnaké mena. A nie, nemala som ich "odjakživa vysnívané", boli obe vybrané úplne cerstvo. A na večeru som nešla)
13r a trvalo to asi týždeň 😁
@jana_eyre_2 ja rovnako a potom dlho dlho nic🤣
@anonym_autor v 16 a vydržalo do 20 rokov. Potom sa to pokazilo tým, že si ma chcel vziať,ale ja som bola hlavou inde,chcela som cestovať, užívať život a ešte sme študovali na VS.
@anonym_autor v 13 a vydržalo to mesiac
@anonym_autor v 15, vydržalo to 2 roky
V 15,sme spolu 40 rokov
21, v decembri to bude 17 rokov čo sme spolu
21, môj prvý a stále trvá, sme 15 rokov manželia.
16, bolo to nič moc, k ničom.
v 19 -tke asi 6 tyzdnov, hned na to dalsi, asi mesiac a potom som este v 19-tke stretla mojho manzela a s tym som uz 29 rokov
@anonym_autor 12, ale to sme si len pisali listy do 15, vtedy sme spolu zacali chodit.
@anonym_autor ja som mala 15 on 17, boli sme spolu tri roky a dodnes sme priatelia aj keď mame obaja svoje vlastne životy. Prvá láska je taká ina než tie ostatne a v nás to zanechalo len to pekne.

14 a bola to letná láska cez prázdniny ale nemyslím si že to bol ako reálny vzťah... potom od 15 a sme spolu doteraz, je nám 23