Vadilo by vám, keby sa vaše dieťa kamaráti s chudobným dieťaťom?
Vadilo by vam aby sa vase dieta kamaratilo s chudobnym dietatom?
Preco by mi to malo vadiť?
Nie. Pre deti je podla mna obohacujuce stretavat sa s rozlicnymi ludmi od malicka v zmysle, rozne kultury, rozne zazemie. Ale z nas v satelitoch bratislavy hadam ani chudobne deti nie su.
Nie. Pre mňa je dôležitejšie skôr to, či je dieťa dobre vychované.
co je pre teba chudoba? aj ty si pre niekoho -obycajna ,mozno chudobna a mozno divna ..a napriek tomu ak mas neake deti tak maju kamaratov.. ja niesom bohata a niesom myslim ani chudobna-sme priemerna rodina a nikdy som nevidela ucty dcerinych kamataiek ... teda ich rodicov .. vadilo by mi ak by sa povysovali,kradli si veci alebo podobne .. ale ak je raz niekto slusny tak nemam mat dovod aby sa nestretavali
Nie, nevadilo. Ale ak je tvoje dieťa po tebe, zrejme by mi vadilo, ak by sa moje kamáratilo s tvojim, pretože tu zrejme niekto možno má peniaze, ale ani náhodou dobrý charakter.
Nie, prečo?
Nevadilo, pokiaľ by bolo slušne a výchovné. A nevadilo by mi keby sa kamaráti aj s bohatým pokiaľ by bolo slušne a výchovane.
A kľudne môže byť to dieťa biele, čierne, žlté alebo fialové, a takisto môže byť z úplnej, neúplnej hetetosexualnej ci homosexuálne rodiny pokiaľ bude slušne a vychovane
No už sa ani nečudujem že niektoré deti sú také arogantné, že rozrežú spolužiakovi tenisky len preto že nie sú značkové - keď majú takýchto rodičov......určite je lepšie mať chodobného kamaráta ako bohatého "zmrda"čo nevie čo od dobroty.....
Nie, nevadilo a tebe by vadilo keby sa B.Kolára dieťa hralo s tvojim ?
Nechápem takéto otázky, chudobný alebo bohatý je upne jedno záleží na tom aký je to človek a nie co ma a nemá .
Nie, a kamarati sa. Kazdy rok mu platime obecny tabor- inak by nesla cele leto nikde. Vobec nikde.
Inak ja netuším kto okolo dceri je chudobný/ bohatý...
Toto je otázka 🙄. Môj syn má kamošov, ktorých rodičia sú na tom aj horšie finančne, aj lepšie ako my. Nikdy som to neriešila, že s tým, čo majú menej sa nemá kamarátiť, veď ako by som mu to akože vysvetlila 😳🤔S jedným z nich sa kamarátia od škôlky, teraz sú siedmaci. Ktovie, možno aj ony nás považujú za chudobných 🤣
Neskumam majetkové pomery synovych kamarátov, je mi jedno, akej sú farby pleti, vierovyznania, hlavne nech nie sú v nejakých gangoch a vedia sa slušne spravať.
a tebe autorka? smutne ze sa niekto musi nieco taketo aj pytat
@sheila121 akú súvislosť má pivný pupok s bavorakom? Treba mať nejaký konkrétny vzhľad, aby človek mohol jazdiť na bavoraku? Či keď ma niekto pupok mal by chodiť v starej škodovke, či aké konkrétne auto si má “napasovať” k pupku?
Pýtam sa, lebo mám BMW, nos nemám na Eiffelovej veži a chodi na ňom aj môj muž, ktorý už nejaký náznak pupku v jeho takmer 50ke má. Keďže maká v robote často aj 12 hodín denne nemá čas, ani chuť utekať ešte niekde do gym formovať si postavu.
Nemám šajnu o majetkových pomeroch kamarátov mojich detí. Je mi to u prdele... Takže nie, nevadilo. Po b) pojem "chudobný" a "bohatý" je taaaaak subjektívny... (Keď sa len obzriem po našej najbližšej rodine...😂)
Nevadilo, pokial je dieta slusne a rozumeju si nech sa len kludne kamaratia....skor mam zlu skusenost s dievcatkom z dobre situovanej rodiny, ktore u nas zazvonilo ze sa chce hrat... nemalo zakladne hygienicke navyky a to ani ze ruky po zachode si neumylo, nesplachlo zachod a este aj doska bola od ho... ocividne malo nejake crevne potiaze, co som sa ja po nej naupratovala, dezinfikovala vsetko, ze ju otec v takom stave priviedol sa hrat🤦..a ze nabuduce nech pride nasa hrat sa k nim🤦...neexistuje
Jooj, velmi zle polozena otazka.
Tak ako sa pise vyssie, slusne dobre dieta s akymkolvek onalepkovanim je v poriadku. Aj z dietata z chudobnej rodiny vie byt futbalista, umelec, ci projektovy ing.
Ak ale chudobnym myslis dieta zanedbane, spinave, z velmi zlych pomerov, co nema ani pero ani desiatu, vonku sa flaka do tmy lebo nechce ist domov a pouziva blby slovnik rodicov... tak veru by som si vedela aj lepsiu partiu predstavit. A dala by som kamaratstvo do nejakych medzi, aby moje dieta nebolo stiahnute dole. A kto sa tu bude tvarit, ze ani toto by nevadilo, klame.
Počkaj keď toto isté bude riešiť mamička o dosť bohatšia od teba a bude to smerované na tvoje dieťa
Raz sa to chudobne dieta moze mat lepsie ako tie tvoje
To co je pre boha za otazku ?😵💫
Moja ma v skolke kamosku s Down sydromom, cernosku, na ihrisku turkov ,i chude i tlste deti …
Dufam ju vychovam tak Dobre, aby neriesila kto je ako bohaty ,alebo akej farby pleti , a podobne veci….