Vadilo by vám, keby si váš priateľ píše s inými ženami?
Čo to znamená kamarátsky? Sú to ženy, ktoré poznal kamárstky pred Tebou alebo opäť zas cudzia z insta atď, ktorej on napísal a odvtedy sú v kontakte? Počas vášho vzťahu?
S akymi inymi zenami? So zenami z prace, starymi znamymi, alebo s anonymnymi zenami z internetu a zoznamiek?
Nie a ano
S anonymnými ženami
Na internete
To nie sú kamarátky a netolerovala by som to. Mal šukať hlava nehlava pred Tebou a nie hľadať "kamarátky=ergo pokusy o niečo" a robenie tej zlej z Teba. Ale to som ja.
S kamarátkami nevadilo s ne/istým pichom vadilo.
Áno.
@januska12323 Pekne si to dala...na pána a pravdivo😝
vadilo...
Samozrejme že áno.
Áno, presne preto som sa práve pred dvomi dňami rozišla s priateľom. Našla som mu asi pred mesiacom správy s desiatkami žien počas nášho vzťahu. Nie kamarátky- písal im dobre ranko skôr ako mne, dobrú nocku im písal po tom čo mne povedal dávno ze ide spat. Koketovanie, komplimenty, flirtovacky.
Pre neho to boli vraj nevinne kamarátske správy, zistila som ze to robil aj pri bývalej žene… je to chronicky klamár a sukničkár. Všetko popieral až kým som mu tie správy neukázala odfotené ..
Paradoxne som si všimla ze sa k tomu utiekal vždy, keď sme mali medzi sebou nejakú nezhodu, menšiu hádku, proste dusno - ako to vo vzťahu občas chodí. A on namiesto toho aby problémy komunikoval a riešil mna nechával v neistote a išiel si ,,honit” ego za inými.
Nakoniec som ho ešte aj prichytila doma s inou, ktorú takto zbalil a na druhý deň doviedol domov. Presne keď sme mali medzi sebou dusno… nechcem ani vedieť či to nebolo aj niekedy inokedy.
Od takých ruky preč, nikdy sa nezmenia a budú to robiť stále
@enmery áno máš úplnú pravdu. Strašne to boli, aj keď neviem či viac ta zrada alebo to aká naivná a hlúpa som bola ja. A to mal dve deti .. ktoré som za tie roky vzťahu mala rada ako vlastne… aj preto bolo pre mna tak ťažké ihneď to ukončiť. S jednou si zas začal písať.. poprel mi to a este útočil na mna že zas dramatizujem a konspirujem. Neuveríš napísala som jej a potvrdila mi že ju bali, píšu si a že jej povedal že je Single. Keď som bola u neho predvceraom po veci a ukončiť to, spýtala som sa ho na to do oči.. a bez mihnutia oka mi povedal že nie nepíše si s ňou.
Ale dobre, utvrdilo má to že robím správnu vec.
A co ti dava istotu, ze aj ty si priatelka a nie len dalsia z jeho zoznamu z adresara? 😐
Ako sa da dostat do vztahu s pisatelom?
Ano vadilo.
načo ďalšia takáto téma? Je ich tu milión, vyhľadaj si ich a máš odpovede
Ano, nech sa so mnou rozprava

nie