icon

Vekový rozdiel 11 rokov

31. aug 2025

co si myslite o vekovom rozdiele 11 rokov vo vztahu ? zena 25 chlap 36 … ak si rozumejú

anonym_d69436
31. aug 2025

@anonym_autor My sme plus mínus rovnako, čo ta zaujíma?

anicka332
31. aug 2025

Začiatky fajn ale po rokoch je to už cítiť dosť.Ono záleží aku ma aj povahu.
Medzi nami je rozdiel skoro 13 rokov a 13 rokov spolu.
Ono je to 50 na 50

autor
31. aug 2025
@anonym_d69436

@anonym_autor My sme plus mínus rovnako, čo ta zaujíma?

@anonym_d69436 ide o moju mladšiu sestru .. ja mam 28 a moj priatel ma 30, nikdy som nemala o tolko staršieho partnera .. viem ze sa spoznali uz ked ona mala 19 a on 30, pracovali spolu, viem ze sa aj stretávali ale neviem ci vtedy medzi nimi nieco bolo … potom mala 4 roky vztah s rovesníkom a teraz som zistila ze zas sa s tym chlapom stretáva, len neviem ci to nieje uz vela tych 11 rokov.. viem ze si rozumejú a maju sa radi no len ci to ma nejaku budunoct ..

zuzulka558
31. aug 2025

12 rokov a úplná pohoda, rovnako sme,, naladený,, vlastne stále spolu rovnaké záujmy

prasiatko30
31. aug 2025

Jedna sa o sestrinho frajera a tebe to vadi??

autor
31. aug 2025
@prasiatko30

Jedna sa o sestrinho frajera a tebe to vadi??

@prasiatko30 nie nie, nevadi, sme ako najlepsie kamosky, ak je ona stastna som aj ja 🙂 len som chcela nejaky nazor nato, ci mate skusenosti s takymto vekovým rozdielom, nechcem aby sa sklamala …

stellarstar
31. aug 2025
@anonym_autor

@prasiatko30 nie nie, nevadi, sme ako najlepsie kamosky, ak je ona stastna som aj ja 🙂 len som chcela nejaky nazor nato, ci mate skusenosti s takymto vekovým rozdielom, nechcem aby sa sklamala …

@anonym_autor medzi mnou a partnerom je tiež 11 r rozdiel

autor
31. aug 2025

je mi divne ze ju ťahal uz vtedy po vonku ako 19rocnu, 30tnik vtedy … ci ju nechce len vyuzit alebo co

ibatanecnica
31. aug 2025

@anonym_autor kamaratka ma 10rocny a uz to citi. Ona 50 a on 60tku na krku. On uz chce mat doma klud a tak chodi vsade sama. Zo vsetkeho je unaveny vsetko mu lezie na nervy.... druha ma rozdiel 11 rokov. Tetaz ma 55 a on 66. Tiez honuz nikam nedostane. Zacali byt takito uz okoko 50tky. Takze cez 10 rokov maju kazdynuz svoj program. S kamoskami cestujeme a ich muzi zostavaju doma

ivanaks
31. aug 2025

Mám manžela staršieho o 12 rokov. Sme spolu 15 rokov a aj názorovo sme si blízki. Isteže, postupom času a s pribúdajúcim vekom sa môže stať, že on už bude vládať menej (a nemyslím tým (iba) v posteli), ale aj sestra bude starnúť a bude možno chcieť v piatok večer radšej oddychovať na gauči pri TV, ako ako behať po baroch... Keď sa manželovi nechce ísť niekam na výlet atď., zbalím syna a ideme bez neho. Nám to tak všetkým vyhovuje. My so synom si užijeme výlet podľa vlastných predstáv (aj s aktivitami, ktoré by manžel "nerozdýchal", lebo on je taký opatrnejší), a manžel si užíva, že je doma sám a môže si poleňošiť. 🙂

prasiatko30
31. aug 2025

A preco nenecas tvoju sestru nech sa rozhodne??? Nechapem ten negativny zaujem o neho tak hadam tvoja sestra ma nejake kriterium

anonym_d69436
31. aug 2025

Nechcem byt zlá, ale aj keď sa ti to páči/nepaci, je to vec tvojej sestry. Ona s ním bude žiť, nikto iný.
A za mna je to zatiaľ v poriadku. S rovestnikmi som si nikdy nerozumela, prišli mi ako deti čo len hrajú počítačové hry. Predtým som chodila s o 5rokov starším odo mna, nevedel čo chce, či chce rodinu, čo chce od života a tak to aj skončilo (vtedy mal 29). Potom som stretla môjho manžela a ten presne vedel čo chce od života, čo sú jeho priority, rozumeli sme si od začiatku. Rovnaké ciele. Momentalne mame spolu dve deti, ktoré milujeme. Jedine čo by som vytkla, ze pracuje dlho, ale som momentalne na RD a doba je ťažká- a to nie je vec ani veku vlastne..Akurat ze oproti mne si muž potrebuje trochu pospať po obede.

autor
31. aug 2025
@anonym_d69436

Nechcem byt zlá, ale aj keď sa ti to páči/nepaci, je to vec tvojej sestry. Ona s ním bude žiť, nikto iný.
A za mna je to zatiaľ v poriadku. S rovestnikmi som si nikdy nerozumela, prišli mi ako deti čo len hrajú počítačové hry. Predtým som chodila s o 5rokov starším odo mna, nevedel čo chce, či chce rodinu, čo chce od života a tak to aj skončilo (vtedy mal 29). Potom som stretla môjho manžela a ten presne vedel čo chce od života, čo sú jeho priority, rozumeli sme si od začiatku. Rovnaké ciele. Momentalne mame spolu dve deti, ktoré milujeme. Jedine čo by som vytkla, ze pracuje dlho, ale som momentalne na RD a doba je ťažká- a to nie je vec ani veku vlastne..Akurat ze oproti mne si muž potrebuje trochu pospať po obede.

@prasiatko30
@anonym_d69436
samozrejme ze necham na nu nech sa rozhodne, ja jej do toho nekecam, len nechcem aby sa zas sklamala kedze jej predošlý vztah neskočil dobre .. + ako pises, bol rovesnik, viac sa zaujímal o pc hry a o kamaratov ako o nu.. ale poznam skúsenosť kamarátky, ta si nasla o 10 rokov staršieho ked bola este mlada, ona zalubena po usi chcela normalny vztah, on ju využíval len na sex a potom jej povedal ze je pre neho moc mlada na vztah a uz sa jej neozval a to sa ťahali rok … ale asi je to o cloveku

bobaas
Autor odpoveď zmazal
sevrin
31. aug 2025

Myslel som si, ze vekový rozdiel nie je problém, divím sa koľko ľudí to zvykne stále preberať. Samozrejme plus mínus ~10 rokov, nie 30.

anonym_b954d9
31. aug 2025

Autorka napíšem ti z iného súdka. Mala som takýto veľký vekový rozdiel. Presne som mala malo rokov. A áno po tejto skúsenosti mi už pripadá zvláštne keď ma 30tnik záujem o 20 ročné dievča...

anonym_15d850
31. aug 2025

Medzi mojimi rodičmi je 11 rokov. Keď sa spoznali, mama mala 22 a otec 33 rokov. Tento rok mali 30te výročie svadby. Ale je pravda, že ten vekový rozdiel tam cítiť. Hlavne v tom, že otec je už skoro 2 roky na dôchodku a mama pôjde tak za 12 rokov.

isis234
31. aug 2025

Vek je len číslo. Záleží či majú rovnaké záujmy. Vedia spolu komunikovať.

mergimar
1. sep 2025

@anonym_autor Mama mala 23 a otec 41 keď sa spoznali. Manželmi boli až kým otec ako 76 ročný pred 13 rokmi neumrel. U nich 18 ročný vekový rozdiel nebol problém. Otec vyzeral na svoj vek veľmi dobre. Do poslednej chvíle bol oveľa vitálnejší ako mama. Taký neposed. A ženy sa za ním otáčali. Takže za mňa vekový rozdiel nie je prekážkou.

mergimar
1. sep 2025

@anonym_autor A ešte by som dodala, že minule sme sa s mamou na túto tému bavili. Povedala, že keby si mohla vybrať, znovu by sa za neho vydala.

anonym_15d850
1. sep 2025
@mergimar

@anonym_autor Mama mala 23 a otec 41 keď sa spoznali. Manželmi boli až kým otec ako 76 ročný pred 13 rokmi neumrel. U nich 18 ročný vekový rozdiel nebol problém. Otec vyzeral na svoj vek veľmi dobre. Do poslednej chvíle bol oveľa vitálnejší ako mama. Taký neposed. A ženy sa za ním otáčali. Takže za mňa vekový rozdiel nie je prekážkou.

@mergimar áno, aj môj otec vyzerá dobre, ľudia mu tipujú o 5-6 rokov menej, než má. A tiež je vitálnejší ako mama, neposed, celý život sportoval, až tesne pred 60tkou začal mať nejaké zdravotné problémy. No mame začali prvé už na prahu 40tky.

123profil321
Autor odpoveď zmazal
anonym_15d850
1. sep 2025
@mergimar

@anonym_autor A ešte by som dodala, že minule sme sa s mamou na túto tému bavili. Povedala, že keby si mohla vybrať, znovu by sa za neho vydala.

@mergimar áno, aj moja to tiež povedala, ale rozvádzať sa nechce. U našich ide o to, že otec sa v niektorých veciach zmenil, nie je zlý, ale akoby si neuvedomoval vážnosť niektorých vecí, má pocit, že má stále 30. Ale nechcem veľmi zachádzať do konkrétností, je to ich súkromie.

anonym_15d850
1. sep 2025

Ešte by som dodala, že ako bolo hore spomenuté, vek je len číslo. Aj v 30-ročnom vekovom rozdiely to môže klapať. Dôležité je, či majú tí dvaja rovnaké alebo aspoň podobné hodnoty, názory, pohľad na svet, vedia sa dohodnúť, občas ustúpiť, robiť kompromisy, či si jeden druhého vážia, dokážu sa pochopiť...

danieli
1. sep 2025

Rozdiel sice len 9 rokov, ale 20 spolu, no moj by strcil do vrecka 30-tnikov, hoci ma blizsie 50-ke, ma mlade inovativne zmyslanie, este niekedy ja som pri nom “stara” baba😂

anonym_93c0c1
5. sep 2025

Mám 40,priateľ 52, sme spolu 10 rokov.A áno ,po 50 tke vidno rozdiel.Ja som ,, živá,,,,on už chce svoj kľud..... Snaží sa mi poddať,ale vek nepustí.A áno aj v posteli.Žiarli ako pes,hlavne keď sme niekde na nákupoch,a sú tam mladší chlapi ,podotýkam ,že na svoj vek vyzerá dobre,oblieka sa super,takže ja som spokojná...I keď niekedy,sa vieme pohádať ,a v hneve mu poviem,že sa správa ako dedo.