Veľký stres pred prvým stretnutím
Ahojte s jedným chalanom si píšem 3 týždne a dnes sa máme stretnúť...veľmi sa hanbim a to mám 23 rokov som jednoducho taká 🤦🏼♀️ bojím sa, že sa mu nebudem na živo páčiť..
A možno sa on Tebe nebude naživo páčiť a čo?Idete sa záväzne brať?Nie. Vo všetkom to takto v živote chodí.
nechoď a máš vybavené 😀😄 len ono tieto online stretká a vykecávačky nie sú pre každého.Ja keby mám mať z toho stále takéto nervy tak kašlem na to.A hlavne si myslím netreba zavádzať a dávať pravdivú foto na net nie s kdejakými filtrami a tak.To človeka nahnevá asi najviac keď sa riadne z fotky na živo ani nepodobá.Potom sa netreba diviť ani krachu po takom stretku aj keby si máte trebárs čo povedať
🤔
...ak by sme to nenazvali "rande", nebol by žiaden stres 😉
Pod pojmom "rande" sú nejaké očakávania a z toho plynúci stres, ".. čo ak".
Takže všetci "kašlime" na rande, ale berne to ako obyčajné stretnutie dvoch ľudí, kto sa stretli, zoznámili alebo si vzájomne rozumejú cez písmenká 😉
...nejde o nič, stretnutie dvoch ľudí pri káve, čaji, zmrzline, obyčajný pokec. A ak vas stretnutie naplní dobrým pocitom príjemnej spoločnosti tak sa stretnete opäť... a opäť, ... a opäť až si ani neuvedomíte, že ste vo vzťahu 😉
...nekomplikujme si zbytočne život 😉
Všetkým príjemné stretnutia, buďte vždy sami sebou, nebojte sa chvíľ ticha a bavte sa o hoci čom... 😉
no co ako to dopadlo?
Tu som si spomenula na moje prvé stretnutie s už manželom.
Ešte som ho len z diaľky videla a mo ja prvá myšlienka. ,,tomu sa určite nebudem páčiť "
Keď som sa po čase spýtala co si o hneď ako prvé pomyslel,povedal:
,,tej sa určite nebudem páčiť "
🤣🤣
Sme spolu 16 rokov,dve deti.a nik nám neverí keď povieme ze sme sa ešte nepohadali.
Takže treba len skúsiť a raz to vyjde.
V mladosti si zažila odmietnutie, alebo posmešky ktoré si si vzala príliš k srdcu a ovplyvnili ťa. Predstáv si tú situáciu znova a povedz si, že to hovorili o sebe. Ty nemáš čo stratiť, ty ideš za seba a ponúkaš najlepšie čo máš.. samú seba, ak sa neolanuješ hrať na niekoho iného,, ak tuto hru rozohráš, je koniec už na začiatku.. zamyslí sa a buď k sebe úprimná 🙂. Držím palce v prekonaní vlastných predsudkov 👍

Mňa to iste ochvilu čaká a tiež zažívam to iste