icon

Veľký stres pred prvým stretnutím

4. júl 2025

Ahojte s jedným chalanom si píšem 3 týždne a dnes sa máme stretnúť...veľmi sa hanbim a to mám 23 rokov som jednoducho taká 🤦🏼‍♀️ bojím sa, že sa mu nebudem na živo páčiť..

janka6167
4. júl 2025

Mňa to iste ochvilu čaká a tiež zažívam to iste

enmery
4. júl 2025

A možno sa on Tebe nebude naživo páčiť a čo?Idete sa záväzne brať?Nie. Vo všetkom to takto v živote chodí.

liusa82
4. júl 2025

nechoď a máš vybavené 😀😄 len ono tieto online stretká a vykecávačky nie sú pre každého.Ja keby mám mať z toho stále takéto nervy tak kašlem na to.A hlavne si myslím netreba zavádzať a dávať pravdivú foto na net nie s kdejakými filtrami a tak.To človeka nahnevá asi najviac keď sa riadne z fotky na živo ani nepodobá.Potom sa netreba diviť ani krachu po takom stretku aj keby si máte trebárs čo povedať

kikusenka1
4. júl 2025

Jaaaaaj dievčatá. Pamätám si na tie časy, užívajte si. Keď sa mu nebudete páčiť, príde iný. A možno sa dotyčný nebude páčiť vam. Držím palce @janka6167 a @autor❤️

michal_dr
4. júl 2025

🤔
...ak by sme to nenazvali "rande", nebol by žiaden stres 😉
Pod pojmom "rande" sú nejaké očakávania a z toho plynúci stres, ".. čo ak".

Takže všetci "kašlime" na rande, ale berne to ako obyčajné stretnutie dvoch ľudí, kto sa stretli, zoznámili alebo si vzájomne rozumejú cez písmenká 😉

...nejde o nič, stretnutie dvoch ľudí pri káve, čaji, zmrzline, obyčajný pokec. A ak vas stretnutie naplní dobrým pocitom príjemnej spoločnosti tak sa stretnete opäť... a opäť, ... a opäť až si ani neuvedomíte, že ste vo vzťahu 😉

...nekomplikujme si zbytočne život 😉
Všetkým príjemné stretnutia, buďte vždy sami sebou, nebojte sa chvíľ ticha a bavte sa o hoci čom... 😉

mirola
5. júl 2025

no co ako to dopadlo?

lulubinka
5. júl 2025

Tu som si spomenula na moje prvé stretnutie s už manželom.
Ešte som ho len z diaľky videla a mo ja prvá myšlienka. ,,tomu sa určite nebudem páčiť "
Keď som sa po čase spýtala co si o hneď ako prvé pomyslel,povedal:
,,tej sa určite nebudem páčiť "
🤣🤣
Sme spolu 16 rokov,dve deti.a nik nám neverí keď povieme ze sme sa ešte nepohadali.
Takže treba len skúsiť a raz to vyjde.

slaskou1975
5. júl 2025

V mladosti si zažila odmietnutie, alebo posmešky ktoré si si vzala príliš k srdcu a ovplyvnili ťa. Predstáv si tú situáciu znova a povedz si, že to hovorili o sebe. Ty nemáš čo stratiť, ty ideš za seba a ponúkaš najlepšie čo máš.. samú seba, ak sa neolanuješ hrať na niekoho iného,, ak tuto hru rozohráš, je koniec už na začiatku.. zamyslí sa a buď k sebe úprimná 🙂. Držím palce v prekonaní vlastných predsudkov 👍