Verili by ste mu po víkende s ex priateľkou?
Priatel bol s ex priatelkou na vikend na chate, zaprisahava sa,ze spolu nic nemali. Ani jedna pusa ze nepadla. Verili by ste takej kravine?? Ja neverim. Podotykam,ze tam boli sami dvaja.
Ja som vcelku tolerantná, ale toto nie niečo čo by mi vadilo, aj ak spolu naozaj nič nemali, už len to, že spolu podnikli výlet, chatu, sami dvaja by bolo pre mňa za hranicou...
Úprimne, stači že bol na chate sám s ex a vzťahu by bol koniec. To či padla pusa alebo niečo viac je už iba taký doplnok. Ale teda k otázke: nie neverila. Otázka na neho: prečo na tú chatu išiel?
nejde o to ci by som verila alebo nie..ale nema co ist na chatu sam s ex.. sa ho spytaj ako by sa citil on keby si to spravila ty ... uz by som s nim nebola
@anonym_autor Tak určite nič nebolo. Sami dvaja na chate.. tam určite aj diviaky behali od strachu, aké zvuky sa šírili z chaty v noci. 😅😀
Prečo boli spolu na chate ? Nie neverila by som .
@parvinka0001 no lebo sa nudil a nemal iny program
Ja som vcelku tolerantná, ale toto nie niečo čo by mi vadilo, aj ak spolu naozaj nič nemali, už len to, že spolu podnikli výlet, chatu, sami dvaja by bolo pre mňa za hranicou...
@anonym_6505a3 tiez si vravim,ze to je koniec
Sami dvaja na chate 😃 Co riesis, karty hrali.
Úprimne, stači že bol na chate sám s ex a vzťahu by bol koniec. To či padla pusa alebo niečo viac je už iba taký doplnok. Ale teda k otázke: nie neverila. Otázka na neho: prečo na tú chatu išiel?
@anonym_baa12b vsak to, to je klinec do rakvy. Pisala som vyssie.
nejde o to ci by som verila alebo nie..ale nema co ist na chatu sam s ex.. sa ho spytaj ako by sa citil on keby si to spravila ty ... uz by som s nim nebola
@anonym_044dda ale ved nech sa chatuje, uz mi je to sum a fuk :D
@anonym_autor Tak určite nič nebolo. Sami dvaja na chate.. tam určite aj diviaky behali od strachu, aké zvuky sa šírili z chaty v noci. 😅😀
@jblheart presne 😄akoze nasrana som bola poriadne, ale vlastne, aj som niečo podobne cakala
Sami dvaja na chate 😃 Co riesis, karty hrali.
@anonym_96cd24 jasne, cudujem sa,ze mi nepovedal,ze tam hrali zolika rovno.
@anonym_autor nudil ??? Čo ma 17 rokov ??? Kopnúť do zadku aj keď zaslúžil by si skôr do ....
@anonym_autor a ty prečo nešla?
@anonym_autor este nepocul o netflixe? 😂😂
To co je za vyhovorku? Trapko
to sa ti priznal priateľ?
nie, neverila by som. vlastne už by ma ani nezaujímal.
Že sa nudil? Vy ste ešte pubertiaci alebo kde si narazila na takýto kus?
@anonym_autor a ty prečo nešla?
@anonym_891a32 myslis,ze ma volali hej 😂
@anonym_autor este nepocul o netflixe? 😂😂
To co je za vyhovorku? Trapko
@anonym_210198 mne to nevrav, suhlasim, výhovorky ako soplave decko
to sa ti priznal priateľ?
nie, neverila by som. vlastne už by ma ani nezaujímal.
@anonym_cd5148 priznal, ale tahala som to z neho
@anonym_baa12b moja zlatá, bodaj by. Ma tak minimalne 20+ od puberty...
@anonym_baa12b kamarátov kamoš
@anonym_autor 🤣
@anonym_baa12b moja zlatá, bodaj by. Ma tak minimalne 20+ od puberty...
@anonym_autor za takým ti ani ľúto nebude. Ber to pozitívne.
@anonym_autor 🤣
@enmery presne tak na smiech, ale skor mi pride smutne,ze zo mna robi pindu.
@anonym_autor za takým ti ani ľúto nebude. Ber to pozitívne.
@anonym_baa12b za nim nie, ale za tými zabitymi rokmi áno
nudí sa, tak ide na chatu s ex a nie s frajerkou. alebo by to bolo naopak - ex už nie je ex a ex je tá čo doteraz nebola ex 😏
@anonym_autor ako si to zistila?
Ty nemas chatu, na ktoru by sa chodil nidit? 😂😂
@anonym_autor Ja dufam, ze toto je nedorozumenie a on sa priznal k chatovaniu a ty si pochopila, ze bol s nou na chate? Inak absurdita. OMG, pises o stratenych rokoch, to po kolkych rokoch sa stretol s ex? Ako by sa on citl ak by si sla na chatu s tvojim ex potakomky a povedala by si mu, ze ste sa len celu noc rozpravali. Ale rozpravat ste sa mohli aj cez mobil, ze?
Prečo tam boli len oni ?to je nejaké divné ....No neverila by som ani ja že tam.hrali karty iba

Prečo boli spolu na chate ? Nie neverila by som .