Veríte na pravú lásku v dlhodobých vzťahoch?
Nemusím veriť, mam
Čo všetko tolerujete pri tej láske svojmu partnerovi a on vám?
Roky sa o nu pokusam, jeden vztah v manzelstve skonceny rozvodom kvoli peniazom, dalsi o cosi kratsi skonceny skrz neveru, oba zo strany zien.
Ale stale som pri tom istom, verim a dufam, aj napriek tomu, ze nic neprichadza...
@autorka Ja môjmu mužovi tolerujem, že si urobí takú veľkú guľu z pyžama a hodí to do šatníka 🤷🏼♀️
Pre mňa pravá láska sa ukáže v tých časoch krízy, kedy by bolo najľahšie vybodnut sa na druhého a začať nový "dokonalý" vztah, namiesto súdržnosti a práce na sebe, na vzťahu. Samozrejme, ono to funguje, len keď je to vzájomne, ked iba jeden miluje a pracuje na vzťahu, tak to nestačí. A aj v čase krízy mat uctu voči druhému a veriť, že to spolu prekoname, aj keď teraz nám nie je spolu najlepšie.
Ano
Ano, uz 17r ♥️
Ako tolerovať,však každý je iný ,to ,že niekto ma inú povahu a iné zvyky ako ja ,to neznamená tolerovať ,ale uvedomiť si ,že každý je iný
@milos81 nič konkrétne. Pýtam sa všeobecne, lebo každému môže vadiť/liezť na nervy niečo iné, ale z lásky to je ochotný tolerovať. Niekto napríklad aj neveru, ale to už je silný extrém.
@minenkaa každý je iný, ale sú rôzne zlozvyky. Ja neviem. Tu nejde o to, aby bol niekto rovnaký ako ten druhý. Ide o to, že či vieš tak ľúbiť, že aj nejaké veľká vec, ktorá pri inom človeku veľmi vadí, tak tej svojej láske budeš tolerovať.
Však ak mi na niekom niečo veľké vadí ako s ním môžem žiť,to je len do času a potom čo
Verim, aj ked mne moje manzelstvo nevyslo. Ale ja som si nevybrala spravneho muza, bola som mlada a myslela som si, ze vyzor a dobry sex je vsetko.
Nevedela som este, ako ma laska vyzerat.
A to som ani nevedela, ze ten sex bol fakt podpriemerny.
U mňa určite áno. Sme spolu 16 rokov a nemenila by som. Naša láska rokmi dozrieva...a dovolím si tvrdiť, že je to oveľa krajšie ako na začiatku ☺️. Aj keď boli samozrejme aj ťažké chvíle, vždy sme sa snažili a aj sa snažíme držať jedného hesla: " Chcem, aby ti bolo pri mne dobre..."
Samozrejme že verím, mám ju♥️V dobrom aj zlom, v zdraví aj chorobe...v našom prípade overené už x krat
Sme spoli 15r a realnym faktom je, ze na vztahu trba pracovat stále. Tak ako sa osobnosť vyvyja v case tak sa musi vyvyjat aj ten spoločný vztah. Predtym som mu napr. tolerovala vysoke pracovné nasadenie. Po narodení syna sme ale postupne pracovali na nejakej forme life-work balance. A ked dvaja chcu spolu pracovať, majú k sebe úctu (obyčajná ľudská ucta) a vazia si jeden nadruhom svoj diel vo vztahu tak sa da vela prekonať. A môžem poveda, ze mame pekne manželstvo.
Verím
samozrejme, ja ju žijem viac ako 25 rokov 😍
Ja asi za lasku povazujem nieco ine ako Ty, autorka 🤔
Pravá láska - čo to je? Neexistuje.
Je viac tých ,čo by mohlo byť partnerom
Je to vždy o náhode , o rozhodnutí...(Samozrejme zapracuje chémia,to že sa mi človek páči,priťahuje,máme spoločny či podobný hodnotový rebrík, záujmy...)
A neskôr o spoločnom rozhodnuti toho človeka mať rád,ctiť si,tešiť ho, prejavovat naklonnost fyzickú a psychickú ,a hlavne ťahať stále ten vzťah.A nie len vzťah ale pomáhať si navzájom nie len mentalne...
Ak ten vzťah ťahá len jeden a druhý sa vezie,tak to nevedie nikam.
Netolerujem vo vzťahu klamstvo, ponižovanie, kritizovanie, arogantné správanie , nekomunikaciu až ticho ,chladné a žiadne prejavy fyzickej a psychickej naklonnosti,naprieky robenie ,neveru.

Samozrejme