icon

Veríte na pravú lásku v dlhodobých vzťahoch?

28. feb 2025
kavasmliekom
28. feb 2025

Samozrejme

minenkaa
28. feb 2025

Nemusím veriť, mam

autor
28. feb 2025

Čo všetko tolerujete pri tej láske svojmu partnerovi a on vám?

milos81
28. feb 2025

Roky sa o nu pokusam, jeden vztah v manzelstve skonceny rozvodom kvoli peniazom, dalsi o cosi kratsi skonceny skrz neveru, oba zo strany zien.
Ale stale som pri tom istom, verim a dufam, aj napriek tomu, ze nic neprichadza...

milos81
28. feb 2025

@autorka musis klast priame otazky, mam pocit, ze mas na mysli cosi konkretne, vsak ?

denkabemommy
28. feb 2025

@autorka Ja môjmu mužovi tolerujem, že si urobí takú veľkú guľu z pyžama a hodí to do šatníka 🤷🏼‍♀️

bolarazjedna
28. feb 2025

Pre mňa pravá láska sa ukáže v tých časoch krízy, kedy by bolo najľahšie vybodnut sa na druhého a začať nový "dokonalý" vztah, namiesto súdržnosti a práce na sebe, na vzťahu. Samozrejme, ono to funguje, len keď je to vzájomne, ked iba jeden miluje a pracuje na vzťahu, tak to nestačí. A aj v čase krízy mat uctu voči druhému a veriť, že to spolu prekoname, aj keď teraz nám nie je spolu najlepšie.

domkakvet
28. feb 2025

Ano

euka210
28. feb 2025

Ano, uz 17r ♥️

minenkaa
28. feb 2025

Ako tolerovať,však každý je iný ,to ,že niekto ma inú povahu a iné zvyky ako ja ,to neznamená tolerovať ,ale uvedomiť si ,že každý je iný

autor
1. mar 2025

@milos81 nič konkrétne. Pýtam sa všeobecne, lebo každému môže vadiť/liezť na nervy niečo iné, ale z lásky to je ochotný tolerovať. Niekto napríklad aj neveru, ale to už je silný extrém.

autor
1. mar 2025

@minenkaa každý je iný, ale sú rôzne zlozvyky. Ja neviem. Tu nejde o to, aby bol niekto rovnaký ako ten druhý. Ide o to, že či vieš tak ľúbiť, že aj nejaké veľká vec, ktorá pri inom človeku veľmi vadí, tak tej svojej láske budeš tolerovať.

minenkaa
1. mar 2025

Však ak mi na niekom niečo veľké vadí ako s ním môžem žiť,to je len do času a potom čo

dadis
1. mar 2025

Verim, aj ked mne moje manzelstvo nevyslo. Ale ja som si nevybrala spravneho muza, bola som mlada a myslela som si, ze vyzor a dobry sex je vsetko.
Nevedela som este, ako ma laska vyzerat.

dadis
1. mar 2025

A to som ani nevedela, ze ten sex bol fakt podpriemerny.

sunflower87
1. mar 2025

U mňa určite áno. Sme spolu 16 rokov a nemenila by som. Naša láska rokmi dozrieva...a dovolím si tvrdiť, že je to oveľa krajšie ako na začiatku ☺️. Aj keď boli samozrejme aj ťažké chvíle, vždy sme sa snažili a aj sa snažíme držať jedného hesla: " Chcem, aby ti bolo pri mne dobre..."

obleckodogymu
1. mar 2025

Samozrejme že verím, mám ju♥️V dobrom aj zlom, v zdraví aj chorobe...v našom prípade overené už x krat

wiwi28
1. mar 2025

Sme spoli 15r a realnym faktom je, ze na vztahu trba pracovat stále. Tak ako sa osobnosť vyvyja v case tak sa musi vyvyjat aj ten spoločný vztah. Predtym som mu napr. tolerovala vysoke pracovné nasadenie. Po narodení syna sme ale postupne pracovali na nejakej forme life-work balance. A ked dvaja chcu spolu pracovať, majú k sebe úctu (obyčajná ľudská ucta) a vazia si jeden nadruhom svoj diel vo vztahu tak sa da vela prekonať. A môžem poveda, ze mame pekne manželstvo.

bloger
1. mar 2025

Verím

jamimo
1. mar 2025

samozrejme, ja ju žijem viac ako 25 rokov 😍

nevenka
1. mar 2025

Ja asi za lasku povazujem nieco ine ako Ty, autorka 🤔

fantaghiro21
1. mar 2025

Pravá láska - čo to je? Neexistuje.
Je viac tých ,čo by mohlo byť partnerom
Je to vždy o náhode , o rozhodnutí...(Samozrejme zapracuje chémia,to že sa mi človek páči,priťahuje,máme spoločny či podobný hodnotový rebrík, záujmy...)
A neskôr o spoločnom rozhodnuti toho človeka mať rád,ctiť si,tešiť ho, prejavovat naklonnost fyzickú a psychickú ,a hlavne ťahať stále ten vzťah.A nie len vzťah ale pomáhať si navzájom nie len mentalne...
Ak ten vzťah ťahá len jeden a druhý sa vezie,tak to nevedie nikam.
Netolerujem vo vzťahu klamstvo, ponižovanie, kritizovanie, arogantné správanie , nekomunikaciu až ticho ,chladné a žiadne prejavy fyzickej a psychickej naklonnosti,naprieky robenie ,neveru.