icon

Videl som svoju ex

mojino97
24. jún 2025

Nedeľu som videl svoju ex prvýkrát po tvrdom rozchode v nedeľu parku keď som sa bol najesť do reštaurácie tak som ju videl na ihrisku aj s rodičmi jej ja som bol s dvomi kamošmi podstate som zamrzol a len som jej kývol a ona nič ja viem že budem znieť blbo no emočne som to nezvládol a dostala ma úzkosť a odomna bola 20 metrov cca a myslím že to počula áno bol to môj prvý vážny vzťah v 28 rokov do trs som bol taký prelietavy ona kým nie sme spolu si užíva rôznu spoločnost ja vôbec som dosť zlomený a ani tá nedela mi nepomohla na odvahe ja viem na všetko potrebujem čas ale cítim sa moc blbo a zároveň by som ju aj chcel späť no uvedomujem si že som bol nedeľu zbabelec dasa to do budúcna napraviť keby ju stretávam a správam sa ako chlap viac vyrovnajsi a keby je volna a ja tiež že by sme to mohli dať ešte spolu hovoríme tu o relavatnom čase budúcnosti či je návrat reálny

Strana
z2
unicornlady
24. jún 2025

To my nevieme, či je návrat k nej reálny.

Prečo ste sa rozišli?

pralinka25
24. jún 2025

Nie nemohli. Kasli na to. Pre nieco ste sa rozisli. Urobis si sluzbu ked v sebe nebudes zivit taketo nadeje. Pro jedno kviti slunce nesviti.ako sa hovori.

zuzanita1609
24. jún 2025

Keďže sa ti ani neodzdravila, čiže u nej je to vec ukončená. Dôvod rozchodu si nenapísal,čiže si jej nejakým spôsobom ublížil (a ako si o sebe povedal,že si bol dosť prelietavý). Nechaj ju tak,pouč sa z toho do budúcna a začni s niekým iným odznova.

krasneleto
24. jún 2025

každé zlomené srdce boli a je jedno v akom veku... a žial hoc to znie ako klišé, potrebujes čas... a vobec sa netrap, že si toto stretnutie nezvladol.. ked nieco skoncilo, vzdy je jedna strana v pohode viac ako ta druha... na navrat sa nefixuj... cas ukaze a mozno ti pride do zivota niekto uplne iny a vhodnejsi...

mojino97
autor
24. jún 2025
@unicornlady

To my nevieme, či je návrat k nej reálny.

Prečo ste sa rozišli?

@unicornlady to je moc komplikované výhovorky ako nie som zodpovedný pri nevlastnej dcérke ale hlavne že zodpovedne je si užívať s priateľmi aj sexuálne aktívity pred malou dcérkou ako ja chápem je mladá chce si užívať má 23 ale ukázať prstom ty nie si zodpovedny a sama tu zodpovednosť nedrží popritom robil som prvé a posledné prenu aj o pol noci hoci kedy evidentne sa má trs chcela zbaviť ja som schopný jej to časom odpustít keď si uvedomí aj ona svoje chyby ako ja si uvedomujem svoje a ľúbim ju však to vypriva s toho že som sám aj keď mal som šancu byť s inimy a tak ja to chápem že občas to človek nevie povedať že je pauza koniec lebo si chcem užívať a mať čas pre seba a asi to ukončiť a bloknut bolo ľahšie ale ja verím že človek sa môže zmeniť a predsa dospelých s nás nerobí vek ale skúsenosti keď možno bude mať 28 ako ja bude inak vnímať veci a viac ma chápať

mojino97
autor
24. jún 2025
@zuzanita1609

Keďže sa ti ani neodzdravila, čiže u nej je to vec ukončená. Dôvod rozchodu si nenapísal,čiže si jej nejakým spôsobom ublížil (a ako si o sebe povedal,že si bol dosť prelietavý). Nechaj ju tak,pouč sa z toho do budúcna a začni s niekým iným odznova.

@zuzanita1609 nie nepodvadzal som to prelietavy som bol minulosti nie pri nej veď ani na pizzu som nešiel bez súhlasu bol to prvý vzťah a nevedel som ani ja nič povedať ako mám reagovať zrazu sa mi zmenil život ale užíval som si ju a lubil som ju s kamarátstva vzťah je asi blbosť

martul
24. jún 2025
@pralinka25

Nie nemohli. Kasli na to. Pre nieco ste sa rozisli. Urobis si sluzbu ked v sebe nebudes zivit taketo nadeje. Pro jedno kviti slunce nesviti.ako sa hovori.

@unicornlady on tu už jednu tému má. On je stratený prípad, roky spolu trtkali, ale vzťah to nebol, ona bola medzitým profesionálna kurv.. ale jemu to nevadí, on ju miluje....stratený prípad, nestrácajte čas s ním

@krasneleto
@zuzanita1609
@pralinka25

mojino97
autor
24. jún 2025
@krasneleto

každé zlomené srdce boli a je jedno v akom veku... a žial hoc to znie ako klišé, potrebujes čas... a vobec sa netrap, že si toto stretnutie nezvladol.. ked nieco skoncilo, vzdy je jedna strana v pohode viac ako ta druha... na navrat sa nefixuj... cas ukaze a mozno ti pride do zivota niekto uplne iny a vhodnejsi...

@krasneleto ja viem ale tá reakcia ma hneva ako chuj som bol emočne dieťa vobec som to nezvládol isto si pomysleli svoje nepríjemný pocit

zuzanita1609
24. jún 2025
@martul

@unicornlady on tu už jednu tému má. On je stratený prípad, roky spolu trtkali, ale vzťah to nebol, ona bola medzitým profesionálna kurv.. ale jemu to nevadí, on ju miluje....stratený prípad, nestrácajte čas s ním

@krasneleto
@zuzanita1609
@pralinka25

@martul aha,tak môj komentár úplne zbytočný 😁. Aj tak sa dá...🤭

martul
24. jún 2025

@mojino97 koľko tém ešte plánuješ založiť? Si myslíš, že keď pridáš tému ako anonym tak to bude iné?

jaskolka
24. jún 2025

@mojino97 chlape,ty si aky zúfalec, preboha živého? Silou mocou chces sa vrátiť k žene, ktorá ťa nechce,v podstate ste spolu len sexovali,ona ešte okrem toho sexovala s bohvie kým a ty stále a stále budeš mliet,ako ju miluješ a chces byť s ňou?🙈🙈🙈

mojino97
autor
24. jún 2025
@martul

@mojino97 koľko tém ešte plánuješ založiť? Si myslíš, že keď pridáš tému ako anonym tak to bude iné?

@martul kus tu riešim inú tému ako predtým

kiwi3
24. jún 2025

veta taka dlha, ze aj virginia woolf by zavidela...

chrobak7
24. jún 2025
@mojino97

@martul kus tu riešim inú tému ako predtým

@mojino97 Akú inú? Veď stále riešiš svoju bývalú . Už sa preber a choď v živote ďalej.

mojino97
autor
24. jún 2025
@chrobak7

@mojino97 Akú inú? Veď stále riešiš svoju bývalú . Už sa preber a choď v živote ďalej.

@chrobak7 téma iná ale

bessie12
24. jún 2025
@mojino97

@chrobak7 téma iná ale

@mojino97 ale ty sa na ňu už konečne vykašli. Je to ex. Kvôli nejakému dôvodu ste sa rozišli, tak to už nechaj tak. Zablokovať, ignorovať a začať žiť nový život bez nej. Keby som videla svojho ex niekde v meste, tak utekám kade ľahšie a keby niečo, tak ho vôbec "nepoznám".

danniiee8
24. jún 2025

Rozchod pri prvom vážnom vzťahu býva najhorší. Ty ho už máš za sebou. Prosim ťa prenes sa cez to, je tu kopec iných dievčat ktoré ťa budú ľúbiť a budeš s nimi šťastný. Hlavne v sebe neživ nádeje, že sa dáte znova dokopy a keby aj ona chcela - neskoč po nej ako po udenom, pravdepodobne to nebude iba z lásky (ak je taka ako si ju predstavujem z tvojich viet).
Čím skôr cez to prejdeš, tým skôr si niekoho nájdeš a koniec koncov rýchlejšie na ňu zabudneš.

petracandle
24. jún 2025

Na tomto texte ma fascinuje úplná absencia čiarok a bodiek. Chcela som to dočítať a poradiť ti, ale to sa nedá čítať takýto prúd vedomia, čiže 1 veta na 20 riadkov

mojino97
autor
24. jún 2025
@danniiee8

Rozchod pri prvom vážnom vzťahu býva najhorší. Ty ho už máš za sebou. Prosim ťa prenes sa cez to, je tu kopec iných dievčat ktoré ťa budú ľúbiť a budeš s nimi šťastný. Hlavne v sebe neživ nádeje, že sa dáte znova dokopy a keby aj ona chcela - neskoč po nej ako po udenom, pravdepodobne to nebude iba z lásky (ak je taka ako si ju predstavujem z tvojich viet).
Čím skôr cez to prejdeš, tým skôr si niekoho nájdeš a koniec koncov rýchlejšie na ňu zabudneš.

@danniiee8 to je pravda to stretnutie bolo nečakane a ten postoj má kus dosť rozhodil

martul
24. jún 2025
@mojino97

@danniiee8 to je pravda to stretnutie bolo nečakane a ten postoj má kus dosť rozhodil

@mojino97 kus, kus, samé kus. Riešiš dokola do isté a bodka.
Úplný zúfalec je z teba, ale keby bolo aspoň za niečím túžiť. Ale po kurve?

januska12323
24. jún 2025
@mojino97

@mojino97 zabudni na ňu, neexistuje, nezdrav sa, nekývaj, nepíš, zablokuj. Dospej a potom môžeš hľadať slečnu na vzťah.

pralinka25
24. jún 2025
@martul

@krasneleto
@zuzanita1609
@pralinka25

@martul dik za upozornemie 👍

danniiee8
24. jún 2025
@mojino97

@mojino97 akože celkom tomu rozumiem. Ja ešte po 2-3 rokoch keď som videla prvý krat ex (a to som už v tej dobe bola šťastne zadaná) tak som ostala v šoku bez slov. Stalo sa to v obchode pri pokladni a ostala som zamrznutá, zabudla som aj pin na karte, nepočula som ani p. predavačku ako ma žiada nech ho napíšem. Asi 2 dni som na neho myslela a potom som si uvedomila, že čo to ja krava robím, ničomu nepomáham, zbytočne si ubližujem a venujem energiu hlupostiam a hlupákovi. Čím viac som myslela, tým viac otázok ,,Čo keby..? Aké by to bolo keby..?" a podobne - dala som si z minúty na minútu ráznu stopku a dnes keď ho stretnem (t.č. bývame v jednom meste, takže náhodne stretka pravidelne) absolútne žiadna emócia, ako keby som stretla cudzieho človeka - ,,čau-čau."
A som šťastná. Hlavne za to, že som si vedela dať stopku a nespravila nejakú hlúposť, napríklad nekontaktovala ho, neskúšala to znova zlepiť a podobne.
Všetko chce len čas a pevnú vôľu. Držím palce 🙂

mojino97
autor
24. jún 2025
@danniiee8

@mojino97 akože celkom tomu rozumiem. Ja ešte po 2-3 rokoch keď som videla prvý krat ex (a to som už v tej dobe bola šťastne zadaná) tak som ostala v šoku bez slov. Stalo sa to v obchode pri pokladni a ostala som zamrznutá, zabudla som aj pin na karte, nepočula som ani p. predavačku ako ma žiada nech ho napíšem. Asi 2 dni som na neho myslela a potom som si uvedomila, že čo to ja krava robím, ničomu nepomáham, zbytočne si ubližujem a venujem energiu hlupostiam a hlupákovi. Čím viac som myslela, tým viac otázok ,,Čo keby..? Aké by to bolo keby..?" a podobne - dala som si z minúty na minútu ráznu stopku a dnes keď ho stretnem (t.č. bývame v jednom meste, takže náhodne stretka pravidelne) absolútne žiadna emócia, ako keby som stretla cudzieho človeka - ,,čau-čau."
A som šťastná. Hlavne za to, že som si vedela dať stopku a nespravila nejakú hlúposť, napríklad nekontaktovala ho, neskúšala to znova zlepiť a podobne.
Všetko chce len čas a pevnú vôľu. Držím palce 🙂

@danniiee8 keďže je odomna cca 22 km tak tiež hlavné mesto kde chodí je lucenec no a keď je iba mesiac čo má všade zablokovala a vlastne ja som tu ten s kopackami a moje prvé kopačky plus predtým sme boli top kamoši osem rokov tak je to moc nepríjemné no hej ja ju potom všetkom milujem ale presne musím to prijať no prvýkrát som ju videl po rozchodu a fakt na mieste kde by som to nečakal a zaskočilo má plus tam boli jej rodičia a bolo mi hoci čo povedané o nich evidentne klamstvá tak som sa zľakol a dostal úzkosť len zlý čas a zlý moment 20 metrov od nich 🤦🤦🤦 ako kamarát ma utešoval aspoň videla ako ju miluješ a že si vonka v prírode a nie s stetkami videla ťa ako dobrého chalana trs ale videla vomne aj zufalne dieťa celé zle ja keď ju aj nabudúce uvidím lebo to človek nevie ovplyvňit musím mať hrdosť aspoň kým je tam a byť normálne nedávať jej najavo bez teba som nikto ale možno opak aby tak trochu aj banovala čo urobila

evcagabi
24. jún 2025

Boze, zase? 😅

akbara77
24. jún 2025
@mojino97

@unicornlady to je moc komplikované výhovorky ako nie som zodpovedný pri nevlastnej dcérke ale hlavne že zodpovedne je si užívať s priateľmi aj sexuálne aktívity pred malou dcérkou ako ja chápem je mladá chce si užívať má 23 ale ukázať prstom ty nie si zodpovedny a sama tu zodpovednosť nedrží popritom robil som prvé a posledné prenu aj o pol noci hoci kedy evidentne sa má trs chcela zbaviť ja som schopný jej to časom odpustít keď si uvedomí aj ona svoje chyby ako ja si uvedomujem svoje a ľúbim ju však to vypriva s toho že som sám aj keď mal som šancu byť s inimy a tak ja to chápem že občas to človek nevie povedať že je pauza koniec lebo si chcem užívať a mať čas pre seba a asi to ukončiť a bloknut bolo ľahšie ale ja verím že človek sa môže zmeniť a predsa dospelých s nás nerobí vek ale skúsenosti keď možno bude mať 28 ako ja bude inak vnímať veci a viac ma chápať

@mojino97 škoda, že si si toto neuvedomil skôr...

kitycat
24. jún 2025

@mojino97 dospely muz a takato zufalost?
Baba je mozno mlada a ma v hlave sex, asi aj nemanzelske dieta ... ale ty si este vacsie

motylik2559
24. jún 2025

Prepac, ale uz zas sem pises? teraz sem napises aj ked ju uvidis zo 100metrov, 20 metrov, 5metrov? nehnevaj sa na mna, ale co ti dava,ze sem pises stale? Myslim, ze v predoslom prispevku, co si napisal si dostal dostatocny pocet rad🤦‍♀️ A mas kamosov, preco sa neradis s nimi? Vyhladaj psychologa, ked je to pre teba take neznesitelne,ze musis pisat na mk. Keby raz a ze si z toho aj nieco vezmes nepoviem, ale co mi s tym spravime, ked budes kazdy druhy den pisat z kolkych metrov si ju videl a ty sa rucas?! Nie si prvy ani posledny, kto si presiel rozchodom🙄🤷‍♀️ Vyplac sa psychologovi a on ta uz nasmeruje co mas robit, ked si odtialto rady absolutne neberies ziadne🙄

rozculena
24. jún 2025
@mojino97

@chrobak7 téma iná ale

@mojino97 doporučujem psychiatra,lebo toto nie je OK

domkakvet
24. jún 2025

@mojino97 nie si pripraveny na vztah ani s nou ani s nikym inym. Chces ist s nou do vztahu a potom nasleduje veta ze by si jej odpustil, ak chces ist do vztahu najskor musi byt odpustene. Cize pracuj na sebe az potom hladaj, pokial nie si vyrovnany nic dobre z toho nebude.

Strana
z2