Vo vzťahu nie je niečo ok
Je normálne, že vo vzťahu cítim, že niečo nie je ok, ale to len sem tam na mňa príde, a potom keď som bez partnera, tak mám úzkosti, že neviem byť bez neho? On je divný v poslednej dobe, ževraj vyhorený z práce. Ja si momentálne hľadám novú prácu, sťahovali sme sa pred 3 mesiacmi, a mne sa nepáči kde sme. Najradšej by som išla domov, ale asi sama, ale potom mi je strašne smutno. Inak sa nehádame, nemáme väčšie problémy. Prsteň už mám ale do svadby sa mi nechce, ako keby mi podvedomie niečo naznačovalo. Ale neviem byť bez neho. Čo si o tom myslíte? Mam 32 rokov, on 45. Deti nemáme.
s takým starým chlapom by sa ani mne nechcelo...
Ak mas pocit, ze niečo nie je v poriadku, podvedomie tie niečo naznačuje, alebo intuícia hovorí, ze to nie je ok, odid od neho..
Tiež som niečo podobné cítila pri jednom mužovi, doslova celý vesmír sa ma snažil varovať a ja som to ignorovala. Odišla som a az potom neskor som to pochopila, keď som uz nebola nim zaslepena a manipulovana, ze odísť od neho bolo to najlepšie čo sa mi mohlo stať.
Tvoja intuícia ta určite neklame, ver sama sebe!
Ak mas pocit, ze niečo nie je v poriadku, podvedomie tie niečo naznačuje, alebo intuícia hovorí, ze to nie je ok, odid od neho..
Tiež som niečo podobné cítila pri jednom mužovi, doslova celý vesmír sa ma snažil varovať a ja som to ignorovala. Odišla som a az potom neskor som to pochopila, keď som uz nebola nim zaslepena a manipulovana, ze odísť od neho bolo to najlepšie čo sa mi mohlo stať.
Tvoja intuícia ta určite neklame, ver sama sebe!
@ruxandra ale ja to mam stale, pri kazdom muzovi pocase
Bud si opakovane hladas rovnaky typ muza (lebo na zaciatku ta na takom type niektore jeho vlastnosti pritahuju), ale nevyhovuje ti. Nevies s nim nasledne zit. Ten jeho zvysok ti vadi.
Alebo mas pre nieco zabrany dat do vztahu uz hlbsi, vaznejsi zavazok z tvojej strany.
Nie je to náhodou tak, že máš obavy že po rozchode ostaneš sama ?
Nie je to náhodou tak, že máš obavy že po rozchode ostaneš sama ?
@mantilka áno aj

Ahoj, a ako sa k tebe sprava, ked je ako pises divny? Tie 3 mesiace, co spolu zijete je cely cas divny alebo mate aj pekne chvile? Inak, je to take zvlastne,ze prsten mas, uz byvate aj spolu a ty namiesto radosti (lebo teda prevazne byva radost, ked idu dvaja spolu konecne byvat) znies ako zmätene klbko nestastia. Napis viac, ci ma narocnu pracu, ci ty pracujes ked si hladas novu alebo si doma, ako sa konkretne k tebe inak chova, co vas spaja atd. Napisala si to nejasne a hlavne z coho vychadzaju tvoje pocity, ze na jednej strane by si najradsej usla a na druhej by ti chybal. V niecom z coho to prameni musis vediet pomenovat🙂