Vplyv váhy na príťažlivosť v partnerských vzťahoch
Koľko kg je ešte v poriadku a koľko je už veľa aby potenciálny partner kvôli váhe už nemal možnosť vás získať? Alebo koľko by váš súčasný partner musel pribrať na váhe aby pre vás prestal byť príťažlivý
Poviem len sama za seba, nieco ako "kolko" je mi uplne jedno, ale v prejedani a nulovej sebakontrole vidim obrovske charakterove zlyhanie... ked jedlo ovlada cloveka, stava sa pre mna neatraktivny... a drviva vacsina ludi s 20+ kilami nadvahy tento problem ma...
@anonym_autor pises blbosti. Hadam ty chces ziskat partnera aj napriek vahe. No a vaha nie je podstatna, moze byt jednym z hladisk, ale urcite vo vztahu a pritazlivosti je vela podstatnejsich veci ako BMI
To nie je o váhe ale osobnosti, schudnúť môžeš vždy, ak si debil ani nízka váha ťa nezachráni.
mala som spolužiaka na gympli ktorý mal 120 kíl a bol pre mňa brutalne sexi - len o tom nevie dodnes haha 😂 len som bola viac do iného spolužiaka ...
@anonym_autor pises blbosti. Hadam ty chces ziskat partnera aj napriek vahe. No a vaha nie je podstatna, moze byt jednym z hladisk, ale urcite vo vztahu a pritazlivosti je vela podstatnejsich veci ako BMI
@viestta to sú také psycho počty 🫣
@anonym_autor tak moj manzel bol svalnaty a vysportovany 85 kg chlap, pocas mojich tehotenstiev pribral 15 kg 🤪, ja tiez ale ja som skoro vsetko zhodila, on nie. Je to na nom poznat tie kila navyse, ale zaroven je poznat, ze dlhe roky cvicil, to svalstvo tam stale je. Pre mna je pritazlivy asi rovnako, mozno teraz ovela viac ako na zaciatku manzelstva. Starneme, pribudaju vrasky, aj kila, zivot a okolnosti nas menia. Vaha nie je pre mna kriterium. Ak by pribral povedzme na 120 kg, riesila by som to, ale najma kvoli jeho zdraviu.
Je jedno koľko kg má človek ak má dutu hlavu .Poznám xy chlapov ktorý sú vyrysovany ,do tváre pekný ale keď otvoria ústa tak dovidenia.Ked mi je ten človek sympaticky povahovo hlavne na výzor nepozerám.Velakrat som počula v bývalých vzťahoch ako môžem byť s hentim a tamtim veď si ako modelka.Na výzor možno neboli najkrajší ale mali sme si čo povedať a to bolo najpodstatnejšie.Z pekného ale prázdneho taniera sa nenajes
My keď sme sa spoznali ja som mala 49kg, teraz mám 58kg, pribrala som počas tehotenstva. Ja aktuálne chudnem, necítim sa dobre a aj on vidí že som pribrala. On bol vždy športovec, svalnatý a aj taký ostal. Aj ja, aj on si zakladáme na výzore a úprimne si povieme ak sa nám niečo nepáči. Neakceptovala by som ak by sa o seba prestal starať a extrémne pribral (samozrejme ak by to bolo kvôli zdravotným problémom tak to je iné).
My keď sme sa spoznali ja som mala 49kg, teraz mám 58kg, pribrala som počas tehotenstva. Ja aktuálne chudnem, necítim sa dobre a aj on vidí že som pribrala. On bol vždy športovec, svalnatý a aj taký ostal. Aj ja, aj on si zakladáme na výzore a úprimne si povieme ak sa nám niečo nepáči. Neakceptovala by som ak by sa o seba prestal starať a extrémne pribral (samozrejme ak by to bolo kvôli zdravotným problémom tak to je iné).
@anonym_5a40d7 Zakladate si na vyzore. To znie tak dospelo. Fandim vam.
ja by som nikdy nebola s chlapom ktorý má 150kg alebo nejakú morbídnu obezitu
žena má vážiť menej ako muž, cez prah prenáša muž ženu a nie žena muža
AKo teraz neviem... no ako muž je pre mňa príťažlivý chlap 180 cm (75-100) kg. Viac nie. Ani menej. Žiaľ môj muž má momentálne 73 kg pri 185 cm. čo je málo...
@anonym_5a40d7 Zakladate si na vyzore. To znie tak dospelo. Fandim vam.
@anonym_a02b3b A u teba prvý dojem bol o čom??.
Pre mňa má príťažlivý chlap výšku nad 180 cm a váhu 85-100 kg. Chudí, ani príliš obézni muži ma nepriťahujú.
Mám 187cm 96kilo som spokojný. Človek sa má sám citit dobre. Sem tam mám obdobie že priberiem aj na 105 a potom to dám zas dole. Nemám probelm tých 10 kilo dať dole rýchlo.
AKo teraz neviem... no ako muž je pre mňa príťažlivý chlap 180 cm (75-100) kg. Viac nie. Ani menej. Žiaľ môj muž má momentálne 73 kg pri 185 cm. čo je málo...
@anonym_987948 taize je pre teba nepritazlivy?
@nikoletta1712 Prvy dojem. Zakladat si. Ekvivalent v tom vidi iba plytky clovek. Ja tam rovnost nevidim.
Pre mňa sú atraktívne ľahké ženy 😅 ale koľko kg neviem lebo to závisí od výšky. Každopádne ja som ťažký lebo na 185cm mám 98kg ale žiaľ nie vo svaloch ale v bruchu.
@anonym_a02b3b Áno, zakladáme si na výzore. Sme dvaja mladí, zdraví ľudia. Neexistuje jediný dôvod, prečo by sme sa o seba nemali starať.
Nebola by som s človekom, ktorý je nastavený tak, že mu je jedno, ako vyzerá, a nie je ochotný urobiť nič pre zlepšenie. Lebo je to pre mňa otázka celkového nastavenia človeka a jeho vzťahu k sebe samému.
Koľko meriaš?
150cm 🙂
Jéj, to si maličká. A koľko vážiš?
Ešte menej 🙂
120
@anonym_987948 taize je pre teba nepritazlivy?
@anonym_d17552 ano je prilis chudy. Spoznali sme sa a mal 90 kg. Bol to kus chlapa.

@anonym_autor zase ty? Schudni o 20 kg, nebudeš mať problém si nájsť babu. Ak si tuleň, ani tvoje čaro osobnosti to nespraví.