icon

Vraj som mu zlomila srdce

14. nov 2025

Mala som priateľa, s ktorým sme boli ďaleko od seba a videli sme sa len občas. Nefungovalo to, pretože mi skoro vôbec nepísal. Myslela som si, že je medzi nami koniec a že ma jednoducho ignoruje. Medzitým som spoznala cez internet jedného chlapca a zatiaľ sme sa stretli päťkrát.

Teraz mi však môj bývalý začal vypisovať, že som mu zlomila srdce. Že takto sme sa nedohodli.
Mám z toho zlý pocit a cítim sa ako najhoršia osoba na svete.

biba_18
14. nov 2025

odpíš mu že ti mal tak vypisovať keď ste boli "spolu" ...
čo neznamená že si mu to srdce nezlomila, ale zjavne má na tom svoj podiel. takže ak si ty už inde, netráp sa tým ...

sova7
14. nov 2025

Ty si toho tlka nezablokovala? Prečo? On na teba kaslal posunula si sa ďalej a ty sa citis zle ? Kvoly čomu? Vzťah aj tak nie je o písaní to má byť iba sem tam komunikácia keď nemôžete byť práve spolu. Ach zlomila si mi srdce 🤦herec. A na čom ste sa dohodli? Že ti napise raz za mesiac a budete tomu hovoriť vzťah?

anonym_024035
14. nov 2025

Takotsubo kardiomyopatia.

tanyan
14. nov 2025

Iba sa snaží vyvolať v Tebe pocit viny a očividne sa mu to darí. Si dospelá svojprávna osoba, tak ži svoj život podľa seba. Ignoruj toho chudáka, veď aj tak nechceš svoj život prežívať s ním a pri takomto správaní už vôbec nie.

viestta
14. nov 2025

@anonym_autor nie, nie si najhorsia osoba na svete. Jednoducho to nefungovalo tak si sa rozhodla ako si sa rozhodla. Na vztah treba dvoch, ktori ho chcu a buduju. Jeden nestaci. Tak mu to napis a nech sa s tym vysporada ako chce, uz to nie je tvoj problem.

cacianka
14. nov 2025

chúdatenko zlomené , sa rehocem 🙂 .....
stretávate sa málo
píšete si málo
Tak aký to bol vzťah preboha ?
čo si ty ? šunka zavesená v špajzi čo čaká na gazdu kedy sa mu uráči prísť ?!?

bloger
14. nov 2025

@anonym_autor Mal sa viac o ten vzťah starať. Je to jeho chyba žiaľ. Ty si nemáš čo vyčítať.

januska12323
14. nov 2025

Jedinú chybu si urobila keď si mu to neoznámila. Inak za ukončenie vzťahu môžu obe osoby.

anonym_e34b4e
14. nov 2025

ano urobila si jednu chybu a priamo si ju v príspevku napísala "myslela som si" mala si si to s ním vyjasniť skôr, ako si sa začala stretávať s niekym iným

lentakyterapeut
14. nov 2025

@anonym_autor manipulator pekne si buduj sama svoje statie

ankare
14. nov 2025

@anonym_autor nereaguj už na neho. Mal Ti vypisovať, keď ste spolu "chodili".

anonym_b9fd65
14. nov 2025

Nuda v skole?

anonym_03321c
14. nov 2025

@anonym_autor a presne o to mu ide, ďalší egocentrik čo vidí len seba a ako jemu bolo ublížené. Vzťah nefunguje, nerieši, akonáhle zbadá že si sa posunula inam začne ti všetko možné vyčítať aby si sa cítila blbo a z ľútosti ho velebila. Blokni ho a nerieš.

petrao2
14. nov 2025
@cacianka

chúdatenko zlomené , sa rehocem 🙂 .....
stretávate sa málo
píšete si málo
Tak aký to bol vzťah preboha ?
čo si ty ? šunka zavesená v špajzi čo čaká na gazdu kedy sa mu uráči prísť ?!?

@cacianka sunka závesna v spajzi 🤣🤣🤣
Autorka netráp sa na vztah treba 2
Ty si si 2 nasla takže pohoda 😄

anonym_42479a
14. nov 2025

zrazu keď vidí že prichádza o teba tak mu došlo. načo taký chlap.

anonym_b34930
14. nov 2025
@sova7

Ty si toho tlka nezablokovala? Prečo? On na teba kaslal posunula si sa ďalej a ty sa citis zle ? Kvoly čomu? Vzťah aj tak nie je o písaní to má byť iba sem tam komunikácia keď nemôžete byť práve spolu. Ach zlomila si mi srdce 🤦herec. A na čom ste sa dohodli? Že ti napise raz za mesiac a budete tomu hovoriť vzťah?

@sova7 to uz co musis byt za cloveka ked ako prve ta napadne zablokovanie. chore

sova7
14. nov 2025
@anonym_b34930

@sova7 to uz co musis byt za cloveka ked ako prve ta napadne zablokovanie. chore

@anonym_b34930 a čo? Koncim zablokujem uzavrete veci neriešim.

anonym_b34930
14. nov 2025
@sova7

@anonym_b34930 a čo? Koncim zablokujem uzavrete veci neriešim.

@sova7 chore, s tebou musi byt radost mat cokolvek.

maminkadeticiek
14. nov 2025

A ja sa pytam -NO A CO?Kto nelubi ani nezazije co je to zlomene srdce.Kto z nas to nezazil?Kazdy!Hadam s nim nebudes zo sucitu?!Chlapec sa pozbiera a zivot ide dalej.Ty sa sustred na seba.

anonym_b34930
14. nov 2025

Kazdy jeden vztah sa ma koncit tak, ze ste si kedykolvek schopni zavolat, ze ako sa ma ten druhy, zazelat k sviatku, alebo pri stretnuti si dat bozk aspon na lice.

majka99999
14. nov 2025
@anonym_b34930

Kazdy jeden vztah sa ma koncit tak, ze ste si kedykolvek schopni zavolat, ze ako sa ma ten druhy, zazelat k sviatku, alebo pri stretnuti si dat bozk aspon na lice.

@anonym_b34930 ale nekonci

sova7
14. nov 2025
@anonym_b34930

@sova7 chore, s tebou musi byt radost mat cokolvek.

@anonym_b34930 a čo je zdravé na tom každú chvíľu čítať takéto nareky divného chlapa čo nevie čo chce a mat s toho stresy?

sova7
14. nov 2025
@anonym_b34930

@anonym_b34930 to je možné ak ten druhý nie je vadny kus alebo psychopat

anonym_e8fce4
14. nov 2025

@anonym_autor teraz si ide hladkať ego a z teba spraviť tu zlu? 🤣 ani to ďalej nerieš….nech sa nad tým zamyslí. Ty si užívaj nový vzťah

anonym_1ac6cc
15. nov 2025
@anonym_b34930

@anonym_b34930 aj keď ma (bývalý) partner s niekoľkými osobami podvedie, ublíži, zbije, oklame, okradne...? Aj tak mu mám ísť popriať všetko naj k sviatku alebo dať bozk na líce? 🤷🏽‍♀️ vzťahy z nejakého dôvodu končia a len málokedy je dôvod "nerozumeli sme si".

Autorka, nie si najhoršia osoba na svete. Zlomené srdce je v tomto prípade ublížené ego. Nedohodli ste sa ani na tom, že ťa bude ignorovať. Daj ho do bloku a uživaj si život. 🙏🏽

samo789
Autor odpoveď zmazal
anonym_b34930
15. nov 2025
@anonym_1ac6cc

@anonym_b34930 aj keď ma (bývalý) partner s niekoľkými osobami podvedie, ublíži, zbije, oklame, okradne...? Aj tak mu mám ísť popriať všetko naj k sviatku alebo dať bozk na líce? 🤷🏽‍♀️ vzťahy z nejakého dôvodu končia a len málokedy je dôvod "nerozumeli sme si".

Autorka, nie si najhoršia osoba na svete. Zlomené srdce je v tomto prípade ublížené ego. Nedohodli ste sa ani na tom, že ťa bude ignorovať. Daj ho do bloku a uživaj si život. 🙏🏽

@anonym_1ac6cc podvedie ak mu nechces dat, alebo niesi dostatocne dobra, ublizi je iba blabol ktory si vymyslis a povies na kohokolvek, zbije znamena ze ho buchascapes a ked sa otoci nechtiac udre jeho rameno teba. oklame asi myslis ze ze si si nieco domyslala a on o tom nevedel. okradne ze si vypyta co ti daroval ked mu das kopacky a ujdes prec.

cacianka
1. dec 2025
@anonym_b34930

@anonym_b34930 a prečo nie ? v dnešnej dobe mobilov treba blokovať. Pevnú linku sa nedalo, nevedeli sme ani kto volá tak sme dvíhali. Ale napr. listy sme mohli vrátiť cez poštu alebo rovno neotvorené roztrhať.
Každá doba má svoje možnosti ako sa odstrihnúť.