Vrátili by ste sa k bývalému partnerovi?
Dali by ste sa dohromady s niekym, s kym to pred rokmi nevyšlo? (Nedošlo ku vztahu)
Záleží od toho,prečo ten vzťah pred rokmi nevznikol
Lebo pre niečo to nevyšlo..
Keď si mala niekoho iného, tak nemohlo nič vzniknúť s tým druhým, ani k ničomu dôjsť, ani skončiť. Nie? Alebo si mala priateľa a bola si zaľúbená ak do iného?
nikto na tomto fore ta nepozna ani jeho ani okolnosti ake mas ani ake ste mali. akakolvek odpoved bude mimo misu pretoze kazdy hodnoti na zaklade svojich skusenosti ktore mozu byt svetelne roky vzdialene od toho ako to mas ty. riad sa pocitmi SVOJIMI a bud to vyjde alebo nie. tak ako pri akomkolvek vztahu. je uplne fuk co by robil ktokolvek iny. ak to chces skusit preco nie. zivot mas len jeden naco stracat cas otazkami co by bolo keby....
nie , určite nie, išlo by to do starych kolaji, pokial tam nie su deti majetok zaručene nie
Tak na jeho mieste už o teba nemám záujem. Ale tak veď skúsiť môžeš, keď ta stále chce.
"s kym to pred rokmi nevyslo" mi evokuje, ze pokus bol, ale nevysiel. Nie ze nikdy nic ani nebolo.
V prvom pripade by som si to velmi dobre zvazila, v druhom by som bola otvorenejsia moznosti skusit to.
Autorka....ak si sa pred rokmi rozhodla ostať v nefunkčnom vzťahu a tohto dotyčného nechala ísť,tak ho nechaj aj teraz.
Ja verím v osudovú lásku a keď s niekým chces a máš byť tak s ním budeš napriek všetkému.
záležalo by to od okolností...
Vzhladom na uvedene detaily ano, ale jedine na zaklade jeho iniciativy. Ty si ho uz raz poslala prec, tak ma dovod ta nechciet, nenahanaj ho.
Ano. Zivot je prilis kratky. Ale netyka sa ma to. No jedna osoba mi napadla. Vztah nebol. 🤫
Ved ste spolu neboli, tak preco nie?
Nie
Ano
Každý ma šancu na štastie, kazdeho mame v živote z nejakého dovodu..
Ak by som mala vzťah v 16tke a nevyšlo by to, kľudne by som skúsila o 10 rokov neskôr, ak by som mala pocit, ze teraz to bude lepšie. Ak sa bavíme o dospelosti, nie. Nešla by som druhýkrát do toho istého.
Ano v tvojom pripade.
Ano

Nie