icon

Vrátili by ste sa k bývalému partnerovi?

8. jún 2024

Dali by ste sa dohromady s niekym, s kym to pred rokmi nevyšlo? (Nedošlo ku vztahu)

vyrovnanaosoba
8. jún 2024

Nie

autor
Autor odpoveď zmazal
doriiis
8. jún 2024

Záleží od toho,prečo ten vzťah pred rokmi nevznikol

vyrovnanaosoba
8. jún 2024

Lebo pre niečo to nevyšlo..

autor
Autor odpoveď zmazal
vyrovnanaosoba
8. jún 2024

Keď si mala niekoho iného, tak nemohlo nič vzniknúť s tým druhým, ani k ničomu dôjsť, ani skončiť. Nie? Alebo si mala priateľa a bola si zaľúbená ak do iného?

pralinka25
8. jún 2024

nikto na tomto fore ta nepozna ani jeho ani okolnosti ake mas ani ake ste mali. akakolvek odpoved bude mimo misu pretoze kazdy hodnoti na zaklade svojich skusenosti ktore mozu byt svetelne roky vzdialene od toho ako to mas ty. riad sa pocitmi SVOJIMI a bud to vyjde alebo nie. tak ako pri akomkolvek vztahu. je uplne fuk co by robil ktokolvek iny. ak to chces skusit preco nie. zivot mas len jeden naco stracat cas otazkami co by bolo keby....

autor
Autor odpoveď zmazal
sara07
8. jún 2024

nie , určite nie, išlo by to do starych kolaji, pokial tam nie su deti majetok zaručene nie

vyrovnanaosoba
8. jún 2024

Tak na jeho mieste už o teba nemám záujem. Ale tak veď skúsiť môžeš, keď ta stále chce.

maxalla
8. jún 2024

"s kym to pred rokmi nevyslo" mi evokuje, ze pokus bol, ale nevysiel. Nie ze nikdy nic ani nebolo.
V prvom pripade by som si to velmi dobre zvazila, v druhom by som bola otvorenejsia moznosti skusit to.

autor
Autor odpoveď zmazal
doriiis
8. jún 2024

Autorka....ak si sa pred rokmi rozhodla ostať v nefunkčnom vzťahu a tohto dotyčného nechala ísť,tak ho nechaj aj teraz.
Ja verím v osudovú lásku a keď s niekým chces a máš byť tak s ním budeš napriek všetkému.

autor
Autor odpoveď zmazal
sima338
8. jún 2024

záležalo by to od okolností...

feb13
8. jún 2024

Vzhladom na uvedene detaily ano, ale jedine na zaklade jeho iniciativy. Ty si ho uz raz poslala prec, tak ma dovod ta nechciet, nenahanaj ho.

basulaak
8. jún 2024

Ano. Zivot je prilis kratky. Ale netyka sa ma to. No jedna osoba mi napadla. Vztah nebol. 🤫

mk1111111111
8. jún 2024

Ved ste spolu neboli, tak preco nie?

gabika0825
8. jún 2024

Nie

luccija
8. jún 2024

Ano

dadka1997
8. jún 2024

Každý ma šancu na štastie, kazdeho mame v živote z nejakého dovodu..

nika23t
8. jún 2024

Ak by som mala vzťah v 16tke a nevyšlo by to, kľudne by som skúsila o 10 rokov neskôr, ak by som mala pocit, ze teraz to bude lepšie. Ak sa bavíme o dospelosti, nie. Nešla by som druhýkrát do toho istého.

domkakvet
8. jún 2024

Ano v tvojom pripade.

libusak
16. jún 2024

Ano