Vrátili by ste sa k svojmu ex, ak by ste zistili, že žije?
Predstavte si, že máte muža, je to obrovská láska, taká ako prichádza raz za život. Ste ako jedna duša, jedno srdce. A jedného dňa uprostred vašej rozprávky váš muž zomrie. Ste absolútne na dne, idete zomrieť od žiaľu ... trápite sa roky, idete sa zblázniť pod smútku, zlosti, hnevu, utrpenia... a z toho všetkého vám jedného dňa pomôže iný muž, postupne krok po kroku si získava vaše srdce. Je to úplne iný typ lásky, úplne o niečom inom, vo všetkom. Ale ľúbi vás a aj vy jeho. A jedného dňa, po rokoch nového vzťahu, by ste zistili, že vaša láska žije. Všetko sa zmenilo, roky uplynuli, pribudli vrásky a mierne šediny, ale vo vašom srdci ostal vždy. Čo by ste urobili? Vrátili by ste sa k svojmu ex a skúsili to odznova, nejako inak? Alebo by ste už išli ďalej a ostali pri súčasnom partnerovi?
vsane z mrtvych ci sa vypari len aby nemusel pocuvat tvoje konspiracne teorie? ani v jednom z pripadov by som sa k nemu nevratila... ludia sa menia a ak je sikovny a nasiel liek na zivot je sebecke aby sa zjavil po rokoch ..
A to je nejake scifi, ci co?
Nie, nevratila by som sa, na reinkarnaciu neverim.
toto sa važne stalo neverim ak niekto zomrie fyzický po rokoch sa objavil.Blbosť neverím.Ak to ma byť namet na knihu tak ja neviem.
Myslím si že na takéto hypotetické otázky a ešte k tomu dosť pritiahnuté za vlasy, nikto nevie odpovedať naisto, ako by sa zachoval, kým to reálne nezažije.
Nie, nevrátila. Mŕtvi sa nevracajú, možno iba v romantických filmoch.( Niečo podobné ako v Trosečníkovi,ani oni sa už nedali dokopy).
Myslím si že na takéto hypotetické otázky a ešte k tomu dosť pritiahnuté za vlasy, nikto nevie odpovedať naisto, ako by sa zachoval, kým to reálne nezažije.
@13uzivatelka11 presne tak. Ja kebyže sa vrátil a vedela by som, že žije, vrátila by som sa k nemu hneď. Aj keď partnera milujem. Sú situácie, keď sa telo nikdy nenájde a vždy dúfate, že tam niekde žije a jedného dňa sa ešte stretnete... neprestanete dúfať nikdy.
toto sa važne stalo neverim ak niekto zomrie fyzický po rokoch sa objavil.Blbosť neverím.Ak to ma byť namet na knihu tak ja neviem.
@alickapusinka aj ako námet je to blbost . Keby bol zomrel v cudzine, nenašlo by s telo a pod ešte ako tak, ale takto
Všimla som si, že vždy v piatok večer sa tu roztrhne vrece s trollymi témami a diskusiami, kde to vyzerá jak v nejakej evitovke.
Všimla som si, že vždy v piatok večer sa tu roztrhne vrece s trollymi témami a diskusiami, kde to vyzerá jak v nejakej evitovke.
@doriiis toto nie je trollia téma a môjho muža nenašli, žiaľ. Ale keby sa niekde objavil, neviem akým zázrakom by sme zistili že žije, popravde, vrátila by som sa k nemu. Ak by mal o mňa záujem stále. Viem, že je to nereálne, ale nádej niekde v srdci stále ostane, aj po rokoch.
@doriiis toto nie je trollia téma a môjho muža nenašli, žiaľ. Ale keby sa niekde objavil, neviem akým zázrakom by sme zistili že žije, popravde, vrátila by som sa k nemu. Ak by mal o mňa záujem stále. Viem, že je to nereálne, ale nádej niekde v srdci stále ostane, aj po rokoch.
@anonym_autor .... A načo sú dobré takéto témy? Čo by bolo, keby bolo?
Máš muža, ktorý ťa ľúbi. Začni si vážiť, čo máš a prestaň rozmýšľať nad príbehmi jak od pulcherovej.
Tak snád ten ex je aj pochovaný? Či je nezvestný a jeho telo sa nenašlo?
@anonym_autor ale tak to je rozdiel, ked je nezvestny a ked zomrie.
@anonym_autor nenapisala si dost podstatnu vec a to kde by mal byt cely ten cas.
Ono je to dosť subjektívne, ale keby mi zomrel môj manžel a po rokoch by sa zjavil, tak som s ním. ❤️
@domkakvet ... Však určite stratil pamäť a nepamätal si predchádzajúcich 20 rokov. Inak by si na osudovú lásku s autorkou predsa spomenul. Čo si nikdy pulcherovu nevidela? 🤣
@doriiis 😂😂😂😂 nevidela som, to asi vysvetluje moju otazku a v takom pripade jasne, ze by som sa vratila k chudacikovi co za nic nemoze 😂😂😂😂 No a aby to autorka nezobrala vazne, tak srandujem ☺
@domkakvet ... Však určite stratil pamäť a nepamätal si predchádzajúcich 20 rokov. Inak by si na osudovú lásku s autorkou predsa spomenul. Čo si nikdy pulcherovu nevidela? 🤣
@doriiis neviem, je mi jedno, co by mu bolo, či stratil pamäť, či bol zajatý niekde, či žil v zahraničí kvôli niečomu... ak by sa po 20tich rokoch zjavil v dverách, tak by som neváhala. Aj po toľkých rokoch sa mi s ním sníva. A v tom sne už nemá 30r ako vtedy.
@doriiis neviem, je mi jedno, co by mu bolo, či stratil pamäť, či bol zajatý niekde, či žil v zahraničí kvôli niečomu... ak by sa po 20tich rokoch zjavil v dverách, tak by som neváhala. Aj po toľkých rokoch sa mi s ním sníva. A v tom sne už nemá 30r ako vtedy.
@anonym_autor ... Autorka. Pochovali ste ho?
@anonym_autor to nevieš rovno napísať, stalo sa mi to a to, čo odporúčate? Namiesto toho teoretický, nekonkrétny traktát, o ktorom nikto nevie, či je pravdivý a či nie, keď začína slovami "predstavte si..." Nepotrebujem si nič predstavovať, ja sa na rozdiel od teba nenudím - ale už je tu toľko takto koncipovaných príspevkov, že som vypenila... Ozaj, všetky tieto akože teoretické, nadneseným štýlom písané príspevky píšeš ty, či je tu takých mierne pošahaných viac?
@anonym_autor ... Autorka. Pochovali ste ho?
@doriiis no pochovali sme ostatky, ktoré sa našli a mali by byť jeho. Ale identifikácia žiadna nebola, keďže nebolo čo identifikovať. A ty stále veríš, že to nie je on... stále budeš dúfať... a potom sú ľudia, kde sa nikdy nenájde telo a títo ľudia ho musia vyhlásiť za mŕtveho súdnou cestou. A nemajú ani koho pochovať. A zamyslíš sa občas nad tým, že ak by nezomrel, ak by niekde žil, hocikde, z hociakého dôvodu a po rokoch by sa tu objavil alebo by som ho niekde stretla v zahraničí... čo by som robila? Môj partner vie, že ak by sa tu objavil, že by som asi išla za ním.... povedal, že on by urobil to isté.
@anonym_autor to nevieš rovno napísať, stalo sa mi to a to, čo odporúčate? Namiesto toho teoretický, nekonkrétny traktát, o ktorom nikto nevie, či je pravdivý a či nie, keď začína slovami "predstavte si..." Nepotrebujem si nič predstavovať, ja sa na rozdiel od teba nenudím - ale už je tu toľko takto koncipovaných príspevkov, že som vypenila... Ozaj, všetky tieto akože teoretické, nadneseným štýlom písané príspevky píšeš ty, či je tu takých mierne pošahaných viac?
@danica2711 no ak tu nájdeš tému, čo by ste robili, ak by sa tu objavil váš oficiálne mŕtvy partner po rokoch - alebo akúkoľvek variantu tohto príspevku - tak som to ja ...
@danica2711 no ak tu nájdeš tému, čo by ste robili, ak by sa tu objavil váš oficiálne mŕtvy partner po rokoch - alebo akúkoľvek variantu tohto príspevku - tak som to ja ...
@anonym_autor Spamätaj sa žena,máš rodinu,máš manžela a potrebuješ odborníka. Myslím fakt v dobrom.
@anonym_autor test DNA nebol robeny? N zaklade coho ho stotoznili?
@anonym_autor Spamätaj sa žena,máš rodinu,máš manžela a potrebuješ odborníka. Myslím fakt v dobrom.
@zuzanita1609 odborníka mám, neboj. Aj EMDR terapiu apd. Ak si prežiješ niečo podobné a budeš sa 15 rokov súdiť, prejdeš si špecializovaným súdom, najvyšším súdom ... tak ver mi, že bez odborníka to nedáš, Ale napriek všetkému, sa pravidelne zamyslíš nad tým, ak by to bolo, ak by sa tu objavil. Alebo kdekoľvek.
@zuzanita1609 odborníka mám, neboj. Aj EMDR terapiu apd. Ak si prežiješ niečo podobné a budeš sa 15 rokov súdiť, prejdeš si špecializovaným súdom, najvyšším súdom ... tak ver mi, že bez odborníka to nedáš, Ale napriek všetkému, sa pravidelne zamyslíš nad tým, ak by to bolo, ak by sa tu objavil. Alebo kdekoľvek.
@anonym_autor a ty si sa nikdy nezamyslela nad tym, ze sa s tebou zrejme stretnut nechcel?
@anonym_autor stratila som niekoľko ľudí srdcu blízkych,aj bývalého,sakra to bolelo, vešať som sa chcela, šibalo mi maximálne,zároveň som nechcela nakúkať do truhly,aby ma brali rovno s ním,no lenže každá,aj tá najväčšia bolesť trošku povolí, zjemní. Rozmýšľala si nad tým,aká je to bolesť,keď matke,otcovi umrie dieťa? Tieto tvoje hypotetické analýzy,čo keby žil, len niekoho naštvú alebo rozosmejú, ľudia sme rôzni.
@anonym_autor a ty si sa nikdy nezamyslela nad tym, ze sa s tebou zrejme stretnut nechcel?
@martinkatinka to boli prvé roky, takéto sny. Že ho stretnem a uteká predo mnou. Doslova som ho naháňala. Potom som ho už nehľadala, iba som ho stretla a on si ma napamätal, nevedel kto som. Potom nejaký čas sny prestali... a potom už sú také, že ho stretnem a vie, kto som, a rozprávame sa...
@doriiis no pochovali sme ostatky, ktoré sa našli a mali by byť jeho. Ale identifikácia žiadna nebola, keďže nebolo čo identifikovať. A ty stále veríš, že to nie je on... stále budeš dúfať... a potom sú ľudia, kde sa nikdy nenájde telo a títo ľudia ho musia vyhlásiť za mŕtveho súdnou cestou. A nemajú ani koho pochovať. A zamyslíš sa občas nad tým, že ak by nezomrel, ak by niekde žil, hocikde, z hociakého dôvodu a po rokoch by sa tu objavil alebo by som ho niekde stretla v zahraničí... čo by som robila? Môj partner vie, že ak by sa tu objavil, že by som asi išla za ním.... povedal, že on by urobil to isté.
@anonym_autor ... Chudák ten tvoj chlap. Žiť s pocitom, že neustále myslíš na iného a zeby si ho smahom ruky vymenila za exa musí byť fasa pocit. Fakt, že ex je mŕtvy tomu dodáva ešte absurdnejsi charakter.
Nevážis si to, čo máš. Bacha, aby sa to neobrátilo proti tebe. Karma je zdarma
@martinkatinka to boli prvé roky, takéto sny. Že ho stretnem a uteká predo mnou. Doslova som ho naháňala. Potom som ho už nehľadala, iba som ho stretla a on si ma napamätal, nevedel kto som. Potom nejaký čas sny prestali... a potom už sú také, že ho stretnem a vie, kto som, a rozprávame sa...
@anonym_autor .. sníva sa ti to preto, lebo si to želáš a po tom túžis. Žiadny intergalakticky význam to nemá.
@anonym_autor .. sníva sa ti to preto, lebo si to želáš a po tom túžis. Žiadny intergalakticky význam to nemá.
@doriiis to ja viem, môj mozog spracováva informácie..

Určitá sa ona aj on za tie roky zmenili. Udalosti v živote ich formovali a menili. Toto že aký bol ten Oravy partner je už len spomienka, spomienkový optimizmus
Zostala by som pri súčasnom partnerovi