icon

Vtipné zážitky z rozchodov: Podeľte sa!

Dnes o 10:48

Baby pridajte nejaké vtipné rozchody v skratke na čo si spomínate, nech sa zasmejeme. 😁

anonym_d772e7
Dnes o 10:55

@anonym_autor Zase nejaký redaktor ide písať článok o rozchodoch? Alebo je tu málo diskusií?

A prečo anonymne? Prečo sa neopýtaš pod svojím registrovaným menom? Alebo si len dnes prišla na MK?

anonym_e6c4ab
Dnes o 11:25

Už sa tu neoplatí nič napísať. O pár dní si to prečítam aj tak v nejakom článku na nete.

katkazatka
Dnes o 11:34

Existuju vtipne zazitky z rozchodov???

anonym_98c7c4
Dnes o 11:41
@katkazatka

Existuju vtipne zazitky z rozchodov???

@katkazatka Ja som tu uz citala aj, ako boli na pohrebe a tak im bolo do smiechu, ze mali co robit, aby sa nezacali smiat. Keby svojich rodicov pochovavali a niekomu by tam bolo do smiechu no neviem ako by sa im to pacilo. Tak ano su ludia rozni, urcite su aj taki co maju vtipne zazitky z rozchodov, aj pohrebov, a inych smutnych udalosti.

anonym_39bc21
Dnes o 11:42
@anonym_e6c4ab

Už sa tu neoplatí nič napísať. O pár dní si to prečítam aj tak v nejakom článku na nete.

@anonym_e6c4ab wtf to ozaj niekto robi članky z diskusii na mk??

anonym_e6c4ab
Dnes o 11:46
@anonym_39bc21

@anonym_39bc21 prečítaj si včerajšiu tému a následne ku nej aj diskusiu a uvidíš.

katkazatka
Dnes o 12:18
@anonym_39bc21

@anonym_39bc21 veru hej. Jednoducha novinarcina. Dnes uz moze pisat ktokolvek. Nenarocnych citatelov je stale dost.

anonym_af85e0
Dnes o 12:19

Vies co, bolo to asi tak pred rokom, tiez v marci. Svietilo slniecko a vysli sme z vchodu, ze ideme pozriet do Lidla ci konecne zlacneli tie potraviny ako sa Pelle na bilboardoch vyhrazal pred volbami. No ale len co sme zisli po schodoch dole, na chodniku lezala bananova supka. No a chudak moj priatel sa na nej posmykol a ako zletel dolu, tak si pri tom aj prdol. Poviete si, stava sa, kebyze sa to nestalo uz stvrtykrat tento tyzden! Vo mne to vrelo az tak, ze ja som si povedala a dost, stacilo! Ja koncim, s takymto ozembuchom ja chodit nebudem a rozchadzam sa! Jemu sa na to postavil, pardon, malo byt, ze on sa postavil, oprasil sa a s jemnym usmevom sa opytal- laska co zas vyšiluješ? Zrazu si tak kychol az mu vyletel sopel z nosa. No mne viac nebolo treba a rozrehotala som sa tak az som to neudrzala a pošťala som sa tam priamo na chodniku. On povedal, ze s takou šťandou viac nebude, rozchadza sa a odchadza do Lidlu sam. Ja som sa isla prezliect domov a uz som ostala v teplakoch doma. O hodinu sa vsak moj ex vratil s velkou kyticou cervenych karafiatov a odvtedy sme stastne spolu az doteraz 😁😴
Staci takto?

katkazatka
Dnes o 12:24
@anonym_af85e0

Vies co, bolo to asi tak pred rokom, tiez v marci. Svietilo slniecko a vysli sme z vchodu, ze ideme pozriet do Lidla ci konecne zlacneli tie potraviny ako sa Pelle na bilboardoch vyhrazal pred volbami. No ale len co sme zisli po schodoch dole, na chodniku lezala bananova supka. No a chudak moj priatel sa na nej posmykol a ako zletel dolu, tak si pri tom aj prdol. Poviete si, stava sa, kebyze sa to nestalo uz stvrtykrat tento tyzden! Vo mne to vrelo az tak, ze ja som si povedala a dost, stacilo! Ja koncim, s takymto ozembuchom ja chodit nebudem a rozchadzam sa! Jemu sa na to postavil, pardon, malo byt, ze on sa postavil, oprasil sa a s jemnym usmevom sa opytal- laska co zas vyšiluješ? Zrazu si tak kychol az mu vyletel sopel z nosa. No mne viac nebolo treba a rozrehotala som sa tak az som to neudrzala a pošťala som sa tam priamo na chodniku. On povedal, ze s takou šťandou viac nebude, rozchadza sa a odchadza do Lidlu sam. Ja som sa isla prezliect domov a uz som ostala v teplakoch doma. O hodinu sa vsak moj ex vratil s velkou kyticou cervenych karafiatov a odvtedy sme stastne spolu az doteraz 😁😴
Staci takto?

@anonym_af85e0 😅😅😅😀😀😀😀

sulam sa.
Na blbu otazku treba dat blbu odpoved.😀
Dufam, ze PANI NOVINARKA nie je taka blba a vie, ze je to fikcia. Zajtra to bude mozno v Novom case.

anonym_156916
Dnes o 12:28
@anonym_98c7c4

@katkazatka Ja som tu uz citala aj, ako boli na pohrebe a tak im bolo do smiechu, ze mali co robit, aby sa nezacali smiat. Keby svojich rodicov pochovavali a niekomu by tam bolo do smiechu no neviem ako by sa im to pacilo. Tak ano su ludia rozni, urcite su aj taki co maju vtipne zazitky z rozchodov, aj pohrebov, a inych smutnych udalosti.

@anonym_98c7c4 my sme tak boli na pohrebe kamaráta, kňaz spieval tak brutálne falošne že sme mali čo robiť aby sme udržali smiech našťastie sme boli úúúplne na konci nikto si nás nevšimol

anonym_af85e0
Dnes o 12:31
@katkazatka

@anonym_af85e0 😅😅😅😀😀😀😀

sulam sa.
Na blbu otazku treba dat blbu odpoved.😀
Dufam, ze PANI NOVINARKA nie je taka blba a vie, ze je to fikcia. Zajtra to bude mozno v Novom case.

@katkazatka ale ved co prezradzas, ze fikcia, davam autorsky suhlas aby to mohlo byt uverejnene v Novom case 😁 Sak je to vtipne, poucne aj take jak sa hovori, do zivota 😂

anonym_e6c4ab
Dnes o 12:33

prosím nech pani novinárka slovko "prdol" napíše veľkými písmenami a poriadne to aj zvýrazní.

anonym_98c7c4
Dnes o 12:34
@anonym_156916

@anonym_98c7c4 my sme tak boli na pohrebe kamaráta, kňaz spieval tak brutálne falošne že sme mali čo robiť aby sme udržali smiech našťastie sme boli úúúplne na konci nikto si nás nevšimol

@anonym_156916 Keby pochovavas mamu, alebo dieta atd., tak aj keby farar miesto spevu cvirikal nie je ti do smiechu. Pohreb je smutocne miesto, ludia sa tam lucia a naozaj ludom co je tam do smiechu nech sedia doma, a zapalia si sviecku.

viktoriaandrascik
Dnes o 12:38
@anonym_98c7c4

@anonym_156916 Keby pochovavas mamu, alebo dieta atd., tak aj keby farar miesto spevu cvirikal nie je ti do smiechu. Pohreb je smutocne miesto, ludia sa tam lucia a naozaj ludom co je tam do smiechu nech sedia doma, a zapalia si sviecku.

@anonym_98c7c4 ako vravím boli sme na konci nikoho sme tým nepohoršili 😉

7miriam77
Dnes o 14:37
@anonym_af85e0

Staci takto?

@anonym_af85e0 😆😆😆😆

anonym_58d58e
Dnes o 14:41
@anonym_98c7c4

@anonym_98c7c4 veď ale smiech je proste emócia a niekedy sa to nedá udržať. Bohužiaľ ja som sa tiež na pohrebe smiala a nebola som jediná...tu záverečnú pieseň púšťali stále dookola,lebo sa im asi zadrhlo CD cko a fakt to už bolo až smiešne ....podľa mňa by sa na tom smiala aj nebožtíčka, lebo bola to vtipná vtipná osoba

anonym_156916
Dnes o 14:44
@anonym_58d58e

@anonym_98c7c4 veď ale smiech je proste emócia a niekedy sa to nedá udržať. Bohužiaľ ja som sa tiež na pohrebe smiala a nebola som jediná...tu záverečnú pieseň púšťali stále dookola,lebo sa im asi zadrhlo CD cko a fakt to už bolo až smiešne ....podľa mňa by sa na tom smiala aj nebožtíčka, lebo bola to vtipná vtipná osoba

@anonym_58d58e ďakujem za pochopenie, samozrejme že človek sa snaží chovať úctivo ale bohužial sem tam sa situácia vyvinie takto a človek má čo robiť aby udržal kútiky úst 😅

anonym_58d58e
Dnes o 14:46
@anonym_156916

@anonym_58d58e ďakujem za pochopenie, samozrejme že človek sa snaží chovať úctivo ale bohužial sem tam sa situácia vyvinie takto a človek má čo robiť aby udržal kútiky úst 😅

@anonym_156916 veru 😆, inak keď si teraz na to spomeniem, je mi smiešne😆, proste život prináša rôzne situácie a niekedy sa im nedá vyhnúť.

anonym_4cb5f1
Dnes o 14:49

Nevieš si to sama zadať do AI?
Tak tu máš zopár, je to síce trápne až to bolí, ale veď o to tu ide

1.
Rozišla sa s ním cez správu.
On odpísal: „OK.“
A o minútu poslal ďalšiu:
„Prepáč, omyl. Chcel som to dať do poznámok.“

2.
Povedala mu: „Potrebujem priestor.“
On: „Koľko?“
Ona: „Veľa.“
On: „Tak ja pôjdem… do vedľajšej ulice.“

3.
On jej povedal: „Nie sme kompatibilní.“
Ona: „Ako Windows a tlačiareň?“
On: „Presne tak

anonym_a286e4
Dnes o 15:43

Ja som precitala "vtipne zazitky z obchodov"
Tak som uz isla pisat 😃

anonym_98c7c4
Dnes o 15:55
@anonym_a286e4

Ja som precitala "vtipne zazitky z obchodov"
Tak som uz isla pisat 😃

@anonym_a286e4 Napis 😃. To bude urcite vtipnejsie ako z rozchodov 🙂.

katkazatka
Dnes o 16:08
anonym_a286e4
Dnes o 16:33
@anonym_98c7c4

@anonym_a286e4 Napis 😃. To bude urcite vtipnejsie ako z rozchodov 🙂.

@anonym_98c7c4 oki. Tak za mlada som bola s mamou na nakup a ako sme odchadzali, mama soferovala a na kazdej krizovatke jej ukazovali prstom smerom hore. Mama ze "no ja asi dobre soferujem, pozri na tych ludi" . Az na jednej krizovatke nam chodec zaklopkal na okno ze "pani, na streche mate jahodovy kompot" 😆