icon

Výčitky po rozchode

15. nov 2025

Prosím, aby ste ma nezničili, ale musím sa vypísať. Nemám to komu povedať, lebo budú na mňa pozerať, že mi šibe...

Bola som mužom do ktorého som bola šialene zamilovaná.
Veľmi som ho chcela, aj som ho mala, ale nejak mi preplo v hlave a vrátila som sa k bývalému. Samozrejme som to ihneď ľutovala, s bývalým som sa po pár stretnutiach rozišla. Stále myslím na toho predošlého, ktorý mi jasne napísal, že som mnou nechce mať už nič spoločné. Že som mu ublížila a mám dať pokoj. Úplne to chápem, ale bolí to.
Neviem si predstaviť, čo musel cítiť on, keď som toto
spravila. Mám strašné výčitky a neviem sa ich zbaviť.

lindusss2016
15. nov 2025

Az tak sialene zamilovana si nebola. Proste si spravila hlupe rozhodnutie, teraz to uz spat nevratis. Hlavne sa mu nepodlizuj a neprosikaj. Prijmi zodpovednost za to, co si spravila a daj mu pokoj.

yelena159
15. nov 2025

Úprime dúfam, že ti nikdy druhú šancu nedá. Ublížila si mu. Predstav si, že by toto urobil on tebe. Neotravuj ho, neprosíkaj. Pouč sa z tejto chyby, nájdi si niekoho iného a viac to nerob.

anonym_95ffb2
15. nov 2025

@anonym_autor ja ťa až tak pod zem nezakopem ako ostatné. Áno urobila si hovadinu, zahodila to dobré a vrátila sa k ex, nechápem z akého pohnutia. Že ťa to bolí, no ako sorry, ale dobre ti tak. Ale, ak ťa to naozaj úprimne mrzí nechaj mu čas, skús sa ozvať po čase že na neho stále myslíš a mrzí ťa že si mu ublížila. Len si dobre uvedom, čo to stálo jeho, ako to jeho bolelo a ak ho ozaj ľubiš už mu to nikdy neurob! ani nikomu ďalšiemu. Ak bude trvať na tom že si u neho skončila tak ho viac nekontaktuj.

huxy
15. nov 2025

Výčitky ti už nepomôžu, ale skús sa z toho aspoň poučiť. Netuším, čo ťa viedlo k tomu, čo si spravila, ale čas nikdy nevieš vrátiť späť. Nečudujem sa tomu chlapovi, že s tebou nechce mať už nič spoločné. Tiež by som nechcela byť s niekým, kto toto spraví. Dôvera by tam už žiadna nebola, vždy by boli pochybnosti, či to nespraví znovu. A takto si sama sebe ubližovať? Zbytočne mu budeš písať, mne by sa taký človek ešte viac zhnusil.
Iným to viac nerob, to by malo byť tvoje ponaučenie z tohto.

anonym_f49eac
15. nov 2025

@anonym_autor tak ti treba

kikush182329
15. nov 2025

Muselo byť nieco konkretne preco si to urobila. Bud nieco viac na byvalom alebo nieco co na tom novom nebolo uplne ok. Mysli na to a hladaj inde.

miadi
16. nov 2025

Nemohla si ho milovat ked ti nieco preplo v hlave a vyprdla si sa nanho a bezala za ex . On ta asi miloval zranila si ho a je dost mudry ,ze uz ta nechce . Su hranice kolko ti clovek vie / nevie odpustit. On ti Mozno aj odpustil a ked bude s niekym co ho bude uprimne milovat tak ti aj bude vdacny ze si ho tak zranila Lebo vdaka tomu neostal s tebou ale nasiel tu “ pravu.” Teraz su tie vycitky uz zbytocne . Vas vztah by uz aj tak Nebol nikdy ako pred tym . Proste si to pokazila . No nie je to koniec sveta Nabuduce si snad z tohto vezmes poucenie a neprepne ti v hlave . Uz ho neobtazuj nechaj to tak . Skor sa zamysli co presne ti preplo v hlave . Asi to tak malo byt .