icon

Výčitky z klamstva kamarátke

26. sep 2025

Dnes sme mali takú debatu s kamarátkou na tému dieťa. Ja som povedala, že už žiadne ďalšie nechcem, že ma to už desí mať ďalšie dieťa. Čo je aj pravda, že sa bojím či by bolo zdravé už sa mi nechce robiť zasa to všetko odznova. Ona súhlasila, že tiež má z toho nočné mory. Potom však povedala, že nechce jedinacika,že chce mať ale veľký rozostup. Ja však som taká zmätená ja raz chcem a raz nie. Snažíme sa ale už 9 mesiacov a nič. Tak to už nejak tak beriem, že nebude. Už tomu neverím, že sa to podarí. Ja už mám ale 3 deti a ona jedno. Teraz mám výčitky, že som jej klamala, že nechcem a že sa to už kôli tomu nikdy nepodarí čo som povedala. Ale ja sa sama v sebe nevyznám. Skôr je to tak, že keby prišlo by som ho prijala ale nechcem na to tlačiť. Riešiť umelé ani nič proste keby to prišlo by to prišlo. Chápete ma ? Je mi to ľúto teraz. Teraz sa bojím, že som si niečo privolala a kôli týmto rečiam sa to už nikdy nepodarí.

anonym_909d96
26. sep 2025

Fúha, to je teda riadny optimizmus, robiť si 4. dieťa v tejto hospodárskej situácii.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
rozculena
26. sep 2025

áno,klamala si a preto už nebudeš mať žiadne deti.....fúúúha....to vážne?

anonym_d7a78e
26. sep 2025

Mam dojem, ci citam dennik 14 rocnej🙈

colsami
26. sep 2025

Akoze Ty to mas vobec v sebe a v hlave v poriadku? Teraz to myslim bez urazky, proste mas to upratane? Hovoris kamoske, ze desi Ta predstava na dalsie dieta (stvrte) a nechces ziadne dalsie. O par riadkov na to pises, ze sa s muzom SNAZITE o to dalsie dieta. Nie nechapem Ta. Nejde mi to do hlavy. Akoze ak nechces dalsie, naco sa ho snazis splodit? Bizar.

autor
26. sep 2025
@colsami

Akoze Ty to mas vobec v sebe a v hlave v poriadku? Teraz to myslim bez urazky, proste mas to upratane? Hovoris kamoske, ze desi Ta predstava na dalsie dieta (stvrte) a nechces ziadne dalsie. O par riadkov na to pises, ze sa s muzom SNAZITE o to dalsie dieta. Nie nechapem Ta. Nejde mi to do hlavy. Akoze ak nechces dalsie, naco sa ho snazis splodit? Bizar.

@colsami nie že snažíme ale skôr nechávame tomu voľný priebeh. Bude tak bude nebude tak nebude. v poslednom čase mám také pocity, že už ďalšie nie predtým som chcela.

angeli121212
26. sep 2025

@anonym_autor viac ako to či si si niečo rečami privolala čo je samozrejme blbosť, by ma trápilo, že son v takejto kvázi blbosti klamala kamarátke.... Ako prečo klameš a vymýšľaš v takýchto veciach??

anonym_3aab9b
26. sep 2025

@anonym_autor chapem Ta. Preco by si to privolala? To su blbosti. My sme sa ani nesnazili a stvrte prislo, ani neviem, ako, mozno to je cesta, hm? 😅🤪. Ja som bola tiez v yakej situacii, ze dcera chcela este sestricku, ja stale hovorim, ze si ju asi vymodlila. A este aj zdravotne problemy som mala, ale zazrakom sa mi to ukludnilo a len ku koncu som mala s tlakom problemy. Ale to maju aj mladsie zeny. Ja som uz mala vtedy 39.

januska12323
27. sep 2025

Načo sa snažíte keď ďalšie nechceš? Pokiaľ sa nechránite tak sa snažíte o ďalšie, akokoľvek si to obkecáš.

janetinka27
27. sep 2025
@anonym_autor

@colsami nie že snažíme ale skôr nechávame tomu voľný priebeh. Bude tak bude nebude tak nebude. v poslednom čase mám také pocity, že už ďalšie nie predtým som chcela.

@anonym_autor ahoj, vobec sa pre to netrap.ved je to vasa sukromna vec.navyse, niekedy zeny, ked sa uz blizi vyssi vek, je im luto, ze uz nebudu mat dalsie dieta, tak proste idu do toho.a urcite neohrozi tvoju plodnost tvoje vyjadrenie kamaratke