Vyhasli city po 1,5 ročnom vzťahu?
Je možné aby sa z muža po 1,5 ročnom vzťahu vytratili všetky city a nezostalo po nich nič? Nedokázala som byť v takom vzťahu kde nepočúva moje pocity. Bola v tom 3. osoba, ale nemám potvrdené, či istotne mali niečo medzi sebou, ale ten prehnaný záujem z jej strany a jeho zotrvanie- pre neho len kamarátsvo, pre mňa to už nebolo. Dala som ultimátum, nevedela som ako z toho von, už viackrát sme sa o tejto téme bavili a neprichádzala zmena. Vraj bol obmedzovaný a rozhodol sa teda pre koniec. Stále som podľa jeho slov negatívna, zasadnutá.....ale žiarli na ostatné osoby, a tomu teda neviem pochopiť. Myslíte, že to v ňom všetko vyhaslo? Tie reakcie sú všelijaké...
Potrebujes chlapa, ktory k tebe nic neciti? Preco? Alebo ma pravdu on, a ty si ho dusila? jedno aj druhe cele zle a rozchod je ta najlepsia volba pre oboch
Bud rada, že to ukončil on, lebo ty by si sa v tom stále len točila a hľadala nádej aj tam, kde žiadna nie je.
Ano, city kludne mozu po 1,5 roku vyhasnut, ked skonci prvotna chemia a nevytvori sa puto. Resp zovsednies a stratis pre neho pritazlivost.
Moznost, ze by bol nahradeny, uz preziva na inom principe. Tam uz ide o ego.
Takze kludne ta moze nemilovat, ale ziarlit.
Nezakladaj si na tom nadej, ze ta este asi mozno hadam snad teda chce. Nevyckavaj, ci sa vrati. Neskusaj hladat naznaky citov a vestit z tych predpokladanych naznakov pravdepodobnost. Najskor sama seba este viac sklames.
A nabuduce nedavaj ultimata, ktore nechces, aby sa naplnili (teda obratili proti tebe. Ako v tomto pripade, ked si mu ho dala a on si vybral rozchod). Urob rozhodnutie ty a stoj si za nim. Preto ho urob vtedy, ked vies, ze to naozaj chces, alebo ze sa inak neda, lebo si dalsim vahanim uz ublizis. Ale urob to ty. Nevkladaj svoj vztahovy osud do cudzich ruk.
Ono to je tak, príde niečo nové, vzrušujúce, nepoznané .. keďže je to nové je to pre neho zaujímavé, vášnivé .. ak ho tá žena dobíja tak mu to aj lichotí a váha. Nemusí to mať s láskou nič spoločné. Potom stratí teba .. a uvedomí si. Väčšinou. Nemusí to tak byť. Ale väčšinou je to tak.
@candii ale bez vetrika sa ani konar nepohne, takze aj v terajsom vztahu nieco neklapalo a ostalo nevyjasnene zrejme a preto mu to dobijanie zalichotilo a switchol. Problem tejto doby je, ze ludia sedia a lezia vedla seba, ale nevedia sa pozhovarat uprimne. Niektori su schopni si dokonca spolu pisat cez messenger aj ked su vo vedlajsej izbe, miesto toho aby sa porozpravali...
Nelubi ťa tak ako ty jeho 🙂 zaslúžiš si niekoho kto ta bude mať rád rovnako … pre ktorého budeš prvá a jediná možnosť. Žiarli lebo je majetnicky sebecky trtko nič viac. Si veľmi so zlým clovekom. Posuň sa ďalej
Najlepsie bude, ked na neho zabudnes.

ja neviem nad cim este rozmyslas