Vyhľadávajú muži lepšie partnerky než predtým?
Ahojte. Myslite ze muz ak hlada novu partnerku, ze vzdy hlada lepsiu a krajsiu ako bola ta predtym? A je prave toto dovod, preco je tak vela zien osamelych? Dakujem za nazor.
@anonym_autor neviem, ale ak hľadá príliš často tak s ním asi žiadna nezostane z nejakého dôvodu. Potom už nehľadá lepšiu, ale nejakú chuderu, ktorá to s ním vydrží.
@anonym_autor lepšiu určite, načo by mu bola horšia… otázka ale je, čo znamená lepšiu… nemusí byť vzdy z pohladu tretej osoby krajšia, úžsnejšia a neviem čo, ale pre neho môže byť lepšou/vhodnejšou partnerkou… a nemyslím si, že to je dôvod osamelosti žien
@anonym_9f19ab ak mal napriklad v 30 rokoch krasnu, stihlu, vysoku, a uspesnu zenu. myslis teda z teku,alebo lepsiu najde aj v 40 rokoch ked ostane sam?
@anonym_autor bud lepšiu, alebo proste inú.
Vždy môže nájsť lepšiu len sa ťažšie hľadá lebo tie "lepšie" už niekoho majú.
Vždy môže nájsť lepšiu len sa ťažšie hľadá lebo tie "lepšie" už niekoho majú.
@januska12323 mala by si nejaku definiciu, kedy (nejaky vek) uz proste ak je zena nezadana tak dobra urcite nieje?
@anonym_9f19ab ak mal napriklad v 30 rokoch krasnu, stihlu, vysoku, a uspesnu zenu. myslis teda z teku,alebo lepsiu najde aj v 40 rokoch ked ostane sam?
@anonym_autor Jedným slovom sa to dá povedať, že hľadá vhodnejšiu, keďže mu pri predošlej niečo prekážalo, pekných žien je veľa, skôr je ťažšie nájsť takú, ktorá bude mať také povahové vlastnosti, že mu to bude vyhovovať alebo ho bude vedieť dopĺňať.
@anonym_autor ešte raz, za “lepšiu” ženu - partnerku, nepovažujem ženu krásnu, vysokú, štíhlu a pracovne úspešnú… s tou mu to aj tak pre niečo nevyšlo… lepšiu v zmysle, ze si budu lepsie rozumiet, bude s nou mat lepsi vztah, bude pre neho vhodnejsia
@anonym_autor Jedným slovom sa to dá povedať, že hľadá vhodnejšiu, keďže mu pri predošlej niečo prekážalo, pekných žien je veľa, skôr je ťažšie nájsť takú, ktorá bude mať také povahové vlastnosti, že mu to bude vyhovovať alebo ho bude vedieť dopĺňať.
@petronelag tak ale uzna, ze vysportovany chlap v najlepsom veku, nejaky idol nebude hladat zenu podla povahy. myslim skor ohladom vzhladu a dojmu vsetko.
Podľa prieskumov by sa nedalo povedať lepšie ako skôr niekoho s kým by boli kompatibilnejsi. Ľudia vyššom veku už vedia čo chcú a majú triezviejšie očakávania.
@anonym_autor ešte raz, za “lepšiu” ženu - partnerku, nepovažujem ženu krásnu, vysokú, štíhlu a pracovne úspešnú… s tou mu to aj tak pre niečo nevyšlo… lepšiu v zmysle, ze si budu lepsie rozumiet, bude s nou mat lepsi vztah, bude pre neho vhodnejsia
@anonym_9f19ab teda ak uspesny chlap ma krasnu modelku vzdelanu a sexi, koho myslis ze s rozdielom 10 rokov si najde?
Ja sa vyjadrím len k tej časti, že či hľadajú krajšiu-Opakujem to už xykrát. Ak by bola krása zárukou mužovej vernosti, tak victoria secret modelky by nikdy neboli podvádzané ani vymenené. Takže v tom to nebude...
@januska12323 mala by si nejaku definiciu, kedy (nejaky vek) uz proste ak je zena nezadana tak dobra urcite nieje?
@anonym_autor 😁 zas to neber tak, že sama žena je nevhodná do partnerstva možno len nenašla toho pravého alebo ani nechce.
@anonym_9f19ab teda ak uspesny chlap ma krasnu modelku vzdelanu a sexi, koho myslis ze s rozdielom 10 rokov si najde?
@anonym_autor takú, ktorá mu dá, čo mu chybalo pri prvej… mozno naruzivy sex, mozno pocit domova, mozno rodinu… to su iba prikaldy smaozrejme… poznam nejeden par, pri ktorom by si si na prvy pohlad povedala, ze co na nej vidi a jednoducho je to laska…krasa a pritazlivost je subjektivna… ale samozrjeme, ze su aj muzi, ktori hladaju ibs vystavný kusok
@anonym_autor hľadať asi hľadajú, či nájdu, to je otázne. S vekom šance klesajú. A druhá časť otázky. Ženy sú osamelé, možno z pohľadu mužov. Možno z ich vlastného pohľadu muža vo vyššom veku nepotrebujú, lebo zistili, že im vlastne do života nič nepriniesol. Samým im je po každej stránke lepšie. Možno boli vydáte a zistili, že ťahajú prácu, domácnosť, deti a muž im bol len ako ďalšie decko, ešte niekedy aj agresívne, kontrolujúce a ponizujuce. Takže asi tak.
@anonym_autor a co ak ta super sexi krasna modelka je doma ako kocka ladu? On tuzi po detoch a ona chce karieru, on miluje domacu stravu a ona zije na klickoch? Takze kludne mu bude stacit priemerne pekna, ktora vytvori teplo domova a modelke ostanu oci pre plac, ked po 40ke zisti, ze krasa je v prdeli a ona je sama...
@petronelag tak ale uzna, ze vysportovany chlap v najlepsom veku, nejaky idol nebude hladat zenu podla povahy. myslim skor ohladom vzhladu a dojmu vsetko.
@anonym_autor To by musel byť nepoučiteľný, on sa z prvého vzťahu poučil, hlavne, čo mu nevyhovuje. Starší muži už vedia, že len vzhľad nestačí, že na dlhodobejší vzťah potrebujú ženu, s ktorou si rozumejú, vedia spolupracovať, dohodnúť sa, pomáhať si.
Obyčajne je pre mužov aj vo vyššom veku ľahšie nájsť si novú partnerku, lebo dosť mladých dievčat radi nadväzujú vzťah so starším mužom, ktorý má už vybudovanú karieru a peniaze, a ak je pritom aj vyšportovaný a pekný, tak to nemá ťažké.
@anonym_autor a v akom veku je uz nezadany chlap vadny kus?
Toto nema definiciu, proste su ludia vhodni do vztahu a ludia do vztahu nevhodni. A ak sa im nejaky vztah rozopadne (alebo aj viac vztahov) to neznamena, ze su pre vztahy uplne nevhodni, len este nenasli ten spravny protajsok, s ktorym by si sadli. Mozu dalej hladat. A je jedno ci je to muz alebo zena. Upne nepouzitelni su len toxicki ludia, ale ti sa prejavia. Skor ci neskor ale prejavia.
Predpokladám, že hľadá ženu, s ktorou si bude rozumieť a bude ju mať rád. Slobodných žien je v mojom okolí viac z ich vlastného rozhodnutia - nechce sa im byť vo vzťahu, kde robia servis, majú radšej randenie.
@anonym_autor a prečo nie? Myslíš, že všetci pekní, vysportovani muži majú v hlave seno? Prečo by nehľadali niekoho, kto sa k nim hodí? Však krása časom odíde, ostane to, čo ani čas nepokazí… a okrem toho, ani povahovo kompatibilná žena nemusí byt hneď nejaká škrata, však to sa nevylučuje…
@anonym_autor a prečo nie? Myslíš, že všetci pekní, vysportovani muži majú v hlave seno? Prečo by nehľadali niekoho, kto sa k nim hodí? Však krása časom odíde, ostane to, čo ani čas nepokazí… a okrem toho, ani povahovo kompatibilná žena nemusí byt hneď nejaká škrata, však to sa nevylučuje…
@anonym_4fff96 ono sa zda, ze tento pekny, vysportovany muz, teda idol so vsetkym co k tomu patri, asi to seno v hlave ma, ked u zeny je podla neho povaha nepodstatna a dolezity je esteticky vyraz
Ja by som to nenazvala "lepšiu". Ale za mňa každý rozumný muž (aj každá rozumná žena) si hľadá každým vzťahom viac a viac "kompatibilnejšiu".
@anonym_autor radsej pises ako anonym 😃
Ako ktorí muž.. niektori muži hladaju frajerky velmi podobne tej predchádzajucej .. niektorí hladaju opak (mal blondínu, teraz brunetu napr.) ..
Neviem ci je to o kráse, aj tá prvá sa mu nejak musela páčit, možno nejde tak o zvňajšok, ako o to, aka je ta žena zvnutra a to iste platí opačne..
Ja mam muža, ktorí je opak od mojho ex manzela..
Je blond modre oči, ex mal čierne oci aj vlasy.. čiže ti skor ide o povahu .. zas ex si našiel velmi podobnú mne 😃 a vela ludí mi to povedalo

@anonym_autor lepšiu určite, načo by mu bola horšia… otázka ale je, čo znamená lepšiu… nemusí byť vzdy z pohladu tretej osoby krajšia, úžsnejšia a neviem čo, ale pre neho môže byť lepšou/vhodnejšou partnerkou… a nemyslím si, že to je dôvod osamelosti žien